Søk

Hoteller i Oslo

Spahotell du må prøve i Oslo

Spahotell Oslo

Hotell med Basseng

hotell basseng

Top 10 anbefalte hotell i Oslo

Overnatting i Oslo

Anbefalte hotell

Grond hotel, et av de beste hotellene i Oslo

Grand hotel Oslo

Grand Hotel er et romslig og smakfullt innredet hotell med moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. Hotellet har et bredt utvalg av restauranter og barer som serverer kulinariske delikatesser fra hele verden. Den luksuriøse spa- og velværesenteret tilbyr avslappende behandlinger, og hotellet har også omfattende konferansefasiliteter. Med sin eleganse, service og fasiliteter, vil Grand Hotel overgå gjestenes forventninger.

Hotel continental

Hotel Continental

Hotel Continental er en elegant og sofistikert destinasjon med sjarmerende arkitektur og smakfullt interiørdesign. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester for å sikre et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene. Det tilbyr også utmerkede spisemuligheter, et toppmoderne spa- og velværesenter og omfattende konferansefasiliteter for forretningsreisende. Hotellet legger vekt på detaljer, kvalitet og personlig service.

The Thief Hotel

THE THIEF

The Thief er et moderne og sofistikert reisemål med moderne fasiliteter og skreddersydde tjenester. Rommene er designet med fokus på detaljer og kvalitet, og gir en følelse av fred og avslapning. Personalet er alltid klare til å hjelpe for å sikre en førsteklasses opplevelse. Gjestene kan nyte en kulinarisk reise på de utmerkede restaurantene. Det toppmoderne spa- og velværesenteret hjelper gjestene med å slappe av og fornye kropp og sjel.

Finn hotellet som passer deg best i Oslo

Hoteller i Oslo du bør besøke

Hoteller i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo bør du se på denne oversikten for å finne kategoriene du er på jakt etter. Her finner du de beste og billige hotellene i Oslo

Les mer
Badstue i Oslo

Badstue i Oslo

Badstue har blitt veldig populært i Oslo, og det er flere steder du kan nyte badstue i Oslo. Dra med alene eller med venner og familie og nyt dagen!

Les mer
Billige hotell i Oslo

Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer
Pilates i Oslo

Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Frisbeegolfbaner i Oslo

Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Hotellsenger i Oslo

Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Beste hotellfrokost i Oslo

Beste hotellfrokost

Du får en oversikt over de beste hotellfrokostene i Oslo. Her finner du unike hoteller som virkelig fokuserer og setter hotellfrokosten i fokus.

Les mer
Marienlyst minigolfbane

Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer