Søk

Transport i Oslo

Reis enkelt med Taxi i Oslo

Taxi i Oslo

Spar penger med offentlig transport

T-Bane

Finn et E-kjøretøy i nærheten

El-sparkesykkel

Anbefalte transport metoder i Oslo

OBOS by sykler

Bysykler over hele Oslo

Bysykler er en genial måte å forflytte seg i Oslo, hvertfall på sommeren. Det finnes mange sykkelstativer så du trenger ikke å gå langt for å kunne finne en bysykkel. Det er veldig billig og syklene er av god stand.

Grunerløkka nedoverbakke med trikk og bil

Oslo Taxi

Oslo Taxi er det eldste og mest anerkjente Taxi-selskapet i Oslo. De kan levere Taxi på korttid, og du finner de på ulike Taxi-holdeplasser rundt om i byen. Her får du alltid en trivelig og hyggelig SJåfør som er godt kjent i Oslos mange veier.

Utforsk transportmulighetene i Oslo

Pilates i Oslo

Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Platebutikker i Oslo

Platebutikker i Oslo

Er du på jakt etter LP-plater? Her finner du anbefalte platebutikker som har et bredt utvalg av vinyl, lp, cd og skjulte skatter i musikkverden.

Les mer
Frisbeegolfbaner i Oslo

Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Padeltennis i Oslo

Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en sosial og aktiv sport som har blitt svært populær over den siste tiden. Her finner du anbefalte steder du kan spille padeltennis i Oslo.

Les mer
Bruktbutikker i Oslo

Bruktbutikker i Oslo

Se våre 10 anbefalte bruktbutikker i Oslo. Her kan du finne alt fra klær, møbler, porselen og andre brukte gjenstander. Spar penger på brukte kjøp!

Les mer
Garnbutikker i Oslo

Garnbutikker i Oslo

Her finner du 10 anbefalte garnbutikker du bør prøve neste gang du skal kjøpe garn. Du får et bredt utvalg av varianter og kvalitet. Se utvalget!

Les mer