Transport i Oslo

Reis enkelt med Taxi i Oslo

Taxi i Oslo

Spar penger med offentlig transport

T-Bane

Finn et E-kjøretøy i nærheten

El-sparkesykkel

Anbefalte transport metoder i Oslo

OBOS by sykler

Bysykler over hele Oslo

Bysykler er en genial måte å forflytte seg i Oslo, hvertfall på sommeren. Det finnes mange sykkelstativer så du trenger ikke å gå langt for å kunne finne en bysykkel. Det er veldig billig og syklene er av god stand.

Grunerløkka nedoverbakke med trikk og bil

Oslo Taxi

Oslo Taxi er det eldste og mest anerkjente Taxi-selskapet i Oslo. De kan levere Taxi på korttid, og du finner de på ulike Taxi-holdeplasser rundt om i byen. Her får du alltid en trivelig og hyggelig SJåfør som er godt kjent i Oslos mange veier.

Utforsk transportmulighetene i Oslo

Buss i Oslo

Offentlig transport

Bruk offentlig transport når du skal reise i Oslo. Her finner du mange ulike reisealternativ du kan velge når du skal reise rundt i Oslo.

Les mer
Buss til Nydalen

Buss

Buss er et enkelt alternativ for å komme seg rundt i Oslo. Det går mange busser, og bussene går til flere steder da de følger veier. Prøv buss i Oslo!

Les mer
Taxi i Oslo

Taxi

Hvis du ikke er kjent med byen og ønsker å komme deg fra dør til dør er taxi et godt alternativ. Taxi tar deg hvor du vil, ankommer raskt og er billig.

Les mer
E-kjøretøy i Oslo

E-kjøretøy

Når du skal utforske Oslo er det å reise med E-kjøretøy en raskt og enkel måte, hvor du kan mange ulike kjøretøy og komme deg helt frem i destinasjonen

Les mer
T-bane i Oslo

T-bane

T-bane er en effektiv måte å reise i Oslo, da du slipper trafikk og hindringer. Du kommer ikke nødvendigvis helt frem dit du skal, men et godt stykke på vei.

Les mer
Trikk i Oslo

Trikk

Når du reiser med trikk kan du se byen mens du kjører forbi vakre bygninger, attraksjoner og byens store liv. Det er billig å reise med trikk i Oslo

Les mer