Søk

8 Anbefalte steder å spille dart i Oslo

Hva du kan finne her

Dart i Oslo

Dart er noe som virkelig har tatt av i Oslo og du finner nå mange steder hvor du kan spille dart. Du finner alt fra nybegynnere, til erfarne, vennegjenger som drar ut for å ha det gøy med å spille dart. Dart skaper en sosial, konkurrerende og livlig atmosfære, samtidig som det er krevende og du trenger fokusering når du sikter deg inn. Dette er flott å gjøre for å prøve noe nytt og morsomt med venner eller kollegaer, samt også en større idrett hvor du også kan melde deg opp til ulike dart-lag. Få med deg videre noen av de mest populære og anbefalte stedene du kan ha en koselig kveld med dart i Oslo. 

Hva du kan forvente av dart i Oslo

Hva du kan forvente av dart spillene

Når du skal spille dart i Oslo kan du forvente gode dartskiver og piler på de aller fleste stedene. Pilene er av høy kvalitet med god tyngde, holdbare og glir godt i luften. Dartskivene kan variere fra de ulike stedene da noen har klassiske dartskiver og andre har elektroniske med klassiske og ulike morsomme varianter av dart. I Oslo finner du et variert utvalg av dartspill som passer for alle ferdighetsnivåer og preferanser.

Hva du kan forvente av lokalene

Lokalene som tilbyr spill av dart har som oftest et interiør med preg av bar og pub, med britiske elementer. Du finner også lokaler som er mer spillbarer med masse andre aktiviteter og spill rundt darten. I tillegg til at noen steder har dedikerte områder og rom for dart som gir deg den perfekte settingen for konkurranse med venner. Mange steder tilbyr også turneringer og arrangementer hvor du kan konkurrere mot andre og kanskje til og med vinne flotte premier.

Hva du kan forvente av prisene

Prisene for å spille dart i Oslo avhenger helt på stedet du drar hvor noen er veldig eksklusive og dyrere, mens andre er enkle og billige barer. På stedene som tilbyr dart er det ofte ikke inngangspris, men for å spille dart kreves det en liten avgift per spiller. Det vanligste er pris per time, men noen tilbyr også spill for halvtime. Det er også noen få steder som tilbyr gratis dart, for betalende gjester av mat og drikke. Du kan forvente å bruke alt fra 100-250 kroner i timen for å spille dart i Oslo.

Anbefalte steder å spille dart i Oslo

Telefonkiosken Spillbar

Telefonkiosken bar - Flott bar med dart av høy kvalitet

Telefonkiosken bar er en flott og eksklusiv bar inne på Telegrafen som ligger ved øvre dronningens gate i Oslo. Telefonkiosken har en moderne og minimalistisk stil, med flotte møbler og detaljer i lokalet. Du kan spille dart på opptil 5 baner, hvor dartskivene og dartpilene er av høy kvalitet. Det er god og livlig stemning, med flotte områder du kan sette deg ned å hvile. Baren ager velsmakende cocktails og har et bredt utvalg drikkevarer. 

Beer Palace på Aker Brygge

Beer Palace - Perfekt for å spille dart og drikke øl

Beer Palace er en flott bar som spesialiserer seg innenfor øl, med god beliggenhet på Aker Brygge. Dette er en bar som gir deg følelsen av den klassiske britiske baren, med mørke detaljer og møbler, mye dekor på veggene, og det rustikke rundt treverk. Beer Palace har klassisk datautstyr av høy kvalitet med et par baner å spille på. I baren får du et bredt utvalg av øl, hvor Beer Palace har et av de største utvalgene på øl i Oslo.

Oche bar i Oslo

Oche - Populær bar som er spesialister innenfor dart

Oche er en trendy bar som spesialiserer seg innenfor dart og ligger sentralt ved Torggata i Oslo. Oche har fantastiske forhold for å spille dart og har mange dartskiver. Du kan velge mellom en rekke ulike spill og funksjoner og benytter deg av piler av høy kvalitet. Oche serverer mat og drikke, hvor enkel og smakfull barmat er det som trumfer menyen. Dette er et eksklusivt sted å spille dart og kan fort være travelt på populære tidspunkt og dager.

PinPin

PinPin - Eget dartområdet og livlig atmosfære

PinPin er en populær spillbar som ligger sentralt ved Hegdehaugsveien i Oslo, og har et lite område for dart. PinPin er et flott og livlig lokalet hvor de ulike spillene er plassert i ulike områder. Dette gjør at du kan spille dart uten distraksjoner fra andre spill. De har flere dartskiver og tilbyr flyby-dart, som er et elektronisk dartspill med 5 ulike og morsomme spillfunksjoner. PinPin har også en bra bar, med et godt utvalg av både alkoholholdige og alkoholfrie drinker.

Hasle Linie Gastropub

Hasle Linie Gastropub - Moderne lokaler og god kvalitet

Hasle Linie Gastropub er en flott gastropub med både shuffleboard og dart, som ligger ved Hasle i Oslo. Dette er et stort og flott lokale, med moderne interiør. Hasle Linie Gastropub tilbyr har Flyby-dart og tre ulike baner du kan spille på. Du kan velge mellom en rekke ulike morsomme spill og funksjoner på dartbanene. Det er også flotte sitteplasser ved dartbanene for å hvile mellom kastene. I baren finner du et bredt utvalg av drikkevarer og fantastiske cocktails.

Rådhuset spillbar i Oslo

Raadhuset bar - Fantastisk spillbar med flott dart-hjørnet

Raadhuset bar et en fantastisk spillbar som ligger rett ved Rådhuset i Oslo, og har et flott område for å spille dart. Raadhuset Bar har en koselig dartkrok, med flere dartskiver ved siden av hverandre. Her finner du dartpiler og skiver av høy kvalitet og med elektronisk måling slik at dere slipper å holde tellingen. Du kan også velge mellom en rekke ulike spill og funksjoner på dartskivene. Det er noen sitteplasser i området, men er det mange mennesker blir det fort fylt opp. 

Dart i Oslo

Skatten - Koselig bar med eget dartrom

Skatten er en koselig bar og kafé med eget rom for dart som ligger flott plassert ved Tøyen Torg i Oslo. Skatten har et eget rom som heter boksen og er et eget rom kun for dart. Her finner du klassiske dartskiver og dartpiler med fin tyngde og kvalitet. Du kan få servert frokost, lunsj og middag, før det på kveldstid åpner opp til bar. Dette er et flott og intimt lokalet som skaper en fin atmosfære.

Oslo bar og bowling

Oslo Bar & Bowling - Familievennlig sted med dart for 2-6

Oslo Bar & Bowling er et familievennlig sted som tilbyr både dart, bowling og biljard, med en sentral beliggenhet rett ved Sentrum Scene i Oslo. Du kan ikke reservere dart på Oslo bar & bowling, men det er mulig å forhøre seg vedrørende ledigheten. Dette er et flott sted å dra med familien hvor du kan spille Flyby-dart på en gruppe fra 2-6 personer. I baren får du gode forfriskninger og nydelige cocktails, i tillegg til alkoholfri alternativer.

Tips til deg som skal spille dart i Oslo

Bestill dartbane på forhånd

De fleste kjente stedene å spille dart i Oslo er ganske populære og fyller seg fort opp. Hvis det er garantert at du skal ut å spille dart, ville jeg sett om det var mulighet for å bestille dartbane på forhånd. Det kan fort bli lang ventetid dersom spillerne før deg har betalt og skal spille dart i en time.

Følg med på åpningstider på baren

Åpningstider for dartstedene kan variere veldig, hvor noen er åpne kun på kvelden, og andre fokuserer på matserveringer og stenger tidligere. Plutselig er det et av stedene som du ønsker å besøke som pusser opp og er midlertidig stengt. Derfor bør du alltid dobbeltsjekke om det er åpent før du drar.

Pass på aldersgrense på barene

Noen av dartstedene i Oslo er barer og puber som serverer alkohol og kan derfor ha aldersgrense på inngang, spesielt på kveldstid. Det kan da også hende at noen av barene setter aldersgrense 20+. Du bør derfor passe på reglene til stedet du skal besøke for å spille dart.

Dart er en flott og sosial aktivitet som passer perfekt for vennegjenger, kollegaer eller studenter som ønsker å bli bedre kjent. Dart er også veldig teknisk, så her handler det om å holde konsentrasjonen i sjakk mens du kaster. Det er mange steder i Oslo som tilbyr muligheten for å spille dart, og du kan finne mange flotte steder å spille dart. har du spilt før eller ønsker å prøve ut dart for første gangen, kan du være sikker på at du listen over anbefalte steder finner et bra sted å spille dart i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Fotballpub i Oslo
Fotballpub i Oslo

Ønsker du å dra på fotballpub i Oslo? Her kan du finne et utvalg av 6 anbefalte fotballpuber med et bredt utvalg av fotballkamper og drikke.

Les mer
Jenter som synger karaoke i Oslo
Karaoke i Oslo

Her finner du 10 steder du kan synge karaoke i Oslo. Ta med deg venner og familie, nyt kvelden og lag morsomme opplevelser sammen. Oppdag Oslos spennende uteliv.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen