Søk

Personvernerklæring

Sist oppdatert 31. juli 2023

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til Oppdag Oslo, Oslo 0558, Norge, e-post: [email protected], angående innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din som vi samler inn når du bruker vår nettside (https://oppdagoslo.no) (tjenesten). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten samtykker du til innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til dette, ber vi deg om å ikke få tilgang til eller bruke tjenesten.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten forhåndsvarsel, og den reviderte personvernerklæringen vil bli lagt ut på tjenesten. Den reviderte erklæringen blir effektiv 180 dager etter at den er lagt ut på tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter denne perioden vil utgjøre ditt aksept av den reviderte personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du jevnlig går gjennom denne siden.

Informasjon vi samler inn:

Vi vil samle inn og behandle følgende personlig informasjon om deg:

  • Navn
  • E-postadresse
 

Hvordan vi bruker informasjonen din:

Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

  • Markedsføring/reklame
  • Målrettet annonsering

Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din til noen andre formål, vil vi be om ditt samtykke og vil kun bruke informasjonen din etter å ha mottatt ditt samtykke, og bare til det/dem formålet(e) du har gitt samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til loven.

Oppbevaring av din informasjon:

Vi vil oppbevare din personlige informasjon hos oss i 90 dager til 2 år etter at brukerne avslutter sine kontoer, eller så lenge vi trenger den for å oppfylle formålene for innsamlingen, som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi kan beholde visse opplysninger i lengre perioder, for eksempel for oppbevaring av dokumentasjon og rapportering i henhold til gjeldende lov eller av andre legitime grunner som håndheving av rettigheter, forebygging av svindel, osv. Anonym informasjon og aggregerte data som ikke identifiserer deg (direkte eller indirekte) kan oppbevares på ubestemt tid.

Dine rettigheter:

Avtalt rettigheter kan variere avhengig av gjeldende lov, men du kan ha rett til å få tilgang til, rette eller slette dine personlige data, eller motta en kopi av dine personlige data. Du kan også ha rett til å begrense eller protestere mot behandlingen av dine data, be oss om å overføre (portere) dine personlige opplysninger til en annen enhet, trekke tilbake samtykke du har gitt oss for behandling av dine data, og rett til å klage til en tilsynsmyndighet, samt andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du kontakte oss på [email protected]. Vi vil svare på din henvendelse i samsvar med gjeldende lov. Du kan velge å ikke motta direkte markedsføringskommunikasjon eller profilering som vi utfører for markedsføringsformål ved å skrive til oss på [email protected]. Vennligst merk at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle den nødvendige personlige informasjonen, eller trekker tilbake samtykket til å behandle slik informasjon for de nødvendige formålene, kan du ikke kunne få tilgang til eller bruke tjenestene som informasjonen ble etterspurt for.

Informasjonskapsler og lignende teknologier:

For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valgmuligheter knyttet til disse sporingsteknologiene, vennligst se vår informasjonskapselpolitikk.

Sikkerhet:

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å hindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen under vår kontroll. Imidlertid, gitt de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke forsikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du sender til oss, og du gjør dette på eget ansvar.

Lenker til tredjepartsnettsteder og bruk av informasjonen din:

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Denne personvernerklæringen gjelder ikke personvernpolitikken og andre praksiser til tredjeparter, inkludert tredjeparter som driver nettsider eller tjenester som kan være tilgjengelige via en lenke på tjenesten vår. Vi anbefaler sterkt at du gjennomgår personvernpolitikken til hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over, og tar intet ansvar for innholdet, personvernpolitikken eller praksisen til tredjepartsnettsteder eller tjenester.

Klager / Personvernombud:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende e-post til vårt personvernombud på Oppdag Oslo,, e-post: [email protected]. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.

Er du interessert i vår cookie policy?