Søk

Museum og attraksjoner i Oslo

Top 5 Museum

Museum Oslo

Unike gallerier

Person på et galleri og museum i Oslo

5 attraksjoner

Operaen i Oslo
Statue foran munkmuseet i Oslo

Munch Musum

Munch-museet er en anerkjent museum som ligger i Oslo. Dedikert til den ikoniske norske kunstneren Edvard Munch, huser museet en imponerende samling av hans mesterverk. Det er et must å besøke for kunstentusiaster og de som er interessert i å utforske Munchs dype kunstneriske reise.

Nasjonalmuseet i Oslo

Nasjonalmusset

Nasjonalmuseet i Oslo er et av Norges mest prestisjefylte kunstmuseer og er kjent for sin omfattende samling av norsk kunst, samt internasjonal kunst. Museet huser en imponerende samling av malerier, skulpturer, fotografier og kunsthåndverk som spenner over flere århundrer. Museet er også vertskap for midlertidige utstillinger og arrangementer som utforsker ulike temaer og perspektiver innen kunstverdenen. 

Fram Museum i Oslo

Fram Museum

Fram-museet i Oslo er et unikt og fascinerende museum dedikert til polarekspedisjoner. Museet er hjemmet til det berømte polarskipet Fram. Besøkende kan utforske skipet og lære om de utrolige ekspedisjonene som ble gjennomført med det. Museet har også en imponerende samling av gjenstander, fotografier og dokumenter relatert til polareventyr. Det er et spennende sted å besøke for de som er interessert i polarhistorie og eventyr.

Oppdag attraksjonene som passer deg best

Vigelandsparken i Oslo

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en kjent park i hyllest til Gustav Vigeland, som ligger i Frognerparken i Oslo. Her får du tips til hva du bør se i Vigelandsparken.

Les mer
Person på et galleri og museum i Oslo

Gallerier i oslo

Hvis du er på jakt etter et galleri for å enten se og nyte kunst eller å handle, har vi samlet en lite over 10 anbefalte gallerier i Oslo alle bør oppleve.

Les mer
Nobelsfredspris senter i Oslo

5 Attraksjoner i Oslo

Finn unike attraksjoner i Oslo. Vi har samlet 5 utvalgte attraksjoner du ikke bør gå glipp av. Ta med familie og venner, å opplev alle attraksjonene.

Les mer
Statue foran munkmuseet i Oslo

5 Museer i Oslo

Oslo er full av kunst og kultur, og har mange museer du bør utforske. Du kan finne alt fra historie, til kunst og arkitektur. Dette er våre anbefalinger.

Les mer