Søk

Dra på fotballpub i Oslo og opplev stemningen

Hva du kan finne her

Fotballpub i Oslo

Når det kommer til å se fotball med likesinnede entusiaster, er det ingen bedre steder enn en fotballpub. Oslo, som er kjent for sin lidenskap for sport og sosialisering, har en rekke fantastiske fotballpuber. Disse pubene gir den perfekte atmosfæren for å nyte spenningen og spenningen i en live fotballkamp. Les videre for å oppdage de beste fotballpubene i Oslo.

Hva kan du forvente av fotballpuber i Oslo

Hva kan du forvente av fotballkamper og atmosfære

Fotballpuber i Oslo er kjent for å vise et bredt spekter av ligakamper, inkludert den norske Tippeligaen og den engelske Premier League. Atmosfæren på kampdager er elektrisk, med fans som heier på favorittlagene sine. Hver pub har sin egen unike sjarm, med noen som er mer tradisjonelle, mens andre har et mer moderne preg.

Hva kan du forvente av drikke og service

Når det gjelder service, er oslopubene kjent for sin vennlige og imøtekommende personale. De fleste puber tilbyr et bredt utvalg av øl og andre alkoholholdige drikker. Noen steder serverer også enkel mat sammen med drikke, noe som gir en mer komplett opplevelse for fotballfans.

Hva du kan forvente av priser

Når du skal se på fotballkamp på pub pleier de aller fleste stedene å ha gratis inngang for å vise kampen. Noen steder kan det hende at de arrangerer et større event med inngangspenger for de største og viktigste kampene. Du kan enkelt finne et topp sted å se fotballkampene gratis med noe billig drikke og snacks. 

Våre anbefalinger for fotballpuber i Oslo

The Scotsman fotballpub

The Scotsman - Flott lokalet med mange Tv-skjermer

Scotsman er en populær pub som ligger i Karl Johan i Oslo. Scotsman viser nesten alt av sport, inkludert fotball. Her kan du se Landskamper, Premier League, Champions League og andre populære internasjonale kamper. Til fotballkampen kan du nyte god og enkel pubmat, samt et bredt utvalg av øl, cocktails og andre drikkevarer. Det fyller seg fort opp når det er store kamper som skal spilles og det blir god atmosfære og stemning ved å se på med alle andre supportere.

Wembley fotballpub Oslo

Wembley Pub - En favoritt blant fotballfans

Wembley Pub, lokalisert ved Torshov, er en favoritt blant mange fotballfans. Her viser de fotballkamper fra forskjellige ligaer, inkludert Premier League. De serverer en rekke drikker, ulike ølvarianter og de har også enkel matservering. Interiøret er tradisjonelt og klassisk pub, hvor de i tillegg har et biljardbord for bruk. Dette er definitivt et flott sted å se fotball og få en fin opplevelse.

Andy´s pub

Andys pub - Hjemme for Liverpool F.C. supportere

Andy’s Pub er en populær fotballpub som ligger rett ved Stortingsgata. Her kan du få med deg fotballkamper fra mange ulike ligaer, og puben er hjemmet til Liverpool F.C. Supporters Club i Oslo. Her er det under Liverpool kamper ekstremt god stemning og er et flott sted å se andre fotballkamper. Interiøret er engelsk inspirert og tar deg med til følelsen av en britisk fotballpub.

Champ Bar fotballpub

The Champ - Tradisjonell fotballpub sentralt i Oslo

The Champ er en populær fotballpub som ligger i Oslo sentrum. Puben har en livlig og engasjerende atmosfære, med flere skjermer som viser de nyeste fotballkampene. Du kan nyte kampen mens du slapper av i komfortable sitteplasser og nyter deilig pubmat og et bredt utvalg av drikkevarer. Enten du er en fan av Premier League, La Liga eller Champions League, vil The Champ være et godt valg for å oppleve spenningen blant andre fans.

Pokalen Vukan i Oslo

Pokalen Vulkan - God atmosfære og fotballkamper

Pokalen Vulkan er en annen populær fotballpub i Oslo. Den ligger i det trendy Vulkanområdet, kjent for sitt pulserende natteliv. Her kan du se en rekke fotballkamper, fra ulike kjente ligaer på storskjermene deres. De serverer et godt utvalg av drikke, og har også enkel matservering. Betjeningen er imøtekommende og servicen er god. 

O`reilly´s fotballpub

O'Reilly's Irish Pub - Tradisjonell irsk pub og populært sted

O’Reilly’s Irish Pub er en tradisjonell irsk pub som ligger ved Grunerløkka. De viser forskjellige fotballkamper, inkludert kamper fra Premier League. I tillegg til et bredt utvalg av drikke, serverer de også tradisjonell irsk mat. Dette er et flott sted å nyte fotball i en autentisk irsk atmosfære. Dette pleier å være et populært sted, hvor det på store kampdager kan føle på energien. 

Alexandria Live Sports And Music - Foballpub

Alexandria Live Sports And Music - Livlig atmosfære

Alexandria Live Sports And Music i Grünerløkka er stedet for fotball-entusiaster. Med en rekke kamper fra alle de store ligaene på skjermen og pulserende atmosfære, er dette et flott sted for å se fotball. Her får du i tillegg live musikk, og et bredt utvalg drikkevarer og øl. Her viser de også annen sport om du skulle være interessert i det.

Store stå fotballpub

Store Stå Pub - Flott fotballpub og godt utvalg drikke

Store Stå Pub er en annen flott fotballpub ved Bislett i Oslo. De viser forskjellige fotballkamper, og de har også et godt utvalg av drikke. Dette er et flott sted å nyte fotball i en avslappet og vennlig atmosfære. Her kan du føle deg velkommen og nyte en god fotballopplevelse og utmerket service fra betjeningen. 

Bohemen fotballpub oslo

Bohemen Sportspub - Flere store ligaer og mange kamper

Bohemen Sportspub er en av de mest populære fotballpubene og ligger ved Grensen i Oslo. De viser en rekke fotballkamper, inkludert flere store og populære kamper fra Premier League. De serverer et bredt utvalg av drikke og har også enkel matservering. Dette er definitivt et sted du må sjekke ut hvis du er en fotballfan.

Hva du bør huske når du ser fotball på pub

Følg med på åpningstider og kom i god tid

Det er lurt å følge med på åpningstidene på barene som viser fotballkamper. Av og til er ikke barene åpnet, selv om det går fotballkamper. Du bør derfor alltid sjekke åpningstidene der du skal. Det kan også være lurt å være tidlig ute for å få gode plasser i forhold til skjermene. 

Pass på aldersgrense på ulike puber

De fleste puber som viser fotball har en aldersgrense på minimum 18 år hvor noen steder har 20 års grense. Det kan hende at det ikke er aldersgrense for et spesifikt tidspunkt, men dette vil i så fall være unntakstilfeller. 

Sørg for at de viser kampen du vil se

Selv om fotballpuben du skal på viser ligaen du ønsker, er det ikke nødvendigvis at de viser kampen du ønsker å se. Ofte går det flere kamper samtidig og det er ikke alltid at de viser den største eller viktigste kampen, men basert på hvilken fotballpub det er. Pass derfor på at de viser fotballkampen du ønsker å se.

Fotballpuber i Oslo tilbyr en fantastisk opplevelse og stemning for fotballfans. Enten du er en lokal eller en besøkende, vil du finne en pub som passer for deg. Vi anbefaler at du tar en tur innom en av disse fotballpubene neste gang du ønsker å se en fotballkamp. Dette skaper en god atmosfære og det er noe helt annet enn å se på kampen hjemme i sofaen. Ta turen og nyt fotballkampen! 

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen