Søk

Her finner du steder å spille shuffleboard i Oslo

Hva du kan finne her

Shuffleboard i Oslo

Shuffleboard er en engasjerende aktivitet som har vunnet popularitet i Oslo de siste årene. Dette spillet er ideelt for sosiale sammenkomster – enten det er en vennegjeng som vil ha det gøy, eller kollegaer som ønsker å styrke samholdet. Her er det å skyve små pucker så nærme som mulig den andre kanten, hvor du får poeng basert på hvor langt unna du var. Her vil du finne noen av våre mest anbefalte utesteder som hvor du kan spille shuffleboard. 

Hva kan du forvente fra shuffleboard

Forventning til bord og utstyr

Shuffleboard-bord er vanligvis laget av tre, og belagt med et glatt materiale for å redusere friksjon. Spillebrikkene, kjent som «pucker», er vanligvis laget av metall. Kvaliteten på bordene og brikkene kan variere, men de beste stedene i Oslo tilbyr utstyr av høy kvalitet for å sikre en optimal spillopplevelse.

Forventninger når det gjelder ventetid og booking

Shuffleboard har blitt en populær aktivitet, særlig i helgene. Derfor kan det være lurt å forvente noe ventetid, særlig på populære steder. Noen steder tillater imidlertid forhåndsbestilling av shufflebord som gjør at du kan unngå ventetid.

Forventninger til lokalet og atmosfæren

Shuffleboard-steder i Oslo er ofte på utesteder som puber og barer hvor det kan være litt liv, men en veldig god atmosfære. Du kan forvente et bredt utvalg av drikke, fra vin, øl typer, drinker og mye mer. Interiøret kan variere og det er mange ulike temaer, til felles er det pub og bar tema, men hvor noen er trendy, mens andre er moderne, og andre igjen enkle. Stedene er gjennomført og gir alle en god følelse av å være der.

Anbefalte steder å spille shuffleboard i Oslo

Raadhuset shuffleboard bar i Oslo

Raadhuset bar - Mange shuffleboard av høy kvalitet

Raadhuset bar er et populært utested for shuffleboard og ligger ved Nationaltheatret og Rådhuset. Her finner du mange kule spill, inkludert flere shuffleboard-bord tilgjengelig for spillere. Mens du utfordrer vennene dine til en runde shuffleboard, kan du nyte et bredt utvalg av deilige drikkevarer fra baren. Atmosfæren er livlig og vennlig, perfekt for en morsom kveld med venner.

RØØR Shuffleboard bar

RØØR - Over 10 shuffleboard å spille på

RØØR er et annet populært sted for å spille shuffleboard og ligger nær grensen i Oslo. Dette er et flott sted å dra for å spille shuffleboard da de har over 10 bord og en hel etasje dedikert til shuffleboard. Du finner et trendy og minimalistisk interiør, og led lys som skaper en festlig og god stemning. I baren er det et bredt utvalg av drikke og du finner det meste du skulle ønske deg ute på byen for å spille shuffleboard. 

SHUFL BAR på Aker Brygge

SHUFL - Morsom digital vri på shuffleboard

SHUFL er tilbyr en litt morsom variant av shuffleboard og ligger sentralt på Aker Brygge. SHUFL har kombinert shuffleboard og videospill som gjør at du spiller virtuelt. Dette gjør det lettere for de mindre erfarne og nybegynnere, samt vanskeligere for de mer erfarne. Har du spilt mye shuffleboard kan dette være en gøy vri. Interiøret er stilfullt og elegant og du finner en blanding av spill, mat og bar. 

Pokalen Shuffleboard

Pokalen Barcode - Trendy bar med bredt drikkeutvalg

Pokalen Barcode er en trendy destinasjon i Barcode-distriktet. Pokalen er kjent for sitt moderne interiør og sports-tema. Her kan du nyte en kveld og spille shuffleboard på bord av høy kvalitet. Mens du spiller shuffleboard, kan du nyte favorittdrinken din fra den velutstyrte baren hvor du finner dyktige bartendere klare for å hjelpe deg. Det moderne interiøret skaper en stilig og elegant atmosfære, perfekt for en sosial kveld med venner.

Buddha Sportsbar

Buddha sportsbar - Egen seksjon med shuffleboard

Buddha sportsbar ligger sentralt midt i Storgata og er et populært valg blant shuffleboard-entusiaster. Her kan du finne flere shuffleboard som er i sitt eget område, mens du har muligheten til å spille biljard på den andre siden. I tillegg til shuffleboard, tilbyr stedet også et bredt utvalg av drikkevarer fra baren. Når du kommer dit må du gå inn en lang gang. Her finner du et fint og moderne interiør sammen med god musikk, som gjør det hele til en god opplevelse. 

Oslo bar & Bowling

Oslo bar og bowling - Populært og sentralt sted

Oslo bar og bowling er et populært sted, men mest kjent for sitt bowling-tilbud. De har i tillegg et par shuffleboard som gjør at du også kan dra hit selv om du ikke vil spille bowling. Her i kjelleren finner du flere barer, mange bowlingbaner og shuffleboard. Her er det musikk, liv og god stemning. Her finner du et bredt utvalg av drikke i begge barene hvor det er delt opp 18 og 20 år. Dette er et flott sted hvis du ønsker å ta en kjapp runde med shuffleboard. 

Nieu Scene

Niue Scene - Spill shuffleboard i andre etasje

Niue Scene ligger like ved Torshov og er kjent som et trendy sted, ofte sett med kjente komikere. Niue har et moderne design, med shuffleboard i andre etasje. Der finner du også sitteområder, god stemning med musikk og dans. Unn deg selv med et bredt utvalg av drikkevarer fra baren mens du spiller shuffleboard mot ukjente eller venner og familie. 

PinPin

PinPin - Shuffleboard med en digital vri

PinPin er en spillbar som ligger like bak Slottsparken, ved Hegdehaugsveien. PinPin har flere spill, blant annet flere shuffleboard. Deres shufflebord Shufle.Tech er en digital vri av den tradisjonelle versjonen, hvor du kan velge ulike type spill. Det er flere sitteområder både i båser og åpne benker og bord. Lokalet har lyse farger, ledlys og livlig musikk som skaper god stemning. I baren får du servert gode drinker og cocktailer, samt et bredt utvalg av øl og vin. 

Tips for de som skal til Shuffleboard i Oslo

Åpningstider og bestillingstid

Mange steder tillater forhåndsbestillinger av shuffleboard-bord. Hvis du ikke har bestilt på forhånd, kan det være lurt å komme tidlig, særlig i helgene. Se også når de ulike utestedene åpner og stenger så du rekker å få god tid til å spille. De fleste av utestedene følger vanlig 21-03, men det er lurt å sjekke på forhånd. 

Aldersgrense på utesteder

Selv om shuffleboard kan spilles av folk i alle aldre, er de fleste shuffleboard-steder i Oslo barer eller puber med en aldersgrense på 18 år. Dette er grunnet alkoholservering, men noen steder kan man ha et barne- og familievennlig tilbud før et visst klokkeslett. 

Priser for shuffleboard

Prisene for shuffleboard kan variere. Noen steder tar betalt for hvert spill, mens andre steder tar betalt per minutt. Det vanligste er per minutt, og da kan du selv styre hvor lenge du ønsker å spille. Da kan det også være greit å ha alt klart til du begynner å spille å levere tilbake så fort du er ferdig.

Shuffleboard er en morsom og engasjerende aktivitet som kan nytes av folk i alle aldre. Uansett om du er en erfaren spiller eller en nybegynner, er det mange steder i Oslo hvor du kan spille dette spillet. Det kan være utfordrende, men en sosial aktivitet som passer perfekt for å samle venner og familie, samt kollegaer for å knytte et sterkere bånd. Vi anbefaler at du prøver ut et av stedene vi har anbefalt, men dersom ingen falt i smak er det fortsatt mange andre steder som tilbyr shuffleboard. 

Andre artikler du kan finne interessante
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Jenter som synger karaoke i Oslo
Karaoke i Oslo

Her finner du 10 steder du kan synge karaoke i Oslo. Ta med deg venner og familie, nyt kvelden og lag morsomme opplevelser sammen. Oppdag Oslos spennende uteliv.

Les mer