Dra på fotballpub i Oslo og opplev stemningen

Hva du kan finne her

Fotballpub i Oslo

Når det kommer til å se fotball med likesinnede entusiaster, er det ingen bedre steder enn en fotballpub. Oslo, som er kjent for sin lidenskap for sport og sosialisering, har en rekke fantastiske fotballpuber. Disse pubene gir den perfekte atmosfæren for å nyte spenningen og spenningen i en live fotballkamp. Les videre for å oppdage de beste fotballpubene i Oslo.

Hva kan du forvente fra fotballpuber i Oslo

Fotballpubene i Oslo er kjent for sin livlige atmosfære, spesielt på kampdager. Enten du er en lokal eller en turist som besøker byen, vil du føle deg velkommen og en del av fellesskapet.

Hva kan du forvente fra fotballkamper og atmosfære

Fotballpuber i Oslo er kjent for å vise et bredt spekter av ligakamper, inkludert den norske Tippeligaen og den engelske Premier League. Atmosfæren på kampdager er elektrisk, med fans som heier på favorittlagene sine. Hver pub har sin egen unike sjarm, med noen som er mer tradisjonelle, mens andre har et mer moderne preg.

Hva kan du forvente fra drikke og service

Når det gjelder service, er oslopubene kjent for sin vennlige og imøtekommende personale. De fleste puber tilbyr et bredt utvalg av øl og andre alkoholholdige drikker. Noen steder serverer også enkel mat sammen med drikke, noe som gir en mer komplett opplevelse for fotballfans.

Våre anbefalinger for fotballpuber i Oslo

Scotsman fotballpub i Oslo

The Scotsman - To etasjer og store skjermer

The Scotsman er en stor og populær pub i Karl Johan. De har to etasjer hvor de ofte viser ulike kamper i hver etasje. De har en storskjerm og en rekke flere mindre tv-skjermer slik at du kan få med deg hele kampen uansett hvor du sitter. De viser en rekke fotballkamper fra de store ligaene, men flest er fra Premier League. De serverer en rekke drikkevarer som cocktails, øl og vin, samt  enkel servering av mat. Dette er noe som gjør det til et flott sted å se fotball og nyte en god måltid.

Wembley fotballpub Oslo

Wembley Pub - En favoritt blant fotballfans

Wembley Pub, lokalisert ved Torshov, er en favoritt blant mange fotballfans. Her viser de fotballkamper fra forskjellige ligaer, inkludert Premier League. De serverer en rekke drikker, ulike ølvarianter og de har også enkel matservering. Interiøret er tradisjonelt og klassisk pub, hvor de i tillegg har et biljardbord for bruk. Dette er definitivt et flott sted å se fotball og få en fin opplevelse.

Pokalen Vukan i Oslo

Pokalen Vulkan - God atmosfære og fotballkamper

Pokalen Vulkan er en annen populær fotballpub i Oslo. Den ligger i det trendy Vulkanområdet, kjent for sitt pulserende natteliv. Her kan du se en rekke fotballkamper, fra ulike kjente ligaer på storskjermene deres. De serverer et godt utvalg av drikke, og har også enkel matservering. Betjeningen er imøtekommende og servicen er god. 

Andy´s pub

Andys pub - Hjemme for Liverpool F.C. supportere

Andy’s Pub er en populær fotballpub som ligger rett ved Stortingsgata. Her kan du få med deg fotballkamper fra mange ulike ligaer, og puben er hjemmet til Liverpool F.C. Supporters Club i Oslo. Her er det under Liverpool kamper ekstremt god stemning og er et flott sted å se andre fotballkamper. Interiøret er engelsk inspirert og tar deg med til følelsen av en britisk fotballpub.

Alexandria Live Sports And Music - Foballpub

Alexandria Live Sports And Music - Livlig atmosfære

Alexandria Live Sports And Music i Grünerløkka er stedet for fotball-entusiaster. Med en rekke kamper fra alle de store ligaene på skjermen og pulserende atmosfære, er dette et flott sted for å se fotball. Her får du i tillegg live musikk, og et bredt utvalg drikkevarer og øl. Her viser de også annen sport om du skulle være interessert i det.

Store stå fotballpub

Store Stå Pub - Flott fotballpub og godt utvalg drikke

Store Stå Pub er en annen flott fotballpub ved Bislett i Oslo. De viser forskjellige fotballkamper, og de har også et godt utvalg av drikke. Dette er et flott sted å nyte fotball i en avslappet og vennlig atmosfære. Her kan du føle deg velkommen og nyte en god fotballopplevelse og utmerket service fra betjeningen. 

Champ Bar fotballpub

The Champ - Tradisjonell fotballpub sentralt i Oslo

The Champ er en populær fotballpub som ligger i Oslo sentrum. Puben har en livlig og engasjerende atmosfære, med flere skjermer som viser de nyeste fotballkampene. Du kan nyte kampen mens du slapper av i komfortable sitteplasser og nyter deilig pubmat og et bredt utvalg av drikkevarer. Enten du er en fan av Premier League, La Liga eller Champions League, vil The Champ være et godt valg for å oppleve spenningen blant andre fans.

O`reilly´s fotballpub

O'Reilly's Irish Pub - Tradisjonell irsk pub og populært sted

O’Reilly’s Irish Pub er en tradisjonell irsk pub som ligger ved Grunerløkka. De viser forskjellige fotballkamper, inkludert kamper fra Premier League. I tillegg til et bredt utvalg av drikke, serverer de også tradisjonell irsk mat. Dette er et flott sted å nyte fotball i en autentisk irsk atmosfære. Dette pleier å være et populært sted, hvor det på store kampdager kan føle på energien. 

Bohemen fotballpub oslo

Bohemen Sportspub - Flere store ligaer og mange kamper

Bohemen Sportspub er en av de mest populære fotballpubene og ligger ved Grensen i Oslo. De viser en rekke fotballkamper, inkludert flere store og populære kamper fra Premier League. De serverer et bredt utvalg av drikke og har også enkel matservering. Dette er definitivt et sted du må sjekke ut hvis du er en fotballfan.

Hva du bør huske når du ser fotball på pub

Det er noen ting du bør huske når du ser fotball i en pub i Oslo.

Åpningstider – Åpningstidene kan variere mellom forskjellige fotballpuber, så det anbefales å sjekke åpningstidene før du drar for å se en kamp.

Aldersgrense – Aldersgrensen på fotballpuber i Oslo er vanligvis 18 år på grunn av servering av alkohol. Men noen er også 20+. 

Ankom i god tid for å få gode seter – Det kan være mange mennesker som vil se den samme kampen som deg, så det er lurt å komme tidlig til fotballpuben for å få gode seter.

Sørg for at de har kampen du skal se – Ikke alle fotballpuber viser alle kamper, ikke engang toppkampene, så det er en god ide å se hvilke fotballpuber som viser hvilke fotballkamper før du drar ut. 

Fotballpuber i Oslo tilbyr en fantastisk opplevelse og stemning for fotballfans. Enten du er en lokal eller en besøkende, vil du finne en pub som passer for deg. Vi anbefaler at du tar en tur innom en av disse fotballpubene neste gang du ønsker å se en fotballkamp. Dette skaper en god atmosfære og det er noe helt annet enn å se på kampen hjemme i sofaen. Ta turen og nyt fotballkampen! 

Andre artikler du kan finne interessante
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Jenter som synger karaoke i Oslo
Karaoke i Oslo

Her finner du 8 steder du kan synge karaoke i Oslo. Ta med deg venner og familie, nyt kvelden og lag morsomme opplevelser sammen. Oppdag Oslos spennende uteliv.

Les mer
Biljard i Oslo
Biljard i Oslo

Vil du prøve en morsom kveld ute hvor du kan spille biljard i Oslo? Vi har samlet en liste over 4 steder med mange biljardbord slik at du kan velge stedet som passer deg best. Utnytt utelivet i Oslo.

Les mer
Vinbarer i Oslo
Vinbarer i Oslo

Utforsk disse vinbarene når du ønsker en rolig og hyggelig atmosfære. Vi har samlet en liste over vinbarer du bør teste ut når du skal nyte utelivet.
Edit Snippet

Les mer