Søk

Prøv en morsom kveld på spillbar i Oslo

Hva du kan finne her

Spillbarer i Oslo

Oslo har et bredt uteliv fra barer, takterrasser, nattklubber, puber og ikke minst spillbarer. Spillbarer har blitt populært i Oslo og er perfekt for dem som ønsker å gjøre noe aktivt og morsomt. Dette passer perfekt for vennegjenger, jobbsamlinger,  bursdager, dater, og mye mer. Det er mange spillbarer du kan utforske og du finner ulike utvalg av aktiviteter og spill på stedene. Neste gang du skal nyte utelivet i Oslo bør du prøve en kveld på spillbar. Videre finner du en liste over anbefalte spillbarer med variert utvalg i Oslo. 

Hva kan du forvente fra spillbarer i Oslo

Hva kan du forvente av spill og utstyr

Når du skal på spillbar i Oslo kan du forvente et bredt utvalg av spill og aktiviteter. Det varierer fra spillbarene, men du finner spill som biljard, bordtennis, videospill, dart, flipperspill, brettspill, air-hockey, bilbane, samt en rekke flere spill og aktiviteter. Utstyret som brukes i spillene er generelt av høy kvalitet, noe som sikrer en god spillopplevelse.

Hva kan du forvente av lokale og atmosfære

Noen av spillbarene er temabasert og du kan forvente å se ulikt design og tema. Du finner alt fra moderne og stilfulle lokaler, åpne store lokaler, til mer fargerike og livlige lokaler. Det er som regel godt med sitteplasser og egne områder hvor det er ulike spill og støynivå. Du kan forvente god, lett og morsom atmosfære på fleste spillbarer i Oslo. Det er en lett stemning hvor folk har det gøy og konkurranse instinktet kan slå inn.

Hva kan du forvente av pris

Hvis du skal på spillbar i Oslo er det vanligvis ikke inngangspris på selve spillbaren, men en ordning hvor du betaler for tiden brukt på spillene du spiller. Prisen varierer fra hvilket sted du er, hvor mange og hvilket spill du spiller, men du kan forvente å bruke rundt 150-500 kr på spill i løpet av kvelden.

Anbefalte spillbarer i Oslo

Rådhuset spillbar i Oslo

Rådhuset bar - En populær spillbar med mange spill

Rådhuset bar er en populær spillbar i Oslo som ligger i nærheten av Rådhusplassen. Lokalet er stort og har flere sitteområder, både båser og lange selskapsbord. Her finner du en rekke ulike spill som dart, air-hockey, dansemaskin, biljard og mye mer. Rådhuset bar har et bredt drikke utvalg av øl og vin, samt gode cocktails, i tillegg til en rekke alkoholfrie alternativer. Dette er en populær bar, med god musikk og livlig atmosfære med fin stemning. 

PinPin

PinPin - Livlig spillbar med unike twister på spillene

PinPin er en livlig spillbar som ligger like ved Slottsparken i Oslo. PinPin har flere unike spill som golfsimulator, og elektroniske versjoner av spill med shuffleboard, dart og mye mer. Lokalet er fargerikt og har sitteområder åpent, og mer private båser. Baren er litt skjermet fra spillene og du kan enkelt slappe av og sosialisere i disse områdene hvor det er litt roligere. I baren finner du mye godt å drikke, samt ulike småretter hvis du skulle være sulten. 

Buddha Sportsbar

Buddha Bar - Sentralt med en rekke spill

Buddha Bar er en sentral bar som ligger rett ved Storgata i Oslo. Buddha Bar ligger inn en lengre inngang og ned, hvor du finner et flott lokalet. Det er flere biljardbord, shuffleboard og dart, som gjør at du kan få en variert kveld med ulike spill. Bartenderen lager gode drinker, og det er ellers et godt utvalg. Det er en god atmosfære og områdene blir litt avlukket slik at en føler en kan være mer privat.

Polett spillbar

Pollett Bislett - Unik spillbar med stor bilbane

Pollett er en liten og intim spillbar ligger sentralt på Bislett Bad og Trening i Oslo. Pollett har en rekke unike flipperspill, fussball, rallykjøring, skytespill og en stor bilbane. Ved baren er det flere rolig områder for å sosialisere og vente på at spill blir ledig. I baren kan du forvente det meste av vanlig servering, men lite utvalg av cocktailer og drinker. Pollett er et flott sted å dra for god stemning og morsomme spill.

Kiosken spill og bar

Kiosken Bar - Spillbar med morsomme brettspill

Kiosken bar er en uformell og avslappet spillbar som ligger rett ved Rådhusplassen i Oslo. De har et bredt utvalg av spill, inkludert brettspill, dart, og flipperspill. Det er mest brettspill, kortspill og lignende type spill du kan forvente å finne her. Dette skaper gode muligheter for sosialisering og lettere skaper en god stemning. I baren får du veldig gode drinker og cocktailer med en twist, samt et godt utvalg av øl og vin. Med vennlig atmosfære er dette et topp sted for spill og moro. 

Tilit Spillbar i Oslo

Tilt - En rekke populære arkade- og flipperspill

Tilt er en populær spillbar som ligger rett ved Torggata i Oslo. Tilt har en rekke spill som blant annet, shuffleboard, flipperspill, fussball, skytespill, bilspill og mer i samme kategori. Det er et stort og åpent lokale, med masse spill og en langstrakt bar. Her finner du en rekke øl-varianter og mange andre drikkealternativer. Tilt har en god og avslappet atmosfære og er et populært valg for en kveld med en rekke ulike arkadespill.

Telefonkiosken Spillbar

Telefonkiosken - Spill Shuffleboard og dart med god drikke

Telefonkiosken er en moderne spillbar som ligger på Telegrafen like ved Stortinget i Oslo. Her kan du spille shuffleboard og dart, med flere bord av begge spillene så det ikke blir så lang ventetid. Det er flere flotte sitte-områder med bord hvor du kan slappe av og sosialisere, samt nyte drikken din. I baren får du servert fantastiske drinker og cocktailer, samt et bredt utvalg av viner og øl. Her får du en fantastisk stemning og en morsom kveld.

Tips for de som skal på spillbar i Oslo

Ulike aldersgrenser på spillbarer

Noen spillbarer i Oslo har aldersgrenser, så det er viktig å sjekke dette før du drar. Noen steder har en aldersgrense på 18 år, mens andre steder har en høyere aldersgrense enten etter spesifikke tidspunkt eller på generell basis.

Noen steder kan du bestille spill på forhånd.

Hvis du har et bestemt spill du vil spille, kan det være lurt å sjekke om du kan reservere det på forhånd. Dette kan være spesielt nyttig hvis du er på jakt etter et sted for populære spill som shuffleboard, dart og biljard.

Prøv forskjellige spill når du først begynner

Det er en god idé å prøve forskjellige spill for å se hvilke spill du liker best. De fleste stedene har et bredt utvalg av spill, så du er sikker på å finne noe du liker. Det er også gøy å prøve noe nytt og utfordre seg selv på andre spill som er nye.

Spillbarer er det perfekte stedet for en kveld med morsomme og unike opplevelser. Det er et flott sted for venner, kolleger eller dater hvor du ikke ønsker å sitte i ro. I disse spillene kan det være mange tilfeldigheter som spiller inn, det passer derfor for alle, uansett ferdighetsnivå. Neste gang du er ute etter en morsom kveld, hvorfor ikke prøve en spillbar? 

Andre artikler du kan finne interessante
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Fotballpub i Oslo
Fotballpub i Oslo

Ønsker du å dra på fotballpub i Oslo? Her kan du finne et utvalg av 6 anbefalte fotballpuber med et bredt utvalg av fotballkamper og drikke.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen