Søk

Dette er 10 av de beste hotellene i Oslo

Hva du vil finne her

Hotellsenger i Oslo

Oslo er stappfull av hoteller og det er lett å bli forvirret i jakten på hvilket hotell du skal bestille. Når du skal på ferie kan du unne deg blant et av de beste hotellene med unik service og vennlighet, luksus, atmosfære, og perfeksjon i alle ledd. Hotell kan variere i tilbud og hva de fokuserer på hos seg, så vi har derfor samlet en liste på noen av de ti beste hotellene i Oslo sånn at du lettere finner hotellet som passer deg best.

Hva du kan forvente av de beste hotellene

Hva du kan forvente av interiør og rommet

Rommene på disse hotellene er helt unike og viser en høy klasse av luksus og komfort. Hotellene er gjennomført og nydelig utført av interiørdesignere som gir både moderne, skandinavisk, minimalistisk, rustikke og mange fler design. Mange av rommene har fantastisk utsikt over byens vakre parker, attraksjoner og Oslofjorden. 

Hva du kan forvente av service og betjening

Når det gjelder service, setter disse hotellene standarden høyt. Du kan forvente et vennlig og hjelpsomt personale som er dedikert til å gjøre oppholdet ditt så behagelig og hyggelig som mulig. Mange hoteller tilbyr også concierge-tjenester for å hjelpe deg med å planlegge aktiviteter, bestille transport og finne de beste lokale attraksjonene.

Hva du kan forvente av pris på rommene

Prisene på de beste hotellene i Oslo kan variere betydelig, avhengig av beliggenhet, fasiliteter og tidspunktet for ditt opphold. Generelt kan du forvente at prisen reflekterer hotellets kvalitet og service, og ligger ca på 2000 kr natten men dette vil variere. 

Utforsk 10 av de beste hotellene i Oslo

Amerikalinjen hotel i Oslo

Amerikalinjen - Førsteklasses service og vakkert hotell

Amerikalinjen er et av de beste hotellene i Oslo, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Beliggenheten er perfekt, med kort avstand til Karl Johans gate og andre attraksjoner i sentrum av byen. Hotellet har romslige og vakkert innredede rom, og badene er like imponerende. Designet er inspirert av bygningens historie, og det er mange flotte detaljer som gir en unik atmosfære. Servicen er førsteklasses, både i resepsjonen og på hotellets bar og restaurant. 

Thief hotell

The Thief - Luksuriøst hotell med unik takterrasse

Hvis du er ute etter luksus under ditt opphold i Oslo, er The Thief det opplagte valget. Dette luksuriøse hotellet har en fantastisk beliggenhet på Tjuvholmen, et trendy område med kunst, restauranter og shopping. Hotellet har 116 rom og suiter som alle kan beskrives som overdådige. Rommene er romslige og elegant innredet, og har alle moderne fasiliteter. The Thief har også flere restauranter, barer, spa, innendørs svømmebasseng samt en fantastisk takterrasse.

Clarion The Hub hotell Oslo

Clarion Hotel The Hub - Sentralt og moderne hotell

Clarion Hotel The Hub er et flott hotell i Oslo sentrum. Hotellet har fire stjerner og tilbyr komfortable rom og moderne fasiliteter. Beliggenheten er praktisk, med kort avstand til mange av Oslos største attraksjoner. Hotellet har også en restaurant, bar, treningssenter og konferansesaler.

Clarion hotel Oslo

Clarion Hotel Oslo - Eksklusivt hotell i Bjørvika

Clarion Hotel Oslo er et moderne firestjerners hotell med sentral beliggenhet i Bjørvika. Hotellet har stilfulle rom og et fokus på kunst og god mat. Hotellet har også en restaurant som serverer deilig sjømat. Beliggenheten er perfekt for å utforske byen, med Munch-museet og Operahuset bare noen få minutter unna.

Hotel continental

Hotel Continental - Et av de mest kjente hotellene i Oslo

Hotel Continental er et av Oslos mest kjente og luksuriøse hoteller. Hotellet ligger i hjertet av byen, rett ved Slottet og Slottsparken. Hotellet har vakre rom og suiter, og to av byens beste restauranter. Hotellet har også en rekke fasiliteter, inkludert treningssenter, forretningssenter og barnevennlige fasiliteter.

Hotel Bristol i Oslo

Hotel Bristol - Klassisk hotell med ekslusiv atmosfære

Hotel Bristol er et klassisk hotell med en ideell beliggenhet i sentrum av Oslo. Hotellet tilbyr komfortable rom og en rekke fasiliteter, inkludert restauranter, barer, treningssenter og bibliotek. Hotellet har også en berømt lobbybar som er verdt et besøk.

Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz - Sentralt hotell med høy standard

Thon Hotel Rosenkrantz er et moderne hotell med en flott beliggenhet i Oslo sentrum. Hotellet tilbyr komfortable rom og moderne fasiliteter. Hotellet har også en restaurant, bar og treningssenter. Beliggenheten er ideell for å utforske byen, med kort avstand til flere av Oslos mest populære attraksjoner.

Saga hotel Oslo

Saga Hotel Oslo - Sjarmerende og avslappende hotell

Saga Hotel Oslo er et sjarmerende hotell som ligger i Majorstuen-området. Hotellet tilbyr komfortable rom og en avslappet atmosfære. Hotellet har også en restaurant, bar og treningssenter. Beliggenheten er ideell for å utforske byen, med kort avstand til flere av Oslos største attraksjoner.

Thon Hotel Europa i Oslo

Thon Hotel Europa - Komfortable rom og god service

Thon Hotel Europa er et moderne hotell med en flott beliggenhet i Oslo sentrum. Hotellet tilbyr komfortable rom og moderne fasiliteter. Hotellet har også en restaurant, bar og treningssenter. Her finner du et livlig uteliv og tett til kollektivtrafikken for å komme deg rundt i Oslo. 

Thon Hotel Opera

Thon Hotel Opera - Unik opplevelse ved Oslo sentrum

Thon Hotel Opera er et flott hotell som ligger i nærheten av Oslo Sentralstasjon. Hotellet tilbyr komfortable rom og moderne fasiliteter. Hotellet har også en restaurant, bar og treningssenter. Beliggenheten er ideell for å utforske byen, med kort avstand til flere av Oslos mest populære attraksjoner.

Tips til deg som skal bo på hotell i Oslo

Bestill i god tid ved høysesonger

Når du planlegger å bo på hotell i Oslo i løpet av en populær reiseperiode, som sommermånedene eller under festivaler og arrangementer, er det lurt å bestille rommet i god tid. På grunn av et begrenset antall hoteller i byen kan etterspørselen være høy, og prisene kan stige i takt med populariteten.

Benytt deg av hotellets fasiliteter

Når du er på noen av Oslos beste hoteller er det viktig å bruke hotellets fasiliteter. Mange hoteller har treningsrom, spa og velværeavdelinger, restauranter og barer, og til og med konferansefasiliteter. Ta deg tid til å utforske disse fasilitetene og dra nytte av dem. 

Husk å pakk med badetøy og treningstøy

Det kan hende at hotellet du skal på har treningssenter eller basseng. Hvis du ønsker å bruke disse kan det være lurt å huske på badetøy og treningsklær. Husk å se på åpningstider for fasilitetene og om det er renovering i perioden du skal besøke hotellet.

Andre artikler du kan finne interessante
Overnatting i Oslo
Overnatting i Oslo

Skal du overnatte i Oslo har du mange muligheter. Vi har samlet et bredt utvalg av anbefalte hoteller, hosteller og campingplasser for deg til å være.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
Billige hotell i Oslo
Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer
Marienlyst minigolfbane
Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer