8 steder du synge karaoke og nyte en kveld i Oslo

Hva du kan finne her

Jenter som synger karaoke i Oslo

Å synge karaoke er en morsom og populær aktivitet som skaper god stemning og underholdning. I Oslo finnes det flere flotte steder hvor du kan føle deg som en ekte sangstjerne. Enten du er på jakt etter en kveld med venner eller familie, eller om du ønsker å feire en spesiell anledning, vil karaoke i Oslo garantert gi deg en minneverdig opplevelse. I denne guiden vil vi presentere noen av de beste stedene å synge karaoke, samt gi deg nyttige tips og informasjon for å hjelpe deg med å velge det rette stedet for at du skal få den beste kvelden og opplevelsen.

Hva du kan forvente fra karaoke

Karaoke i Oslo er en spennende opplevelse full av musikk, latter og gode minner. Det er en fantastisk måte å bryte isen på en date, ha en jentekveld eller bare synge hjertet ut etter en lang uke på jobben.

Hva du kan forvente av karaokeutstyret

Kvaliteten på karaokeutstyret i Oslo kan variere fra sted til sted, men generelt er standarden høy. Du kan forvente høykvalitets høyttalere og mikrofoner som gir klar lyd. Mange karaokesteder i Oslo bruker moderne plattformer for å finne sanger, noe som betyr at du kan velge fra en bred liste av sanger, fra gamle klassikere til de nyeste hitene.

Hva kan du forvente av lokalet og servicen

Når det gjelder lokalet og servicen, kan du forvente en vennlig og innbydende atmosfære. Noen steder tilbyr private karaoke-rom, noe som er et flott alternativ hvis du foretrekker å synge kun alene. De fleste stedene har også mat- og drikkeutvalg, så du kan nyte en drink eller et måltid mens du synger. Servicen er generelt utmerket, med vennlig personale som er klare til å hjelpe deg med å få den beste karaokeopplevelsen.

Anbefalte steder å synge karaoke i Oslo

SYNG Grunerløkka i Oslo

Syng Grunerløkka - Populær karaokebar

Syng Grunerløkka er et annet flott sted for karaoke i Oslo. Dette stedet ligger ved nedre Grunerløkka, like ved Akerselven. Syng  har en avslappet og koselig atmosfære og tilbyr private karaokerom hvor du kan synge med venner og familie i et intimt og behagelig miljø. Stedet har også en bar hvor du kan kjøpe drinker og snacks, og de ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte sangen.

Halloi Karaokebar i Oslo

Halloi Karaoke - Nytt og trendy karaokested

Halloi Karaoke er et populært karaokested som ligger rett bak Slottsparken. Halloi tilbyr private karaokerom og forskjellige pakker etter hva du ønsker.. Stedet har en festlig atmosfære og er perfekt for å synge og feste med venner. Halloi karaoke tilbyr forskjellige pakker som inkluderer karaoke og drikke, slik at du kan nyte en herlig kombinasjon av sang og moro. Stedet har også en vennlig og imøtekommende betjening som vil sørge for at du har en flott karaokeopplevelse.

Duckpin karaoke i Oslo

Duck Pin - Karaokerom til utleie

Duck Pin er et morsomt og unikt sted i Oslo som tilbyr karaoke og andre aktiviteter som minibowling. Dette stedet ligger i Torggata og har en moderne og festlig atmosfære. Duck Pin har også et karaokerom til utleie, hvor du kan synge favorittsangene dine i ditt eget private rom. Stedet har også en imponerende vinliste med mange ulike typer vin, og de ansatte er glade for å hjelpe deg med å finne den perfekte vinen til din karaokeopplevelse.

Raadhusetbar karaoke i Oslo

Raadhuset Bar - Karaoke og andre aktiviteter

Raadhuset Bar er et populært karaoke-sted som ligger ved Nationaltheatret.Raadhuset bar tilbyr private karaokerom og en rekke andre aktiviteter. Stedet har et koselig interiør med moderne design. Her kan du synge favorittsangene dine i ditt eget rom, og du kan i tillegg  nyte shuffleboard, biljard og bordtennis. Raadhuset Bar har også flere barer hvor du kan velge mellom et bredt utvalg av drikkevarer, og de ansatte er vennlige, hjelpsomme og kan komme med god hjelp. 

SYNG sentrum i Oslo

Syng mer - Syng privat eller felles med andre

Sing mer er et annet flott sted for karaoke og ligger rett ved Torggata i Oslo.Syng mer  har et bredt utvalg av sanger å velge mellom, og du kan synge alene eller sammen med andre karaokeentusiaster. Det er et livlig interiør for å skape en god atmosfære og stemning. Stedet har også en bar hvor du kan kjøpe drinker og snacks, og de ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den rette sangen.

Eagle pub - Oslo

Eagle Pub - Tradisjonsrik pub og god atmosfære

Eagle Pub er en tradisjonsrik pub i Oslo som ligger ved Grønland og tilbyr karaoke. Dette stedet er kjent for sin gode stemning og vennlige atmosfære. Eagle Pub har et bredt utvalg av sanger å velge mellom, og du kan synge enten alene eller sammen med andre karaokeentusiaster. Stedet har også en bar hvor du kan kjøpe øl og andre drikkevarer, og de ansatte er alltid imøtekommende og hjelpsomme.

Londonpub k

London Pub - Egen karaoke avdeling

London Pub er en populær pub som også tilbyr karaoke og som ligger like ved Stortinget.. Dette stedet har et autentisk britisk interiør og design. London Pub har en egen karaoke avdeling hvor du kan synge favorittsangene dine og kose deg med venner og andre karaokeentusiaster. Stedet har også en bar hvor du kan kjøpe tradisjonelle britiske drikkevarer og snacks, og de ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den rette sangen.

Javel karaokebar i Oslo

Javel - Gratis karaoke og god atmosfære

Javel er en karaokebar hvor du kan synge gratis karaoke og som ligger midt i Torggata i Oslo. Javel har godt karaokeutstyr og høytalere, så her har du muligheten til å virkelig slippe deg løs. Javel tilbyr også dart noe som kan være en gøy aktivitet hvis det er kø på karaoken. De tilbyr et bredt utvalg av drikke servert av et hyggelig og imøtekommende personalet.

Tips til de som skal synge karaoke

Åpningstider og booking

Det kan være lurt å sjekke åpningstidene til karaokebaren du planlegger å besøke, da noen steder kan være ganske travle, spesielt i helgene. Det kan også være en god idé å reservere et karaokerom på forhånd.

Priser for karaoke

Prisene for karaoke i Oslo varierer avhengig av sted og dag i uken, men du kan forvente å betale mellom 300 til 700 kroner per time. Noen steder tilbyr også pakker som inkluderer mat og drikke, da kan prisen være høyere.

Aldersgrense for karaoke

Noen karaokebarer i Oslo har en aldersgrense, spesielt på kveldstid. Det er derfor lurt å sjekke dette på forhånd. Den pleier å være på 18 år, men noen steder har også 20 års aldersgrense. 

Karaoke er en fantastisk aktivitet som gir deg muligheten til å synge og underholde deg selv og andre. Enten du er en erfaren karaokeentusiast eller en nybegynner, vil karaoke gi deg en morsom og minneverdig opplevelse. Vi har presentert noen av de beste stedene for karaoke i Oslo, hver med sin unike atmosfære og tilbud. Uansett hvilket sted du velger, vil du bli møtt med vennlig service og et bredt utvalg av sanger å synge. Vi anbefaler å samle venner og familie for å besøke et sted å synge karaoke for en kveld fylt med latter, sang og morro.

Andre artikler du kan finne interessante
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Fotballpub i Oslo
Fotballpub i Oslo

Ønsker du å dra på fotballpub i Oslo? Her kan du finne et utvalg av 6 anbefalte fotballpuber med et bredt utvalg av fotballkamper og drikke.

Les mer
Biljard i Oslo
Biljard i Oslo

Vil du prøve en morsom kveld ute hvor du kan spille biljard i Oslo? Vi har samlet en liste over 4 steder med mange biljardbord slik at du kan velge stedet som passer deg best. Utnytt utelivet i Oslo.

Les mer
Vinbarer i Oslo
Vinbarer i Oslo

Utforsk disse vinbarene når du ønsker en rolig og hyggelig atmosfære. Vi har samlet en liste over vinbarer du bør teste ut når du skal nyte utelivet.
Edit Snippet

Les mer