Hoteller i Oslo

Anbefalte hotell

Grond hotel, et av de beste hotellene i Oslo

Grand hotel Oslo

Grand Hotel er et romslig og smakfullt innredet hotell med moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. Hotellet har et bredt utvalg av restauranter og barer som serverer kulinariske delikatesser fra hele verden. Den luksuriøse spa- og velværesenteret tilbyr avslappende behandlinger, og hotellet har også omfattende konferansefasiliteter. Med sin eleganse, service og fasiliteter, vil Grand Hotel overgå gjestenes forventninger.

Hotel continental

Hotel Continental

Hotel Continental er en elegant og sofistikert destinasjon med sjarmerende arkitektur og smakfullt interiørdesign. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester for å sikre et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene. Det tilbyr også utmerkede spisemuligheter, et toppmoderne spa- og velværesenter og omfattende konferansefasiliteter for forretningsreisende. Hotellet legger vekt på detaljer, kvalitet og personlig service.

The Thief Hotel

THE THIEF

The Thief er et moderne og sofistikert reisemål med moderne fasiliteter og skreddersydde tjenester. Rommene er designet med fokus på detaljer og kvalitet, og gir en følelse av fred og avslapning. Personalet er alltid klare til å hjelpe for å sikre en førsteklasses opplevelse. Gjestene kan nyte en kulinarisk reise på de utmerkede restaurantene. Det toppmoderne spa- og velværesenteret hjelper gjestene med å slappe av og fornye kropp og sjel.

Finn hotellet som passer deg best i Oslo

Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
Marienlyst minigolfbane

Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 12 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
hotell basseng

Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer
Hotellsenger i Oslo

Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Billige hotell i Oslo

Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer