Søk

Her finner du sterder å spille biljard i Oslo

Hva du kan finne her

Biljard i Oslo

Biljard er et populært spill som nytes av mange, både som en sosial aktivitet og en konkurranse. Er du en biljardentusiast på utkikk etter det beste stedet å spille biljard i Oslo? Eller kanskje du er en nybegynner som ser etter et sted å lære grunnleggende ferdigheter? Eller bare et par eller vennegjeng som ønsker en morsom kveld ute på byen, og spille biljard med noe godt i glasset og god atmosfære? Du finner i denne artikkelen flere utesteder i Oslo som har biljardbord og mange av dem, slik at du kan spille mer enn du står i kø. Les videre og finn ditt neste utested for å spille biljard! 

Hva kan du forvente fra steder med biljard i Oslo?

Fotballpubene i Oslo er kjent for sin livlige atmosfære, spesielt på kampdager. Enten du er en lokal eller en turist som besøker byen, vil du føle deg velkommen og en del av fellesskapet.

hva du kan forvente av kvalitet på biljardbord og køer

Kvaliteten på biljardutstyret kan variere betydelig fra sted til sted. De fleste biljardsteder i Oslo har høykvalitets biljardbord og køer, noe som gir en utmerket spillopplevelse. Men du kan være uheldig at det er noen slitasjeskader på enkelte bord eller biljardkøer. Er det ikke på det travleste får du ofte bytte.

Hva du kan forvente av interiør og atmosfære

Interiøret ved biljardstedene kan variere fra klassisk og elegant til moderne og trendy. Atmosfæren er ofte avslappet og vennlig, med en miks av både musikk og samtalelyder som fyller rommet. Vi har samlet et bredt utvalg av puber og utesteder så du kan være sikker på å finne en stil som passer deg. 

Hva du kan forvente av ventetid og service

Antall biljardbord på hvert sted varierer, og det kan være noe ventetid, spesielt i helgene. Du kan regne med at en runde biljard kan ta rundt 30 minutter, av og til lengre hvis en sliter med å få biljardkulene i hullet. Servicen og betjeningen pleier å være god og imøtekommende, med et utvalg av drikke og snacks tilgjengelig for kjøp.

Våre anbefalinger for steder å spille biljard i Oslo

Cue Bar og biljard i Oslo

Cue Oslo - Populær biljardpub med 22 biljardbord

Cue Oslo er en veldig populær biljardpub i Oslo med hele 22 biljardbord, og ligger ved Grunerløkka. Interiøret er inspirert av estetikken på 60- og 70-tallet og har ulike kulturelle referanser. Her kan du nyte pizza, musikk og cocktailbar mens du spiller biljard. betjeningen er utmerket og ventetid på mat og drikke er kort. 

Buddha Sportsbar

Buddha Sportsbar - Unik atmosfære sentralt i Oslo

Buddha Sportsbar er kjent for sin unike atmosfære og ligger ved Storgata i Oslo. Her kan du slappe av og spille biljard mens du nyter en hyggelig musikk i bakgrunnen. Biljardbordene og biljardkøene er av høy kvalitet, og betjeningen er vennlig og imøtekommende. De har i tillegg andre spill som shuffleboard og lignende, så du kan være sikker på å ha det gøy om det skulle være fullt eller lengre ventetid.  

Oslo bar & Bowling

Oslo Bar og Bowling - Biljard og Bowling på et sted

Oslo Bar og Bowling er det perfekte stedet for en kveld med venner. Her kan du kombinere biljardspill med bowling. Stedet tilbyr både biljardbord og bowlingbaner, og interiøret er inspirert av stilene på 60- og 70-tallet. Betjeningen er utmerket, og du kan også nyte servering av mat og drikke, inkludert cocktails, vin og ølvarianter.

Rådhuset bar biljardklubb i Oslo

Rådhuset Bar - Trendy utested med flere biljardbord

Rådhuset Bar er et trendy og morsomt sted som ligger rett ved Nationaltheatret. Rådhuset Bar er kjent for sin avslappede atmosfære, vennlige service og flere biljardbord. Hvis biljardbordene skal være opptatt kan du også spille shuffleboard, airhockey og mange andre gøye spill. Du kan nyte en god kveld med biljardspill og samtidig nyte servering av mat og drikke. Det er en del sitteplasser, både på langbord men også for ulike sittegrupper hvor du kan lene deg tilbake.

Londonpub k

London Pub - Nyt kvelden ute og spill biljard sentralt i Oslo

London Pub er en populær pub som ligger i nærheten av Stortinget i Oslo. Her kan du finner du et bredt utvalg av drikkevarer, og flere biljardbord, samt få oppleve en livlig atmosfære. Med sitt autentiske britiske interiør og vennlige betjening, er London Pub det perfekte stedet å ha det gøy med venner. Ta en tur hit for å nyte en avslappet kveld med god musikk, god stemning og spennende biljardspill.

Hva du bør huske på når du skal spille biljard

Åpningstider og bestilling

Åpningstidene kan variere fra sted til sted, og vi anbefaler at du sjekker åpningstidene der du vurderer å spille biljard. Det kan også være lurt å bestille på forhånd der det er mulig.

Regler for biljard

Biljard er et spill med mange regler, og noen velger å spille litt annerledes. Det er viktig å kjenne til de grunnleggende reglene, som for eksempel hva som skjer når 8-ballen går ned, og hva som skjer med den hvite ballen. Se reglene for biljard her.

Teknikk og spillestil

Biljard er et spill som krever teknikk. Hvordan du holder køen, kraften du bruker, og hvor du sikter er alle viktige aspekter av spillet. Du kan finne flere gode teknikker for å holde biljardkøen her. 

Etter å ha dykket ned i biljardverden  i Oslo, håper vi at du føler deg mer forberedt på å velge det rette stedet for deg. Husk å sjekke åpningstider, være klar over reglene, og mest av alt, ha det gøy! Dette er en gøy aktivitet som du kan passe bra for familier, venner og par i nesten alle aldersklasser. Uansett om du er en erfaren spiller eller bare ønsker å prøve noe nytt, er biljard en flott måte å tilbringe tid på. Med så mange flotte steder å velge mellom, vil du sikkert finne det perfekte stedet for din neste biljardkveld. Lykke til med spillet!

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen