Søk

Om Oss i Oppdag Oslo

Blik kjent med oss

Vi er et dedikert team av Oslo-entusiaster som brenner for å vise frem alt denne fantastiske byen har å tilby. Oppdag Oslo er en nettside som gir deg nyttige tips, inspirasjon og informasjon om alle de unike tilbudene som Oslo har å by på. Enten du er en turist som planlegger ditt første besøk i hovedstaden, en besøkende fra andre steder i landet eller en lokal som ønsker å oppleve mer av byen, så er Oppdag Oslo det rette stedet for deg.

Vår visjon

Vår visjon er å være din ultimate guide til Oslo, og vi streber etter å gi deg de beste anbefalingene for hoteller, restauranter, opplevelser, guider og mye mer. Vårt mål er å gi deg en problemfri og minneverdig opplevelse når du besøker Oslo, uansett om du er her for en kort helgetur eller en lengre ferie.

Våre verdier

Tillit og åpenhet er viktige verdier for oss. Vi gir ærlige og objektive anmeldelser, og vi er alltid åpne for tilbakemeldinger og forslag fra våre lesere. Vi ønsker å skape et fellesskap av reiselystne mennesker som deler vårt engasjement for Oslo og som vil oppdage alt det fantastiske denne byen har å tilby.

Solnedgang ved Oslo

Ønsker du å samarbeide?

Her får du tilbud for ulike tjenester for å gjøre din bedrift i Oslo mer synlig og tilgjengelig å finne. Vi har et godt volum med trafikk til nettsiden, e-post, samt er aktive på flere plattformer for sosiale medier som Instagram, Tik-tok, X(twitter), og Pintrest. 

Du kan velge ulike pakker som inkluderer innlegg, anmeldelser, personlige sider, og mye mer som vil gjøre deg synlig. 

Ta kontakt med oss

Om du har noe du ønsker å spørre om, om du har tips til steder og aktiviteter i Oslo eller har tilbakemeldinger kan du sende oss direkte en mail. Vi har som mål å svare på eposten din mellom 1-3 virkedager.

Bydeler i Oslo