Søk

Anbefalte selskapslokaler for dine selskap i Oslo

Hva du kan finne her

Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? I Oslo er det mange selskapslokaler i alle størrelser som er tilgjengelig for leie. Om du er på jakt etter et lokalet for bursdag, konfirmasjon, bryllup, jobbfester og mye mer kan du regne med å finne et lokale som passer for ditt arrangement. Du finner både steder hvor du selv kan stå for mat og drikke, og andre steder hvor du vil kunne få alt servert og ordnet for deg. Videre i guiden vil du finne et bredt spekter av våre forslag til anbefalte selskapslokaler i Oslo.

Hva du kan forvente av selskapslokaler i Oslo

Beliggenhet og størrelse

Du kan finne selskapslokaler spredt over hele byen. Vi har valgt å fokusere på noen utvalgte selskapslokaler som enten ligger sentralt i Oslo eller har enkel vei med kollektivtransport og bil. Noen av lokalene finner du ved havet, og i sjarmerende nabolag, mens andre midt i bykjernen. Størrelsen varierer veldig, hvor noen selskapslokaler også har uteområder som vil bidra til å øke plassen på sommeren. Du finner noe for både store og små selskap. 

Priser

Prisene på selskapslokaler varierer veldig ut ifra antall gjester, hvilken dato, dagtid/kveldstid, om det skal serveres med mat og drikke eller om dette er medbrakt. Du kan derimot forvente å betale alt mellom 1000 – 10 000 kr for et enkelt selskapslokalet for en kveld, og i noen tilfeller mer dersom det er et stort arrangement som skal ha mat, drikke og servering. 

Anbefalte selskapslokaler i Oslo

Justisen selskapslokalet i Oslo

Justisen - Flott lokalet sentralt i Oslo

Justisen er et populært selskapslokalet som ligger sentralt like ved Tullinløkka i Oslo. Dette er et flott lokalet som har mulighet for å være i barer, og innendørs hage, samt utendørs under åpen himmel. Justisen er et stort lokalet som kan romme opptil litt over 400 gjester, så dette passer perfekt for større arrangementer, i tillegg til at du kan være mindre selskap på ulike områder. Det er et flott og moderne lokalet med fokus på lyst treverk og planter, som skaper en god atmosfære. 

Taket Steen & Strøm - Selskapslokalet

TAKET Steen & Strøm - Nyt takterrase midt i Oslo

TAKET Steen & Strøm er et nydelig selskapslokalet som du finner på toppen av kjøpesenteret Steen & Strøm. De tilbyr to ulike selskapslokaler for forskjellige typer arrangementer. TAKET Hovedlokalet, inkluderer en sjarmerende vinterhage, en romslig takterrasse og et innbydende inngangsparti, hvor opptil 800 gjester kan nyte en storslagen utsikt og sommerstemningen for arrangement som firmafester og jubileer. I tillegg til hovedlokalet finner du TAKET Chambre. Dette nyetablerte lokalet er fysisk separert fra hovedområdet, og tilbyr et mer eksklusivt rom for opptil 120 gjester.

Tårnet Selskapslokalet i Oslo

Tårnet Kulturarena - Velg blant ulike lokalet

Tårnet kulturarena er et fantastisk selskapslokalet som ligger ved Alnabru i Oslo. Her har du muligheten til å leie ulike lokaler som “Toppetasjer”, “Bar & Dining», “Terrassen” og “Arena”, som kan ta alt fra opptil 200 til 7000 gjester, basert på hvilket lokalet du ønsker å leie. Dette er et rustikt og eldre bygg hvor de har beholdt en del av det industrielle og røffe, med moderne og elegant interiør. Tårnet er et unikt selskapslokalet, og er et nydelig sted for arrangementer, spesielt på sommeren. 

MS Bjørvika

MS Bjørvika - Ta med selskapet på sjøen

MS Bjørvika er en fargerik kulturbåt som ligger rett ved Operaen i Oslo. Båten er delt inn i to soner hvor en er nede og innendørs og den andre er oppe hvor det er et telt som kan tas ned og opp basert på været. Den fargerike båten, med lys og grønne planter skaper en flott og sommerlig atmosfære- Dette er et flott alternativ til arrangementer som bursdag, kick-off, firmafester og mange andre feiringer. Båten har en kapasitet på 240 stykker og leies helt for seg selv.

Michaels i Oslo

Michaels - Flott lokalet for en rekke ulike arrangementer

Michaels er et flott lokalet som ligger i en rolig gate ved Briskebyen i Oslo. Utsiden er et rustikt murbygg, med et moderne og stilfullt interiør. Michaels passer perfekt for arrangementer og her kan du feire bursdager, konfirmasjoner, bedriftsarrangement og mye mer. Du kan velge mellom 5 ulike deler av lokalet, blant annet brasseriet, barren og terrassen. Trekanten kan ta mellom 20 og opp mot 100 gjester basert på hvilket lokalet du ønsker. 

Olympen

Olympen Bar & Restaurant - Historisk lokalet

Olympen er en flott og historisk restaurant og ølhall som ligger sentralt på Grønland. Restauranten strekker seg over tre etasjer, hvor det er restaurant, nattklubb og eget selskapslokale, i tillegg til en fantastisk takterrasse. Olympen passer perfekt for selskap i varierte størrelser. Lokalet er moderne og klassisk, med et elegant interiør. Her kan du nyte velsmakende retter og menyer, samt et bredt utvalg av drikkevarer og øl. Personalet på Olympen er veldig serviceinnstilt og hyggelig. I år er storstua 125 år. Velkommen til feiring.

Grendehuset

Grendehuset - Enkelt lokale for mindre selskap

Grendehuset er en sjarmerende gul bolig som ligger sentralt på Grünerløkka i Oslo. Dette er et flott selskapslokalet for mindre arrangementer som konfirmasjoner, dåp og andre familisamlinger, samt kurs og konferanser. Huset strekker seg over to etasjer og har et rustikt interiør, har et toalett og et kjøkken slik at du kan ordne selv med mat og drikke. Grendehuset har en maksgrense på opptil 32 gjester og kan har mulighet for over å dekke på til ca 30 i begge etasjene. 

Elvelangs selskapslokalet i Oslo

Elvelangs selskapslokale - Utsikt over Akerselva

Elvelangs er et vakkert og sentralt selskapslokalet som ligger midt i Oslo sentrum, langs Akerselva. Dette er et flott og moderne lokalet, med sittegrupper på bakkenivå slik at du kan se Akerselva gjennom store, lyse vinduer. Elvelangs har egen lounge, peis, flotte sittegrupper og elegant interiør. Du kan være opptil 80 gjester, men dere bør være minst 30 gjester for å få bestilling. Det er ikke lov med medbrakt mat og drikke, men det serveres nydelig mat og drikke av Elvelangs. 

Trekanten selskapslokalet i Oslo

Trekanten - Moderne lokalet med tre ulike valg

Trekanten er et fantastisk selskapslokalet som ligger sentralt ved Pilestredet i Oslo. Trekanten har et rustikt og moderne interiør og design som skaper en eksklusiv følelse. Du kan velge mellom å leie Cafébaren, Hallen og Restauranten, hvor det er ulik kapasitet ved de ulike valgene. Det er mulig å få servert enkel mat, tapas og mer kompliserte retter, menyer og kjøkken hjelper deg med å finne hva du trenger til ditt arrangement. Du kommer deg enkelt til lokalet med kollektivtransport. 

Kraft selskapslokalet

Kraft selskapslokale - Flott lokalet i toppetasje

Kraft er et moderne selskapslokalet som har en helt toppetasje på St. Hanshaugen. Kraft er et flott selskapslokalet for arrangementer som bursdag, konfirmasjon og sommerfester. Det er flott utsikt, og interiør er trendy New York inspirert, med store vinduer og lyst lokalet. Kraft serverer mat av høy kvalitet, og har et bredt spekter av vin og andre drikke-alternativer. Du bør få plass til opptil 150 gjester, og kan i tillegg være mindre selskap. Hos Kraft får du en topp opplevelse og selskap. 

Tips for de som leter etter selskapslokaler

Trenger du mat, servering eller bar?

Det er ikke alle selskapslokaler som tilbyr catering av mat og drikke, og er dette noe du trenger bør du dobbeltsjekke at selskapslokalet tilbyr dette. Det er også flere steder som tilbyr at du tar med medbragt mat og drikke, noe som gjør at du kan spare en del på å ta med dette selv.

Ansvar for skader på lokalet

Det er viktig at du setter deg inn i reglene for leie av lokalet. Det er ulike krav for hva som vil skje ved ødeleggelse eller skader på lokalet. De fleste selskapslokalene krever et depositum som vil dekke eventuelle skader eller andre tap.

Hvordan du kan bestille lokalet

Når du har funnet selskapslokalet som passer perfekt for ditt arrangement, kan du enten velge å bestille via nettsiden, bookingsystemer, sende mail eller ringe på telefon. Det enkleste er vanligvis å bestille via nettsiden da du får opp ledige datoer, tidspunkt og priser for disse.

I Oslo er det mange flotte selskapslokaler å velge mellom, enten du planlegger en storslått feiring eller en mer intim sammenkomst. Her fikk du en liste over kun noen av de mange mulighetene du har til å leie et selskapslokalet. Ta deg god tid til å utforske alternativene, og se om du ikke ønsker mat og drikke- servering til feiringen. Lykke til med planleggingen og håper at du ønsker å prøve noen av våre anbefalinger når du skal finne selskapslokalet. 

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen