Søk

Utelivet i Oslo

Anbefalte barer og nattklubber i Oslo

Nedre Løkka cocktailbar i Oslo

Nedre Løkka - Cocktailbar

Velkommen til Nedre Løkka, en unik cocktailbar som tar deg med på en eksklusiv smaksopplevelse. Med sin trendy atmosfære og sofistikerte interiør, er Nedre Løkka det perfekte stedet å nyte håndlagde cocktailer med et moderne preg. Våre dyktige bartendere er dedikerte til å skape innovative og velsmakende drinker som vil begeistre selv de mest kresne gjestene. Kom og opplev det beste av Grunerløkka’s cocktailscene hos Nedre Løkka.

SYNG Grunerløkka i Oslo

Syng Grunerløkka - Karaoke

Syng er en populær karaokebar som ligger sentralt på Grunerløkka i Oslo. Barområdet har en morsom og livlig atmosfære, perfekt for en kveld med venner eller kolleger. Syng tilbyr et bredt utvalg av sanger på flere språk, slik at alle kan finne noe de liker. Baren er godt utstyrt med moderne lyd- og lysanlegg, og det er en stor scene der folk kan vise frem sine sangferdigheter. Med vennlig personale og en omfattende drinkmeny er Syng det ideelle stedet  å samles. 

Utforsk utelivet i Oslo med barer og nattklubber

Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo

Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo

Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo

Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo

Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo

Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo

Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo

Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Jenter som synger karaoke i Oslo

Karaoke i Oslo

Her finner du 10 steder du kan synge karaoke i Oslo. Ta med deg venner og familie, nyt kvelden og lag morsomme opplevelser sammen. Oppdag Oslos spennende uteliv.

Les mer