Søk

Shopping i Oslo

Anbefalte steder å shoppe i Oslo

Oslo city kjøpesenter

Oslo City Kjøpesenter

Sudøst Restaurant i Oslo er en autentisk asiatisk restaurant med en unik atmosfære. Med inspirasjon fra Sørøst-Asia, tilbyr den en blanding av tradisjonelle retter og moderne tolkninger. Interiøret er varmt og autentisk, og menyen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom smaker og aromaer fra regionen. Personalet er profesjonelt og hjelpsomt, og er alltid klare til å guide deg gjennom menyen og anbefale de beste rettene. 

Karl johan handlegater i Oslo

Karl Johan handlegate

Karl Johans gate er Oslos mest kjente handlegate som ligger midt i byens sentrum. Du vil finne et bredt utvalg av butikker, fra eksklusive merkevarer til kjente internasjonale kjeder. Gaten er også omgitt av vakre bygninger og historiske landemerker, som Det kongelige slott og Stortinget. Karl Johans gate er et populært shoppingmål for både lokale og turister, og tilbyr en unik blanding av kultur, shopping og arkitektur.

Shop deg løs i Oslos gater

Platebutikker i Oslo

Platebutikker i Oslo

Er du på jakt etter LP-plater? Her finner du anbefalte platebutikker som har et bredt utvalg av vinyl, lp, cd og skjulte skatter i musikkverden.

Les mer
Bruktbutikker i Oslo

Bruktbutikker i Oslo

Se våre 10 anbefalte bruktbutikker i Oslo. Her kan du finne alt fra klær, møbler, porselen og andre brukte gjenstander. Spar penger på brukte kjøp!

Les mer
Garnbutikker i Oslo

Garnbutikker i Oslo

Her finner du 10 anbefalte garnbutikker du bør prøve neste gang du skal kjøpe garn. Du får et bredt utvalg av varianter og kvalitet. Se utvalget!

Les mer
Blomsterbutikker i Oslo

Blomsterbutikker i Oslo

Her finner du 11 vakre blomsterbutikker med et bredt utvalg av nydelige blomster i Oslo. Ferske og vakre blomster og unike eksotiske plante-typer.

Les mer
Kjøpesenter i Oslo

kjøpesenter i Oslo

Her finner du 10 kjøpesenter i Oslo. Vi har samlet kjøpesentere som tilbyr et bredt utvalg butikker slik at du kan handle mer samtidig. Se våre anbefalinger av kjøpesentere her.

Les mer
luksus handlegater i Oslo

Handlegater i Oslo

Det finnes mange handlegater i Oslo som passer perfekt for variert shopping. Vi har derfor samlet en liste over flere av handlegatene i Oslo her. Finn handlegaten som passer deg.

Les mer