Søk

10 Anbefalte biffrestauranter du bør prøve i Oslo

Hva du kan finne her

Biff servert på restaurant

I Oslo kan du finne mange biffrestauranter som serverer kjøtt i høyeste klasse. Hvis du er en biffentusiast som ønsker å utforske restaurantlivet i Oslo, har du kommet rett. Her finner du en liste over flere av de beste biffrestaurantene i Oslo. Restaurantene i Oslo har et høyt fokus på kvalitet når det kommer til mat, men også til service og atmosfære. Du kan derfor nesten føle at du ikke engang er i Oslo når du besøker noen av disse autentiske restaurantene. Her finner du et variert utvalg av kjøtt på menyen, men du kan være sikker på å finne en restaurant som gir deg en unik matopplevelse. 

Hva kan du forvente fra biffrestauranter i Oslo

Biffrestauranter i Oslo har mye å tilby, fra utsøkt og mør mat til en hyggelig atmosfære. De tar stolthet i kvaliteten på biffen de serverer, og mange av dem har spesialisert seg på ulike typer steker og tilberedningsmetoder.

Maten du kan forvente på biffrestauranter

På en biffrestaurant i Oslo, kan du forvente et bredt utvalg av biffretter. Mest kjent er entrecôte, en saftig og smakfull biff skåret fra mellom ribbeina. Andre populære valg inkluderer ytrefilet, et magert stykke kjøtt fra yttersiden av låret, og indrefilet, som er kjent for å være det mest møre og smakfulle stykket. For de som foretrekker en større biff, er T-bone steak et godt valg som gir deg litt av både ytrefileten og indrefileten. Noen steder serverer også Wagyu beef og andre eksklusive kjøttretter. 

Hva du kan forvente av interiør og utseende

Når det gjelder atmosfæren, varierer biffrestaurantene i Oslo. Noen er elegante og sofistikerte, med moderne innredning og en avslappet atmosfære. Andre har en mer rustikk og jordnær stemning, med mørkt treverk og koselige båser. Stilen har som kjennetegn å være moderne og gjennomført for å skape best mulig atmosfære og stil i restauranten. 

Hva du kan forvente av personalet og service

Service på biffrestauranter i Oslo er generelt av høy standard. Personalet er vennlig og imøtekommende, og de er alltid glade for å hjelpe deg med å velge den perfekte biffen. I tillegg til å være en ekspert på kjøtt er også personalet godt kjent med hvilken type vin som passer best til de ulike. Mange av restaurantene tilbyr også et privat rom for lukkede selskaper.

Våre anbefalinger for biffrestauranter i Oslo

Kød Frogner

KöD Frogner - Bredt utvalg med kvalitetsbiffer

KöD er en biffrestaurant som ligger ved Frogner i Oslo. Dette stedet er en drøm for kjøttelskere, med sitt brede utvalg av saftige og smakfulle biffer. KöD har en moderne og elegant atmosfære, med en innredning som skaper en luksuriøs følelse. Betjeningen er profesjonell og imøtekommende.Enten du er ute etter en romantisk middag for to eller en festlig anledning med venner, vil KöD gi deg en førsteklasses opplevelse.

Grilleriet i Oslo

Grilleriet - Flott utvalg av nydelig kjøtt på grillen

Grilleriet er en flott bar og grill som ligger i Folketeaterpassasjen sentralt i Oslo. Restauranten har et flott interiør med klassisk preg med mørke eksklusive toner.På menyen finner du et bredt utvalg av fantastisk kjøtt som T-bone, Tomahawk, Entrecote, Spareribs og mer. I tillegg til en rekke smakfulle tilbehør, forretter og desserter. Det er et godt utvalg av øl og vin, samt cocktails av høy kvalitet. Dette er et flott sted å dra for nydelig grillet kjøtt. 

Trancher entrecote biffrestaurant

Trancher Entrecôte - Høy matkvalitet og fin atmosfære

Trancher Entrecôte er et must-besøk for enhver biffelsker som besøker Oslo. Restauranten er kjent for sin høye matkvalitet og avslappen de atmosfære. Her kan gjestene nyte førsteklasses entrecôte og andre biffer, tilberedt til perfeksjon. Her er det verdt å dra for de som ønsker en ekstraordinær biffopplevelse. Personalet er kunnskapsrike og hyggelige, samt gir deg en førsteklasses service.

Den Glade Gris biffrestaurant i Oslo

Den glade gris - En spesialist på Gris og høy kunnskap

Den glade gris er en koselig biffrestaurant som spesialiserer seg på biffer og spesielt gris. Med sin uformelle atmosfære og avslappede innredning, er dette det perfekte stedet for en uformell, men smakfull biffmiddag. Her kan du forvente deg et bredt utvalg av kjøttyper og ulike deler av grisen sammen med en rekke deilige tilbehør. Personalet er imøtekommende og viser at de tar vare på deg som gjest, de har i tillegg høy kompetanse på mat og drikke.

Big Horn Steakhouse

Big Horn Steakhouse - Bredt utvalg av biff og tilbehør

Big Horn Steakhouse biffrestaurantkjede, og deres filial på Aker Brygge fortsetter å imponere. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av biffer og tilbehør, og nyte en omfattende meny som passer enhver smak. Restauranten er kjent for sin vennlige service og avslappende atmosfære, og er et populært valg blant både lokalbefolkningen og turister. Personalet hjelper deg gjerne med å finne mat og drikke som passer din smak 

Entrecote restautant Aker Brygge

Entrecôte - Spesialister på entrecôte og godt tilbehør

Entrecôte er en populær biffrestaurant som ligger på Aker Brygge i Oslo. Her kan du nyte møre og saftige biffer, perfekt tilberedt etter dine preferanser. Restauranten har en moderne og elegant atmosfære, med en koselig terrasse med utsikt over havnen. Betjeningen er imøtekommende og kunnskapsrik, og de vil gjerne hjelpe deg med å velge den perfekte vinen til måltidet ditt. 

Hereford Steakhouse i Oslo

Herreford Steakhouse - Populært sted med god service

Herreford Steakhouse er et populært valg blant biffelskere i Oslo og ligger i sentrum. Restauranten har en avslappet atmosfære med en varm og innbydende innredning. Her kan du forvente deg høykvalitets biffer, sammen med et utvalg av deilige sideretter. Personalet er vennlige og imøtekommende, og sørger for at du får en hyggelig og avslappet opplevelse.

Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus - Uformelt og koselig

Jensens Bøfhus er en populær biffrestaurant som ligger like ved Stortinget i Oslo. Her kan du nyte saftige biffer tilberedt etter dine preferanser. Restauranten har en koselig og uformell atmosfære, perfekt for en hyggelig middag. Betjeningen er hyggelig og de vil sørge for at du får en god opplevelse. 

KØD Restaurant i Oslo sentrum

KöD Oslo - Luksuriøs restaurant og verdensklasse-biffer

KöD er en førsteklasses biffrestaurant som ligger midt i Oslos sentrum. Med sin elegante design og rolige atmosfære, skaper restauranten en luksuriøs opplevelse for sine gjester. Her kan du nyte verdensklasse-biffer, tilberedt til perfeksjon, og et bredt utvalg av tilbehør som komplementerer smaken. Personalet er svært kunnskapsrike og imøtekommende, og gir deg en eksepsjonell service gjennom hele måltidet.

Borggården Biffrestaurant

Borggården Biffrestaurant - Populært valg blant biffelskere

Borggården Biffrestaurant er et populært valg blant Oslos biffelskere. Restauranten ligger i en historisk bygning midt i sentrum, og har en rustikk sjarm som skaper en unik atmosfære. Her kan gjestene nyte et bredt utvalg av biffer til moderate priser, og oppleve en autentisk biffopplevelse. Personalet er vennlig og oppmerksomme, og bidrar til å skape en innbydende og velkommen atmosfære.

Ting å huske på når du skal spise på restaurant

Åpningstider kan variere fra restaurant til restaurant, så vi anbefaler at du sjekker åpningstidene til restauranten du vurderer. 

Flere steder er populære, så vi anbefaler å sjekke nettsiden eller kontakte restauranten du ønsker å besøke for å bestille bord. 

Hvis du har allergier, pleier biffretter og sauser å innholde en rekke ingredienser, og du vil spørre servitøren for å avklare dine allergier. 

Kom sulten – restaurantene serverer gode porsjoner, og kjøttet her er så godt at vi vedder på at du vil spise alt. 

Biffrestauranter har vært populære i flere år, og mange kommer ofte tilbake til disse restaurantene. Oslo har mange biffrestauranter du kan prøve ut, og vi har kun nevnt noen anbefalte restauranter som serverer biff. Om du er en biffentusiast kan du være sikker på å finne noe kjøtt som smelter i munnen din med god drikke som passer til. Ta med deg venner og familie og skap gode opplevelser sammen. Neste gang du er i Oslo, hvorfor ikke prøve noen av disse restaurantene? Du vil ikke bli skuffet!

Andre artikler du kan finne interessante
Libanesiske restauranter i Oslo
Libanesiske restauranter

Her finner du en oversikt over de anbefalte restaurantene som serverer libanesisk mat og annen mat fra midtøsten. Finn et sted du nyte god mat!

Les mer
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
Dumplings i Oslo
Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen