Søk

10 anbefalte steder du finner dumplings i Oslo

Hva du kan finne her

Dumplings i Oslo

Dumplings er blitt en rask favoritt i Oslo, og det er kanskje ikke så rart med tanke på de faktiske asiatiske smakene og variasjonene. Du finner alt fra smakfulle tradisjonelle dumplings og til nye spennende varianter. Dette er en perfekt rett du kan ta med i parker og strender, spise på restaurant eller ta take away for å nyte dumplingsene hjemme. Her får du et dypdykk i dumplings og hvilke anbefalte steder du bør prøve dumplings.

Hva kan du forvente fra dumplings

Hva kan du forvente av smaker

Dumplings er små biter av deig, som oftest fylt med en blanding av kjøtt, sjømat, grønnsaker eller søte fyll. De kan være dampet, stekt, fritert eller kokt, og hver tilberedningsmetode gir en unik tekstur og smak. Dumplings har mange variasjoner, også basert på hvor deres opprinnelse er fra. Du finner blant annet Jiaozi, Wonton, Dim Sum, Gyoza og mange flere kjente dumplingsvarianter. Dumplings er forsåvidt ganske sunt da det er lite deig og pleier å inneholde grønnsaker og rent kjøtt.

Hva kan du forvente av restaurantene

Det er som regel asiatiske restauranter som serverer dumplings, og du kan forvente alt fra koselige, uformelle spisesteder til elegante restauranter med fine dining. Du blir tatt godt imot av personalet og som ofte kommer med tips til valg av dumplings. Noen restauranter har et hav av utvalg, mens andre restauranter kan ha et par ulike dumplings i ulike set-menyer. Mange av restaurantene asiatisk atmosfære, med innredning og designelementer som reflekterer de ulike kulturene i Asia. 

Anbefalte steder for å spise dumplings i Oslo

Hitchhicker

Hitchhiker - Inspirasjon fra det østasiatiske gatekjøkkenet

Hitchhiker er en populær restaurant med inspirasjon fra det østasiatiske gatekjøkkenet, og ligger i en sidegate like ved Karl Johans gate. Her kan du forvente en rekke dumplings, inspirert av forskjellige matkulturer. Hitchhiker bruker råvarer av høy kvalitet og lager maten autentisk slik at du føler deg i Asia. Restauranten har et fint og enkelt interiør, med fargerike dekor som gir den robuste gate følelsen. Personalet er veldig hyggelig og hjelper deg gjerne med å velge ut nydelige dumplings.

The golden Chimp

The Golden Chimp - En rekke varianter en dumplings

The Golden Chimp ligger like ved Grønland i Oslo, og er anbefalt for sine dumplings. Restauranten er delt i to etasjer og er innredet med asiatiske møbler og dekor, som gir den helhetlige følelsen. Her får du en rekke ulike varianter av dumplings med kjøtt, grønnsaker, sjømat, klassikere og nyskapninger. Maten er inspirert fra den kinesiske og japanske kulturen, og bevarer de asiatiske smakene. Dette er en restaurant som skaper god og hyggelig atmosfære.

Kanpai Izakaya

Kanpai Izakaya - Dumplings med inspirasjon fra Japan

Kanpai Izakaya er en japansk restaurant som ligger nedenfor Bislett i Oslo. Dette er en nydelig restaurant med interiør og design som virkelig gir deg den japanske følelse og kultur. Veggen er malt i ulike japanske og restauranten har noen bord hvor du kan sitte lavt. Her kan du forvente japanske retter av høy kvalitet, og hvor dumplingsene spesielt skiller seg ut. I tillegg er det en unik drikkemeny inspirert av Asia, med ulike varianter av kjente cocktailer. 

MeiWei

MeiWei - Velsmakende dumplings sentralt i Oslo

MeiWei er en familierestaurant som ligger like ved Tullinløkka i Oslo og fokuserer på det asiatiske kjøkken. Interiøret er enkelt og nøytralt med hint av asiatisk dekor og farger, med fortsatt med en avslappende atmosfære. MeiWei har mange gode retter, med Crispy duck som sin signaturrett. Du finner et bredt utvalg varianter av velsmakende dumplings som biff, svinekjøtt og veganske. Personalet gir god service og stråler av entusiasme for å skape god stemning. 

Kain Neo Filipino Bistro

Kain Neo-filipino Bistro - Siomai-dumplings og småretter

Kain er en gourmetrestaurant som tilbyr filippinske retter og ligger like ved Youngstorget i Oslo. Restauranten er blant annet kjent for sitt utvalg av nydelige småretter og smakfulle dumplings av svin og reker. Du kan velge restaurantens 5 retter eller velge fra menyen, i tillegg til et bredt utvalg av spennende drikkevarer. Interiøret er mørkt og mørk treverk, samt en minimalistisk stil som trekker frem det elegante. Kain har et vennlig personalet som skaper god stemning og atmosfære. 

Mahayana Asian Dining

Mahayana Asian Dining - Mange ulike dumplings og smaker

Mahayana er en asiatisk restaurant som skaper gode matopplevelser og ligger sentralt ved Stortinget i Oslo. Her blir du møtt av et elegant interiør og design i røde og mørke farger, noe som gir den asiatiske følelsen og atmosfæren. Mahayana har en stor meny med en rekke ulike asiatiske retter, og ikke minst et bredt utvalg av dumplings i mange smaker. Du har et bredt utvalg av drikkevarer og gode asiatisk inspirerte drikker. Personalet er imøtekommende og hyggelig.

Gangnam Dumplings

Gangnam - Nydelige friterte dumplings i tre ulike varainter

Gangnam er en restaurant som ligger ved Aker Brygge og fokuserer på tradisjonell koreansk mat. Dette er en koselig og uformell restaurant med et interiører som kombinerer mørke og lyse farger fint, samt koreansk kunst og dekor som gir den asiatiske følelsen. Her får du tradisjonell koreansk mat, samt tre ulike varianter av friterte dumplings med smakene kimchi, biffkjøtt og scampi. Her er det en koselig atmosfære og et vennlig personal som tar deg imot. 

Dumplings AS

Dumpling AS - Spesialister på dumplings

Dumpling AS er en restaurant som spesialiserer seg innenfor dumplings og ligger på toppen av Grünerløkka. Dette er stedet du drar hvis du er på jakt etter et bredt utvalg av velsmakende dumplings. Du finner alt fra veganske dumplings, til kylling, svin, okse, klassiske varianter og nye skapende varianter. I tillegg kan du nyte en asiatisk drikkemeny som inkluderer gode viner og øl, samt sake og cocktails. Om sommeren kan du benytte deg av raskt takeaway-tilbud på sidelokalet. 

Foodie restaurant

Foodie Asian Restaurant - Dampede og stekte dumplings

Foodie er en flott asiatisk restaurant som ligger sentralt ved Karl Johans gate i Oslo. Restauranten har et stort og åpent lokale, med fokus på lyst treverk på møblene. Veggene er fylt av flotte og store bilder og det hele skaper en fin atmosfære. Her får du både dampede og stekte dumplings i en rekke ulike smaker, i tillegg til et bredt utvalg andre asiatiske retter. Her blir du møtt av et serviceinnstilt personal og får en god oppfølging på mat og drikke. 

Nodee Sky Barcode

Nodee Sky - Nydelige Gyoza dumplings

Nodee Sky er en flott og eksklusiv asiatisk restaurant som ligger sentralt ved Barcode. Nodee har restauranter i 13 og 14 etasje med fantastisk utsikt fra store vinduer og uteområdet på terrassen. Restauranten har et mørkt og stilfullt interiør med flotte luksuriøse asiatiske detaljer. Her får du servert nydelig asiatisk mat, inkludert en rekke Gyoza dumplings. Du finner også mye godt i drikke-menyen og en rekke asiatiske varianter. Personalet er veldig serviceinnstilt og tar deg godt imot. 

Tips for de som skal spise dumplings

Lett med takeaway

Litt usikker på om du vil ut på restaurant? Dumplings kan være perfekt å spise som take-away og det er mange av restaurantene som tilbyr take-away, enten gjennom ulike leveringstjenester som Wolt og Foodora, eller på egen hånd. 

Vær oppmerksom på åpningstider

Åpningstider kan variere selv om de fleste restaurantene har lik åpningstid rundt 14.00-22.00. Det kan endres ved helligdager, oppussing, sommertider, osv. Det kan derfor være lurt å sjekke om restauranten er åpen når du skal prøve dumplings. På populære steder kan det også være lurt å bestille bord. 

Allergier

Dumplings har ulikt innhold basert på hvilken type du spiser, samt innholdet i dumplingsen. Det er derfor lurt å sette seg inn i ingrediensene i de ulike rettene dersom du har allergi. Ofte er det menyer med ulike tegn for å vise allergier, hvis ikke kan du også alltid spørre personalet. 

Enten du er en Osloborger eller en turist på jakt etter anbefalte steder å spise dumplings i byen, ser du her at det er mange steder å velge mellom. Ta med deg venner, familie, kollegaer eller en date og utforsk de fantastiske smakene av dumplings. Her er det ingen grunn til å vente, dra å se om du finner ditt favorittsted som serverer dumplings i Oslo.

Andre artikler du kan finne interessante
Libanesiske restauranter i Oslo
Libanesiske restauranter

Her finner du en oversikt over de anbefalte restaurantene som serverer libanesisk mat og annen mat fra midtøsten. Finn et sted du nyte god mat!

Les mer
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen