Søk

Nyt en kveld på cocktailbar i Oslo

Hva du kan finne her

Cocktailbar i Oslo

Det er noe magisk med en godt blandet cocktail. En miks av smaker, sammen satt til perfeksjon for munnen, presentert i et vakkert glass, servert i en atmosfære som tar deg med til en annen verden. Oslo har mange steder som tilbyr nettopp dette. Vi har derfor samlet en liste over cocktailbarer vi kan anbefale at du tester ut neste gang du skal ut i Oslo. La oss dykke ned i noen av de beste cocktailbarene i byen.

Hva kan man forvente av cocktailbarer?

Å gå til en cocktailbar handler ikke bare om å drikke; det er en opplevelse. Her er noen ting du kan forvente når du besøker en cocktailbar.

Hva du kan forvente av kvalitet på drinker og cocktailer

Cocktailbarer er kjent for deres kreativitet og innovasjon. Bartendere på disse stedene er ofte dyktige og eksperter, som bruker en rekke ingredienser for å skape unike og velsmakende drikker. Fra klassiske cocktailer som Old Fashioned og Mojito, til spesialiteter unike for hver bar, kan du forvente en meny full av spennende smaker.

Hva du kan forvente når det gjelder atmosfære og utseende?

Cocktailbarer er ofte mer enn bare et sted å drikke. De tilbyr en atmosfære som er designet for å forbedre opplevelsen av å drikke deres cocktailer. Noen steder kan være koselige og intime, med dempet belysning og komfortable seter. Andre kan være mer livlige og trendy, med moderne design og energisk musikk. Uansett stil, er ambisjonen å skape et miljø der gjestene kan slappe av og nyte sine drinker.

Hva du kan forvente når det gjelder service?

Service på cocktailbarer er ofte av høy standard. Bartenderne er ikke bare dyktige på å lage drinker, men de er også ofte kunnskapsrike om ingrediensene de bruker, og kan gi anbefalinger basert på dine preferanser.

Våre anbefalinger for cocktailbarer i Oslo

Bar boman cocktailbar i Oslo

Bar Boman - cocktailbar på Hotel Continental

Bar Boman er en sjarmerende og intim cocktailbar som ligger ved Nationaltheatret, og som skiller seg ut med sin koselige atmosfære og unike drikkeutvalg. Bartenderne her er kjent for sin eksepsjonelle kunnskap og lidenskap for cocktails, og de vil med glede anbefale deg den perfekte drinken for enhver anledning. Baren tilbyr en rekke spennende smaker og ingredienser, og du kan være sikker på at du alltid vil finne noe nytt og spennende å prøve her.

gin cocktailbar

Andre til Høyre - Trendy cocktailbar på Youngs

Beliggende i det trendy Youngskvartalet i hjertet av Oslo, er Andre til Høyre en vin- og cocktailbar som utstråler en koselig og intim atmosfære. Gjestene kan nyte vin ved «kjøkkenet» disken og cocktails i den elegante «stuen», og dette stedet føles som å gå inn i en stilfull leilighet. Dette er det perfekte stedet for en sofistikert kveld med venner eller en romantisk date.

Amerikalinjen hotel i Oslo

Pier 42 - Prisvinnende cocktailbar

Som en del av Amerikalinjen Hotel, er Pier 42 en cocktailbar som tilbyr en herlig blanding av historisk inspirasjon og kreativitet. Amerikalinjen Hotel ligger ved Jernbanetorget i Oslo.De velbalanserte og fantasifulle cocktailsene henter inspirasjon fra betydningsfulle historiske begivenheter både i Norge og USA. Enten du er gjest på hotellet eller ikke, er et besøk på Pier 42 vel verdt det for å smake på deres eksperttappet libations.

Spennende cocktail i Oslo

Himkok - Populær og historisk bar sentralt i Oslo

Himkok er en populær og historisk cocktailbar og ligger ved Storgata. Himkok har  et imponerende utvalg av sprit, inkludert en cocktailbar som minner om forbudstidens Amerika, og en utendørs restaurant og siderbar. De talentfulle bartenderne her er kjent for sin innovative bruk av lokale og hjemmelagde ingredienser, og skaper unike og minneverdige cocktails. Her blir du godt ivaretatt som gjest av imøtekommende betjening. 

Aku Aku tiki bar - cocktailbar i Oslo

Aku-Aku Tiki Bar - Bar med tropiske drinker

Aku-Aku Tiki Bar er en tropisk cocktailbar og ligger ved Grunerløkka. Aku-Aku Tiki Bar er ikke bare et sted å nyte deilige tropiske drinker, men også et visuelt kunstverk. Med sin autentiske polynesiske innredning og detaljerte utskjæringer på veggene, er denne baren en fryd for øyet. Du kan velge blant et bredt utvalg av eksotiske cocktails, fra klassiske favoritter til unike kreasjoner inspirert av Polynesia. Mens du nipper til din forfriskende drink, kan du la deg transportere til øyene i Stillehavet og føle deg som om du er på en eksotisk ferie.

Svanen Cocktailbar - Bredt utvalg drinker

Svanen Cocktailbar er en elegant og sofistikert bar som tar deg med på en reise gjennom tid og smak. Med sitt klassiske interiør og raffinerte atmosfære, er denne baren det perfekte stedet å nyte en håndlaget cocktail i Oslo. Baren tilbyr et omfattende utvalg av unike drinker, som er nøye sammensatt av dyktige bartendere som virkelig brenner for sitt håndverk. Fra de klassiske favorittene til spennende signaturcocktails, vil du garantert finne noe som passer din smak.

Nedre Løkka cocktailbar i Oslo

Nedre Løkka - Trendy og kreativ drikkemeny

Nedre Løkka er en trendy cocktailbar som ligger plassert nederst ved Grunerløkka. Nedre Løkka kombinerer det beste fra både det moderne og det tradisjonelle. Med sin unike atmosfære og kreative drinkmeny, vil du bli tatt med på en smaksopplevelse uten sidestykke. Bartenderne på Nedre Løkka er ekte mestere i sitt fag, og de skaper cocktailer som er kunstverk i seg selv. Enten du er ute etter en forfriskende mojito eller en eksotisk eksperimentell cocktail, er dette stedet å besøke.

The Conservatory

The Conservatory - Avslappende atmosfære

The Conservatory er en elegant og sofistikert cocktailbar som oser av stil og klasse, den ligger på enden av barcode. Med sin vakre innredning og avslappende atmosfære er dette stedet perfekt for en romantisk date eller en kveld med venner. Bartenderne her er ekte mestere i sitt fag, og de vil blande en cocktail som passer perfekt til dine preferanser. Enten du foretrekker noe søtt og fruktig eller noe mer komplekst og krydret, vil du finne en cocktail som får smaksløkene dine til å synge her.

Dangerous Club cocktailbar i Oslo

Dangerous Club - Et unikt sted for cocktails

Dangerous Club er en cocktailbar som tar deg med tilbake til de glitrende og glamorøse dagene i 1920-årenes New York, den ligger like ved Vulkan i Oslo. Med sin speakeasy-stil og retrointeriør, skaper denne baren en unik og spennende atmosfære. Med et bredt utvalg av klassiske og signaturcocktails, er Dangerous Club det perfekte stedet for en kveld med stil og eleganse.

Summit cocktailbar i Oslo

Summit Bar - Unik utsikt over Oslo

Summit Bar er en cocktailbar med en fantastisk utsikt over Oslo by. Den ligger i et høyt tårn like ved slottsparken, og fra baren kan du nyte en spektakulær panoramautsikt mens du nipper til en deilig cocktail. Bartenderne her er ekte kunstnere og vil med glede blande en skreddersydd drink som passer til dine preferanser. Enten du er ute etter noe friskt og fruktig eller noe mer komplekst og krydret, vil Summit Bar imøtekomme dine cocktailønsker og nydelig utsikten

Strawberry cocktail

Liquid Engineers - Innovative cocktails

Liquid Engineers er en cocktailbar som ligger ved Grønland i Oslo. Liquid Engineers kombinerer vitenskap og kunst for å skape unike og innovative drinker. Bartenderne her er ekte «cocktail-ingeniører» og bruker avanserte teknikker og ingredienser for å skape drikker som utfordrer konvensjonene. Baren tilbyr et omfattende utvalg av spennende smaker og presentasjoner, og du kan forvente deg en cocktailopplevelse utenom det vanlige. 

Hva man bør huske på når man går ut på en cocktailbar

Her er noen ting du bør huske på når du drar ut for å nyte en cocktail i Oslo.

  • Åpningstider: Åpningstidene kan variere fra en cocktailbar til en annen, så det er lurt å sjekke dette på forhånd.

 

  • Bordreservasjon: Noen steder er veldig populære, så det kan være lurt å reservere bord hvis det er mulig hos cocktailbaren du vil besøke.

 

  • Prøv noe lokalt: Spør om de har en huscocktail eller andre spesialiteter. Det er alltid gøy å prøve noe nytt.

 

  • Allergier: Noen cocktails kan inneholde ulike typer frukt eller andre ingredienser. Hvis du har allergier, er det en god idé å spørre om dette før du bestiller.

Å gå på en cocktailbar er en flott måte å tilbringe en kveld på. Enten du er ute etter en avslappende kveld med venner, eller du er ute etter å prøve noe nytt og spennende, er Oslo full av flotte steder for deg å utforske. Her kan du teste nye og spennende cocktails med ulike vrier og ulike smaker. Vi anbefaler deg absolutt å utforske noen av disse cocktailene neste gang du skal ut for å drikke i Oslo.

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 10 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen