Hostel i Oslo

Tips for å bo billig

Campingbil ute ved vannet

Billige hostel

mannekser som deler rom på hostel

Beste Hostel

Anker-hostel-Oslo

Anbefalte hostel

Anker-hostel-Oslo

Anker Hostel

Anker Hostel er et moderne og rimelig overnattingssted som tilbyr komfortable rom og et sosialt miljø for reisende på budsjett. Med moderne fasiliteter og en avslappet atmosfære er Anker Hostel et ideelt valg for backpackere og unge eventyrere.

Center city hostel Oslo

City Central Hostel Oslo

City Central Hostel Oslo er et budsjettvennlig alternativ med komfortable rom og en sosial atmosfære. Det ligger beleilig til i byen med enkel tilgang til attraksjoner, restauranter og uteliv. Det er et praktisk og rimelig valg for både korte opphold og lengre utforskninger av byen.

Finn budsjettvennlig overnatting som passer deg

mannekser som deler rom på hostel
5 billige hostel i Oslo

Finn et billige overnattingssted. Vi har samlet en liste over 5 billige hostel som kan anbefales i Oslo. Dette er steder som er billig og ok kvalitet.
Edit Snippet

Les mer
Overnatting i Oslo
Overnatting i Oslo

Skal du overnatte i Oslo har du mange muligheter. Vi har samlet et bredt utvalg av anbefalte hoteller, hosteller og campingplasser for deg til å være.

Les mer
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer
Billige hotell i Oslo
Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer