Opplevelser i Oslo

Parker og badeplasser

Akerselva fossefall i solen i Oslo

Shopping og handlegater

Karl johan handlegater i Oslo

Museum og attraksjoner

Nasjonalmuseet i Oslo

Ting du kan gjøre i Oslo

Ekeberg minigolf

Finn et sted å spille minigolf

Opplev morsom og avslappende minigolf i Oslo! Uansett ferdighetsnivå vil du elske å utforske de mange banene i byen. Minigolf er en perfekt aktivitet for venner og familie, hvor dere kan kjempe om å få lavest mulig score og flest hole-in-ones.  Bli med på moroa og opplev den spennende atmosfæren og konkurransen.

Teater i Oslo

Opplev og nyt teater i Oslo

Teater er en unik ting å dra på for å få underholdning på en annen måte. Det er flere forestillinger fra både gamle fortellinger og bøker, til nye og moderne innslag. Her kan du garantert finne noe du liker og som vil gi en minnerik kveld. 

Bowlingbane i Oslo

Prøv en serie med bowling

Bowling i Oslo er en morsom og spennende aktivitet som passer for alle aldre. Enten du er en erfaren bowler eller nybegynner, vil du garantert ha det gøy på de mange bowlingbanene i byen. Du kan samle venner eller familie og konkurrere om å få flest mulig strike og spares. I tillegg til å være en underholdende aktivitet, tilbyr mange bowlinghaller også deilige mat- og drikkealternativer, slik at du kan nyte en godbit mens du spiller.

Transport og kollektiv

Kom deg rundt i Oslo på en rask og enkel måte. Finn de beste og enkleste mulighetene for å komme deg rundt når du besøker Oslo.

Utforsk bydelene i Oslo

Kom deg rundt i Oslo på en rask og enkel måte. Finn de beste og enkleste mulighetene for å komme deg rundt når du besøker Oslo.

Oppdag alt det Oslo har å by på

Buss i Oslo

Offentlig transport

Bruk offentlig transport når du skal reise i Oslo. Her finner du mange ulike reisealternativ du kan velge når du skal reise rundt i Oslo.

Les mer
Buss til Nydalen

Buss

Buss er et enkelt alternativ for å komme seg rundt i Oslo. Det går mange busser, og bussene går til flere steder da de følger veier. Prøv buss i Oslo!

Les mer
Taxi i Oslo

Taxi

Hvis du ikke er kjent med byen og ønsker å komme deg fra dør til dør er taxi et godt alternativ. Taxi tar deg hvor du vil, ankommer raskt og er billig.

Les mer
E-kjøretøy i Oslo

E-kjøretøy

Når du skal utforske Oslo er det å reise med E-kjøretøy en raskt og enkel måte, hvor du kan mange ulike kjøretøy og komme deg helt frem i destinasjonen

Les mer
T-bane i Oslo

T-bane

T-bane er en effektiv måte å reise i Oslo, da du slipper trafikk og hindringer. Du kommer ikke nødvendigvis helt frem dit du skal, men et godt stykke på vei.

Les mer
Trikk i Oslo

Trikk

Når du reiser med trikk kan du se byen mens du kjører forbi vakre bygninger, attraksjoner og byens store liv. Det er billig å reise med trikk i Oslo

Les mer
Bysykkel i Oslo

Bysykkel

Bysykkel er et fantastisk alternativ til transport for å komme seg rundt i Oslo. Her finner du ulike bysykkelstativ spredt rundt i Oslo. Prøv bysykkel når du er i Oslo.

Les mer
Botanisk hage i Oslo

Botanisk hage

Botanisk hage har over 300 plantearter og er et unikt tilbud i Oslo. Du kan se og oppdage vakre blomster og unike hager med planter, samt veksthus.

Les mer
Vigelandsparken i Oslo

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en kjent park i hyllest til Gustav Vigeland, som ligger i Frognerparken i Oslo. Her får du tips til hva du bør se i Vigelandsparken.

Les mer