Søk

Restauranter i Oslo

Sushirestauranter

Sushi i Oslo

Biffrestauranter

Borggården Biffrestaurant

Anbefalte restauranter i Oslo

Sudøst restaurant i Oslo

Südøst - Asiatisk restaurant

Sudøst Restaurant i Oslo er en autentisk asiatisk restaurant med en unik atmosfære. Med inspirasjon fra Sørøst-Asia, tilbyr den en blanding av tradisjonelle retter og moderne tolkninger. Interiøret er varmt og autentisk, og menyen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom smaker og aromaer fra regionen. Personalet er profesjonelt og hjelpsomt, og er alltid klare til å guide deg gjennom menyen og anbefale de beste rettene. 

Theatercafeen i Oslo

Theatercaféen - Historisk

Theatercaféen er en tidløs restaurant med  atmosfæren for både romantiske middager og sosiale sammenkomster. Menyen byr på et bredt utvalg retter med fokus på klassisk europeisk mat. Personalet er vennlig og profesjonelt, alltid klare til å hjelpe gjestene med å finne de rette rettene og anbefale passende viner. Theatercaféen er ikke bare en kulinarisk opplevelse, men også en kulturell opplevelse, da det har vært et møtested for kunstnere, forfattere og skuespillere.

Vaaghals restautrant i Oslo

Vaaghals - Elegant restaurant

Vaaghals er en elegant restaurant som fokuserer på lokale råvarer og sesongbaserte retter.  Personalet er vennlig og hjelpsomt, og gir råd om retter og anbefaler viner. Vaaghals tilbyr en variert og spennende meny, inspirert av både norske og internasjonale smaker, med alternativer for sjømat, kjøtt og vegetarretter. Maten er nøye tilberedt og vakkert presentert, og gir en herlig smaksopplevelse.

Finn restauranten som passer deg best

Dumplings i Oslo

Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo

Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer
Italienske restauranter i Oslo

Italienske restauranter i Oslo

Her finner du en liste over 12 unike italienske restauranter spredt rundt i Oslo. Du finner nydelig mat som pasta, pizza, lasagne og mer. Finn din neste restaurant du ønsker å prøve.

Les mer
Julebord i Oslo

Julebord i Oslo

Her finner du 10 fantastiske restauranter du kan ha julebordet ditt. Julebord er en fin tradisjon og du finner nydelig tradisjonell julemat og med en vri. Finn et sted å ha ditt julebord i Oslo.

Les mer