Søk

Oppdag våre anbefalte hotell med basseng i Oslo

Hva du vil finne her

Hotell med basseng

Når du planlegger ditt hotellopphold i Oslo, ønsker du kanskje å finne et hotell som tilbyr noe ekstra for å gjøre ferien minneverdig. Et hotell med basseng kan være akkurat det du leter etter. Enten du er på ferie med familien, på en romantisk tur eller på forretningsreise, gir et basseng deg en flott mulighet til å slappe av og nyte ferien fullt ut. I denne artikkelen vil vi utforske noen av Oslos beste hoteller som tilbyr bassengfasiliteter, slik at du kan finne det perfekte stedet for å tilbringe ferien.

Hva du kan forvente av basseng på hoteller i Oslo

Når det gjelder bassenger på hoteller i Oslo, kan du forvente at de fleste er innendørs på grunn av det kalde vinterklimaet og snøen som kan vare i flere måneder. Disse innendørs bassengene er vanligvis oppvarmet, slik at gjestene kan nyte en behagelig svømmetur uavhengig av årstid. Størrelsen på bassengene kan variere, og det avhenger av hvert enkelt hotell. Noen hoteller kan ha små og intime bassenger, mens andre kan tilby større fasiliteter med mulighet for svømming og avslapning. I tillegg tilbyr mange hoteller tilleggstjenester som badstuer, boblebad og treningsrom i nærheten av bassengområdet.

Utvalgte hotell med basseng

Clarion The Hub hotell Oslo

Clarion Hotel The Hub - Familievennlig moro midt i byen

Clarion Hotel The Hub ligger svært sentralt, kun 100 meter fra Karl Johans gate, Oslo sentralstasjon og Oslo domkirke. Hotellet tilbyr kostnadsfri tilgang til bassenget, samt dampbad og badstue. Bassenget er et flott sted å slappe av og ta en svømmetur etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter. Du kan også benytte deg av det toppmoderne treningsstudioet på 180 m² for å holde deg i form under oppholdet. Hotellet er også kjent for sin deilige økologiske frokostbuffet som tilbyr et bredt utvalg av sunne og næringsrike alternativer.

Radisson blu sky hotel Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel - Innendørsbasseng og komfort

Radisson Blu Plaza Hotel ligger sentralt i Oslo og har hele 37 etasjer. Hotellet tilbyr et innendørsbasseng hvor gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur uansett vær. Det toppmoderne treningssenteret på hotellet er ideelt for gjester som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. Rommene på Radisson Blu Plaza Hotel er stilfulle og komfortable, og noen av dem har fantastisk utsikt over Oslo sentrum og fjorden. 

Sommero Hotel i Oslo

Sommerro - Moderne og avslappende basseng

Sommerro er et annet flott hotell med basseng i Oslo. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og tilbyr et utendørsbasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte den vakre utsikten. Det er en perfekt mulighet til å ta en forfriskende dukkert etter en tur i Oslomarka eller en dag med utforskning av kunstutstillingen Roseslottet. Sommerro er også godt forbundet med byen via Voksenkollen T-banestasjon, slik at gjestene enkelt kan komme seg til og fra sentrum.

Thon hotel Oslofjord

Thon Hotel Oslofjord - Førsteklasses bassengområde

Velkommen til vårt førsteklasses hotell, plassert ved Oslofjorden. Oslo Fjord Hotel tilbyr ikke bare fantastisk utsikt over vannet, men også et elegant bassengområde som inviterer til avslapning. Uansett om du vil ta noen forfriskende svømmetak eller bare lene deg tilbake på solsengene ved bassenget, vil Oslo Fjord Hotel gi deg den avslappende atmosfæren du søker. Dette luksuriøse hotellet ligger ved vannkanten, slik at gjestene kan nyte den vakre fjordutsikten.

Voksenkollen hotell

Voksenasen Hotell - Utendørsbasseng ved naturen

Voksenasen Hotell ligger også vakkert til i naturen, i nærheten av Voksenkollen. Hotellet har et nydelig utendørsbasseng som gir gjestene muligheten til å slappe av og nyte naturen i umiddelbar nærhet av Oslo. Bassenget er omgitt av vakre omgivelser og skaper en avslappende atmosfære. Rommene på Voksenasen Hotell er komfortable og innbydende, og gjestene kan enkelt komme seg til og fra byen via Voksenkollen T-banestasjon.

Lysebu hotell i Oslo

Lysebu Hotel - Fantastisk utsikt og stilfult hotell

Lysebu Hotel ligger i naturskjønne omgivelser på Voksenkollen og tilbyr et basseng hvor gjestene kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over Oslo. Bassenget er det perfekte stedet å ta en svømmetur eller bare slappe av i vannet mens du beundrer den vakre naturen rundt deg. Rommene på Lysebu Hotel er stilfulle og komfortable, og tilbyr moderne fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet. 

Thief hotell

The Thief - Luksuriøst bassengområdet

The Thief er et flott hotell som ligger på Tjuvholmen i Oslo, kun 5 minutters gange fra Aker Brygge. Hotellet er kjent for sitt elegante design og luksuriøse fasiliteter, inkludert et eget spa med et flott basseng. Bassengområdet er et av hotellets høydepunkter, og gjestene kan nyte en avslappende svømmetur eller slappe av i badstuen eller det tyrkiske badet. Rommene på The Thief er stilfulle og moderne, og tilbyr gjestene en komfortabel og luksuriøs opplevelse. 

Tips for å velge det beste hotellet med basseng

Bassengstørrelse og fasiliteter: Sjekk bilder og beskrivelser av bassenget. Noen hoteller tilbyr kanskje mer enn bare et basseng, som boblebad, barnebasseng eller til og med badstue. I tillegg kan du se om hotellet tilbyr innendørs eller utendørsbasseng.  

Sjekk anmeldelser fra tidligere gjester: Få innsikt i hva tidligere gjester har sagt om hotellet og deres bassengfasiliteter. Dette kan gi deg en god indikasjon på hva du kan forvente deg. 

Beliggenhet: Vurder hotellets beliggenhet i forhold til de attraksjonene du ønsker å besøke. Det kan være praktisk å bo nær de stedene du planlegger å utforske.

Se om det renoveres: Av og til planlegger hoteller restaurering, reparering eller lignende arbeid på bassenger. Det kan derfor være lurt å sjekke hotellets hjemmesider for å se om bassenget er midlertidig stengt. 

Oslo har et bredt utvalg av hoteller som tilbyr bassengfasiliteter for enhver smak. Enten du ønsker et luksuriøst hotell ved fjorden, et familievennlig hotell midt i byen eller et moderne miljøbevisst valg, finner du det perfekte stedet for ditt opphold. Vurder beliggenhet, fasiliteter og anmeldelser fra tidligere gjester for å sikre at du får den beste opplevelsen under ditt besøk. Jeg håper dette hjalp deg med å finne et hotell med basseng som du kan utforske neste gang du skal overnatte i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Hoteller i Oslo du bør besøke
Hoteller i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo bør du se på denne oversikten for å finne kategoriene du er på jakt etter. Her finner du de beste og billige hotellene i Oslo

Les mer
Beste hotellfrokost i Oslo
Beste hotellfrokost

Du får en oversikt over de beste hotellfrokostene i Oslo. Her finner du unike hoteller som virkelig fokuserer og setter hotellfrokosten i fokus.

Les mer
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen