Søk

Opplevelser i Oslo

Parker og badeplasser

Akerselva fossefall i solen i Oslo

Shopping og handlegater

Karl johan handlegater i Oslo

Museum og attraksjoner

Nasjonalmuseet i Oslo

Ting du kan gjøre i Oslo

Ekeberg minigolf

Finn et sted å spille minigolf

Opplev morsom og avslappende minigolf i Oslo! Uansett ferdighetsnivå vil du elske å utforske de mange banene i byen. Minigolf er en perfekt aktivitet for venner og familie, hvor dere kan kjempe om å få lavest mulig score og flest hole-in-ones.  Bli med på moroa og opplev den spennende atmosfæren og konkurransen.

Teater i Oslo

Opplev og nyt teater i Oslo

Teater er en unik ting å dra på for å få underholdning på en annen måte. Det er flere forestillinger fra både gamle fortellinger og bøker, til nye og moderne innslag. Her kan du garantert finne noe du liker og som vil gi en minnerik kveld. 

Solli bowling

Prøv en serie med bowling

Bowling i Oslo er en morsom og spennende aktivitet som passer for alle aldre. Enten du er en erfaren bowler eller nybegynner, vil du garantert ha det gøy på de mange bowlingbanene i byen. Du kan samle venner eller familie og konkurrere om å få flest mulig strike og spares. I tillegg til å være en underholdende aktivitet, tilbyr mange bowlinghaller også deilige mat- og drikkealternativer, slik at du kan nyte en godbit mens du spiller.

Oppdag alt det Oslo har å by på

Date i Oslo

Date i Oslo

Skal du på date og trenger tips til hva dere kan gjøre i Oslo? Her finner du morsomme aktiviteter og en rekke ulike forslag til restauranter.

Les mer
Pilates i Oslo

Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Platebutikker i Oslo

Platebutikker i Oslo

Er du på jakt etter LP-plater? Her finner du anbefalte platebutikker som har et bredt utvalg av vinyl, lp, cd og skjulte skatter i musikkverden.

Les mer
Frisbeegolfbaner i Oslo

Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Padeltennis i Oslo

Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en sosial og aktiv sport som har blitt svært populær over den siste tiden. Her finner du anbefalte steder du kan spille padeltennis i Oslo.

Les mer
Bruktbutikker i Oslo

Bruktbutikker i Oslo

Se våre 10 anbefalte bruktbutikker i Oslo. Her kan du finne alt fra klær, møbler, porselen og andre brukte gjenstander. Spar penger på brukte kjøp!

Les mer
Garnbutikker i Oslo

Garnbutikker i Oslo

Her finner du 10 anbefalte garnbutikker du bør prøve neste gang du skal kjøpe garn. Du får et bredt utvalg av varianter og kvalitet. Se utvalget!

Les mer
Badstue i Oslo

Badstue i Oslo

Badstue har blitt veldig populært i Oslo, og det er flere steder du kan nyte badstue i Oslo. Dra med alene eller med venner og familie og nyt dagen!

Les mer
Ekebergparken i Oslo

Ekebergparken

Ekebergparken er en vakker skulpturpark med frodig landskap og vakker utsikt. Dette er en anbefalt park du bør ta å besøke når du er i Oslo.

Les mer