Guider i Oslo

Guidet turer

skulturparken i Oslo , vigelandsparken
Oppdag Oslo - Din reiseguide

Oslo Guidebureau

Oslo Guidebureau også kalt Oslo guide er Oslos ledene guidebyrå. De har over 20 års erfaring og har store avtaler på tvers av Oslo. Her kan du være med på byvandring, båtturer, guider for museer og andre attraksjoner, samt muligheten for privat guide som kan skreddersy en tur som vil passe dere perfekt. Her møter du hyggelige og imøtekommende folk som vil vise deg noe av det beste Oslo har å by på. 

Ideer til aktiviteter i Oslo

Buss i Oslo

Offentlig transport

Bruk offentlig transport når du skal reise i Oslo. Her finner du mange ulike reisealternativ du kan velge når du skal reise rundt i Oslo.

Les mer
Buss til Nydalen

Buss

Buss er et enkelt alternativ for å komme seg rundt i Oslo. Det går mange busser, og bussene går til flere steder da de følger veier. Prøv buss i Oslo!

Les mer
Taxi i Oslo

Taxi

Hvis du ikke er kjent med byen og ønsker å komme deg fra dør til dør er taxi et godt alternativ. Taxi tar deg hvor du vil, ankommer raskt og er billig.

Les mer
E-kjøretøy i Oslo

E-kjøretøy

Når du skal utforske Oslo er det å reise med E-kjøretøy en raskt og enkel måte, hvor du kan mange ulike kjøretøy og komme deg helt frem i destinasjonen

Les mer
T-bane i Oslo

T-bane

T-bane er en effektiv måte å reise i Oslo, da du slipper trafikk og hindringer. Du kommer ikke nødvendigvis helt frem dit du skal, men et godt stykke på vei.

Les mer
Trikk i Oslo

Trikk

Når du reiser med trikk kan du se byen mens du kjører forbi vakre bygninger, attraksjoner og byens store liv. Det er billig å reise med trikk i Oslo

Les mer