Søk

Guide i Oslo

Guidet turer i Oslo

Guidet turer i Oslo

Guidebyrå i Oslo

Byvandring i Oslo
Byvandring i Oslo

Byvandringer i Oslo

Byvandring er en fantastisk måte å oppdage Oslo. Det er flinke guider som tar deg gjennom historien til byen og kommer med fine tips til oppholdet ditt. Det er mange byvandringer å velge mellom, og de går forskjellige steder og opplever ulike attraksjoner. Finn turen som passer deg og ny den friske luften og den sosiale sammenhengen. 

Ideer til aktiviteter i Oslo

Sørenga badeplass strand i Oslo

Badeplasser i Oslo

Se vårt utvalg av badeplasser i Oslo, vi har samlet en liste over de beste og mest anbefalte badeplassene i nærheten av Oslo sentrum. Se tipsene for hvilke badeplasser du bør teste ut neste gang.

Les mer
Botanisk hage i Oslo

Botanisk hage

Botanisk hage har over 300 plantearter og er et unikt tilbud i Oslo. Du kan se og oppdage vakre blomster og unike hager med planter, samt veksthus.

Les mer
Ekebergparken i Oslo

Ekebergparken

Ekebergparken er en vakker skulpturpark med frodig landskap og vakker utsikt. Dette er en anbefalt park du bør ta å besøke når du er i Oslo.

Les mer
Lekeplass i Oslo

Lekeplasser i Oslo

Her kan du finne 7 anbefalte og koselige lekeplasser i Oslo. Ta med barna ut i frisk luft og aktivitet på en lekeplass, dette blir et koselig familie minne. Finn en lekeplass.

Les mer
Torshov minigolfbane

Minigolf i Oslo

Hvis du skal spille minigolf i Oslo har vi hjulpet deg med å samle de beste og morsomste stedene du kan spille minigolf. finn ut mer om hvor du finner våre 7 anbefalte minigolf baner i Oslo.

Les mer
Marienlyst minigolfbane

Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer