Utelivet i Oslo

Anbefalte barer og nattklubber i Oslo

Nedre Løkka cocktailbar i Oslo

Nedre Løkka - Cocktailbar

Velkommen til Nedre Løkka, en unik cocktailbar som tar deg med på en eksklusiv smaksopplevelse. Med sin trendy atmosfære og sofistikerte interiør, er Nedre Løkka det perfekte stedet å nyte håndlagde cocktailer med et moderne preg. Våre dyktige bartendere er dedikerte til å skape innovative og velsmakende drinker som vil begeistre selv de mest kresne gjestene. Kom og opplev det beste av Grunerløkka’s cocktailscene hos Nedre Løkka.

SYNG Grunerløkka i Oslo

Syng Grunerløkka - Karaoke

Syng er en populær karaokebar som ligger sentralt på Grunerløkka i Oslo. Barområdet har en morsom og livlig atmosfære, perfekt for en kveld med venner eller kolleger. Syng tilbyr et bredt utvalg av sanger på flere språk, slik at alle kan finne noe de liker. Baren er godt utstyrt med moderne lyd- og lysanlegg, og det er en stor scene der folk kan vise frem sine sangferdigheter. Med vennlig personale og en omfattende drinkmeny er Syng det ideelle stedet  å samles. 

Utforsk utelivet i Oslo med barer og nattklubber

Shuffleboard i Oslo

Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo

Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo

Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Jenter som synger karaoke i Oslo

Karaoke i Oslo

Her finner du 8 steder du kan synge karaoke i Oslo. Ta med deg venner og familie, nyt kvelden og lag morsomme opplevelser sammen. Oppdag Oslos spennende uteliv.

Les mer
Fotballpub i Oslo

Fotballpub i Oslo

Ønsker du å dra på fotballpub i Oslo? Her kan du finne et utvalg av 6 anbefalte fotballpuber med et bredt utvalg av fotballkamper og drikke.

Les mer
Biljard i Oslo

Biljard i Oslo

Vil du prøve en morsom kveld ute hvor du kan spille biljard i Oslo? Vi har samlet en liste over 4 steder med mange biljardbord slik at du kan velge stedet som passer deg best. Utnytt utelivet i Oslo.

Les mer
Vinbarer i Oslo

Vinbarer i Oslo

Utforsk disse vinbarene når du ønsker en rolig og hyggelig atmosfære. Vi har samlet en liste over vinbarer du bør teste ut når du skal nyte utelivet.
Edit Snippet

Les mer