Søk

Aktiviteter i Oslo

Her kan du prøve escape room

Escape room skjult dør

Lekeplasser for barn

Lekeplass i Oslo

Steder du kan spille minigolf

Minigolf i Oslo

Anbefalte aktiviteter i Oslo

Solnedgang i Oslo

Steder du kan se solnedgang

Her finner du 10 steder hvor du kan nyte en solnedgang i Oslo. Vi har samlet både parker og topper, samt barer og uteserveringer. Uansett smak vil du finne et koselig sted å se solnedgang, enten alene, med partner eller venner og familie.

Solli bowling

Steder du kan spille bowling

Her finner du de beste stedene å spille bowling i Oslo. Dette viser både tradisjonelle og nye varianter av bowling. Bowwlinghallene er spredt rundt om i Oslo, så det kan hende at du ikke trenger å dra så langt for å finne et sted å spille. Dette er en gøy aktivitetet som skaper gode og koselige minner. 

Utforsk ting å gjøre i Oslo

Bowling i Oslo

Bowling i Oslo

Her finner du en liste over 5 steder du kan spille bowling i Oslo. VI har samlet en liste over populære steder du kan være sikker på god opplevelse.

Les mer
Lekeplass i Oslo

Lekeplasser i Oslo

Her kan du finne 7 anbefalte og koselige lekeplasser i Oslo. Ta med barna ut i frisk luft og aktivitet på en lekeplass, dette blir et koselig familie minne. Finn en lekeplass.

Les mer
Solnedgang i Oslo

Solnedgang i Oslo

Her finner du 10 fantastiske steder å se og nyte solnedgangen i Oslo. Et utvalg av parker, høyder, barer og brygger som er perfekt for å se solnedgang.

Les mer
Torshov minigolfbane

Minigolf i Oslo

Hvis du skal spille minigolf i Oslo har vi hjulpet deg med å samle de beste og morsomste stedene du kan spille minigolf. finn ut mer om hvor du finner våre 7 anbefalte minigolf baner i Oslo.

Les mer
Pilates i Oslo

Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Marienlyst minigolfbane

Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
Frisbeegolfbaner i Oslo

Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Teater i Oslo

Teater i Oslo

Lenge siden du har vært på teater? Her finner du en liste over 8 av de meste anbefalte teater i Oslo, her kan du få et innblikk i kunst og kultur.

Les mer
Escape room skjult dør

Escape room i Oslo

Escape room er en morsom og utfordrende aktivitet hvor du skal unnslippe et rom med en annen gruppe igjennom samarbeid. Se 8 anbefalinger for escape room her.

Les mer