Søk

Kafé i Oslo

Top 10 kaféer

Bakeri i Oslo

Bakeri i Oslo

Billige kaféer

Anbefalte kaféer i Oslo

Tim Wendelboe Kafe Oslo

Tim Wendelboe

Dette stedet er kjent for sin eksepsjonelle kaffe og kunnskapsrike baristaer. Tim Wendelboe er et kaffebrenneri og kafe som fokuserer på å levere kaffe av høyeste kvalitet.Utforsk lidenskapen bak hver bønne, fra dyrking til brygging, og nyt enestående kaffe som tar deg med på en smaksreise. Oppdag hvor lidenskap og kvalitet møtes i hvert sveip av din kaffekopp. Fortsett reisen ved å utforske mer om Tim Wendelboe’s unike kaffeverden.

Supreme roastworks kafe Oslo

Supreme Roastworks

Bli med til Supreme Roastworks, Oslo’s kaffejuvel! Denne kaféen er  kaffens svar på et kunstgalleri. Med hver slurk føles det som å gå på en smaksfest. De plukker kaffebønnene med kjærlighet og tryller fram smaker du ikke visste fantes. Hvis kaffe var et eventyr, ville det startet her. Sjekk ut mer for å bli med på en reise gjennom kaffelandet til Supreme Roastworks!

Finn kaféen som passer deg best

Donuts i Oslo

Donuts i Oslo

Finn anbefalte steder å spise donuts i Oslo. Donuts har virkelig slått an i Oslo, og her kan du finne de beste donutsene i byen.

Les mer
Bubble tea i Oslo

Bubble tea i Oslo

Se disse 9 anbefalte stedene du bør prøve neste gang du skal drikke bubble tea. Flere av stedene kan også levere hjem. Prøv bubble tea i dag!

Les mer
Bakeri i Oslo

Bakeri i Oslo

Lysten på noen gode bakevarer eller kaker? Her finner du 10 anbefalte bakerier i Oslo med et bredt utvalg. Ta med deg eller nyt maten på kaféen.

Les mer
Tim Wendelboe Kafe Oslo

10 Beste kaféer i Oslo

Oslo er kjent for høy kvalitet på kaffe og kaféer. Oslo er stappfull av kjedekaféer lokalekaféer og familieeid kaféer. Velg enklere blant disse 10 kaféne

Les mer
Evita espressobar I Oslo

5 Billige kaféer

Her kan du finne billige kaféer i Oslo som tilbyr et bredt utvalgt og god kvalitet. Du kan utforske disse kaféene og ha et nytt sted å prøve neste gang du skal på kafé

Les mer