Søk

Oslo Pass lar deg oppleve Oslo billig og enkelt

Hva du kan finne her

Opplev Oslo med Oslo Pass

Hvis du er i Oslo og virkelig ønsker å oppleve byen, er kanskje Oslo Pass noe av det smarteste du kan kjøpe. Oslo Pass er et tilbud som passer perfekt for deg som skal oppleve mange museer, attraksjoner og andre spennende ting i Oslo. Med Oslo Pass får du tilgang til over 30 museer og i tillegg gratis reise med kollektivtransporten i Oslo. Ved å benytte deg av dette vil du få enkelt kunne slappe av og vite at alt av billetter og styr er i orden og du kan hoppe av og på kollektivtransporten som du ønsker. Videre vil du få vite nytten av Oslo Pass og anbefalinger til steder du kan bruke det. 

Hva som er inkludert i Oslo Pass

Når du har kjøpt Oslo Pass har du kjøpt nøkkelen til frihet. Du har nå tilgang til over 30 populære museer og attraksjoner over hele byen. Du har gratis inngang til steder som Nasjonalmuseet, Vigelandmuseet, Teknisk museum, og andre attraksjoner som Holmenkollen hopptårn og Frognerbadet. I tillegg har du gratis påstigning til buss, trikk og T-bane innenfor Oslo og sone 1. 

Oslo Pass pris og hvordan du kjøper

Når du skal oppdage det som virkelig bor i Oslo og ønsker å se mye på en kort periode, er det veldig kostnadseffektivt å kjøpe Oslo Pass. Her vil du få både billetter til kollektivtransporten og flere museer. Du kan velge om du ønsker Oslo pass i 24, 48, eller 72 timer, hvor det er ulik pris for barn, voksen og honnør. Du kjøper enkelt Oslo Pass på utsalgssteder over hele byen, eller i egen app. 

Prisene for 2024, men som kan endre seg.

Barn 

  • 24t = 265 kr 
  • 48t = 360 kr 
  • 72t = 450 kr 

Honnør

  • 24t = 395 kr
  • 48t = 570 kr 
  • 72t = 720 kr 

Voksen 

  • 24t = 495 kr 
  • 48t = 720 kr 
  • 72t  = 895 kr 

Anbefalte steder for å drikke bubble tea

Bruk Oslo pass på Munch-museet i Oslo

Munch-museet - Perfekt stop ved trendy Bjørvika

Dykk inn i kunstens verden ved Munch-museet, et perfekt stopp for kunstelskere. Med Oslo Pass er dette et av stedene hvor du får gratis adgang, slik at du kan fordype deg i Edvard Munchs mest ikoniske verk. Opplev kunstnerens liv og hans betydningsfulle bidrag til kunsthistorien uten å bekymre deg for inngangsbilletten. Her finner du blant annet det kjente maleriet Skrik.

Bruk Oslo Pass på Framuseet i Oslo

Frammuseet - Fascinerende polarekspedisjoner

For de som fascineres av polarhistorie, er Frammuseet et unikt og interaktivt museum. Oslo Pass åpner dørene til dette spennende museet, hvor du kan utforske historien til modige polaroppdagere og deres utrolige ekspedisjoner. Her kan du lære mye og få et innblikk i selve oppdagelsene. Frammuseet ligger på Bygdøy hvor du også har flere kjente museer i nærheten og passet gjelder for de fleste av disse.

Akerhus Festning i Oslo

Akershus Festning - Unik historie i veggene

Akershus Festning ligger sentralt i Oslo, like ved Aker Brygge. Denne imponerende festningen har vært vitne til Norges historie gjennom århundrer og du finner mye interessant informasjon og historie på innsiden. Du har i tillegg Munch-museet, Nasjonalmuseet og Senter for Nobels fredspris i kort avstand som alle inngår i Oslo pass. Du får kjøpt dette enkelt i appen Oslo pass, eller på en av de mange utsalgsstedene i byen. 

Nasjonalmuseet med Oslo Pass

Nasjonalmuseet - Et storslått museum

Mitea er en kjent tebutikk som ligger sentralt i Grønland, Oslo. Denne butikken er kjent for sitt brede utvalg av teer fra hele verden. Fra de mest tradisjonelle grønne og svarte teene til mer eksotiske varianter, har Mitea noe for enhver smak. Her får du også servert bubble tea, i en rekke ulike smaker. De har også et utvalg av te-tilbehør som tekanne og tekopper. Mitea er kjent for sin vennlige og kunnskapsrike betjening som hjelper kundene med å finne.

Reis med offentlig transport i Oslo

Offentlig transport - Enklere og billigere

Med Oslo Pass har du låst opp en skatt av fordeler og steder du kan besøke. Det er ofte mange museer og attraksjoner i nærheten av hverandre, men du har heldigvis også tilgang til gratis transport med kollektivtransporten i Oslo. Du kan derfor enkelt hoppe på en trikk, buss, eller T-bane til neste attraksjon eller tilbake til hotellet for å hvile. Det er deilig å slippe å tenke på billett når du reiser med offentlig transport og det kommer ofte en transportmulighet du kan benytte deg av.

Tips til deg med Oslo Pass

Benytt muligheten til å se mest mulig

Når du først kjøper Oslo pass bør du virkelig ta utnytte av det. Prøv å planlegge dagen og ruten din for å få med deg flest museer og attraksjoner i løpet av dagen. Ikke glem at du har tilgang til reptilparken i Oslo, noe som kan være et morsomt alternativt. Med Oslo pass får du tilgang til det aller meste i Oslo, noe du bør benytte deg av når du først skal oppleve byen.

Billetten er kun for deg

Husk at Oslo Pass er personlig, og gir deg og bare deg adgang til museer og transport. Du kan kun bruke Oslo pass, billetten din på samme attraksjon en gang om dagen. Du kan derfor ikke gi billetten din videre og andre skanner samme billett. Du kan derimot skanne over 30 museer og attraksjoner kun for deg.

Oslo Pass gjelder også for kollektivtransporten

De aller fleste kjøper Oslo Pass fordi de har planer om å se mange museer og attraksjoner mens de er i Oslo, det er derfor lett å glemme at Oslo Pass også gjelder kollektivtransporten. Husk at det gjelder for kollektivtransporten i Oslo, så slipper du å kjøpe egen billett for transporten. 

Med Oslo pass har du en unik mulighet til å virkelig se mye unikt og bli bedre kjent med byen. Ikke prøv å stress med å se alt som inngår i passet ditt, men finn de museene og attraksjonene som gleder deg og som du vil like å dra på. Det er over 30 steder, så du kan regne med å finne noe du liker. Dette er et billig pass hvis du bruker det riktig og virkelig opplever det Oslo har å by på. Oslo pass kan være en fin gave for venner eller familie, for å skape gode minner i Oslo sammen. 

Andre artikler du kan finne interessante
FIneart galleri i Oslo
Guidebyrå

Det er ikke mange guidebyrå å velge mellom i Oslo, det er enda viktigere å velge riktig. Ta deg gjennom Oslos historie ved attraksjoner og museer!

Les mer
Guidet turer i Oslo
Guidet turer

Du kan få guidet turer langs Oslofjorden, blant populære attraksjoner og med byvandringer. Det er mange måter du kan oppleve byen med guide.

Les mer
Byvandring i Oslo
Byvandring

Bli med på Byvandring i Oslo og lær mye av flinke guider. Her kan du velge mellom flere populære turer og oppleve naturen og mange ulike attraksjoner.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen