Søk

Utforsk 8 anbefalte spanske restauranter i Oslo

Hva du kan finne her

Spansk mat og skinke

Spanske restauranter har blitt et populært valg for mange når de skal ut å spise i Oslo. Spanske restauranter tilbyr en unik blanding av smaker og opplevelser, noe som gir en følelse av ferie i solfylte Spania. Med et bredt utvalg av forskjellige retter og en varm og innbydende atmosfære, er det ikke rart at disse restaurantene blir stadig mer populære. Vi har satt sammen en liste over anbefalte restauranter du bør teste ut neste gang du er på jakt etter spansk mat. 

Hva kan du forvente fra spanske restauranter i Oslo?

Når du besøker en spansk restaurant i Oslo, kan du forvente en autentisk opplevelse med ekte spansk mat. Mange av restaurantene har også et bredt utvalg av spansk vin og øl, noe som bidrar til å ta deg med inn i den spanske atmosfæren.

Hva du kan forvente av spansk mat

Spansk mat er kjent for sin mangfoldighet og rike smaker. Fra tapas til paella, kan du forvente et bredt utvalg av retter som vil gi deg en smak av Spania. Enkelte kjente retter du kan komme over inkluderer tortilla española (spansk omelett), gazpacho (kald tomatbasert suppe), og naturligvis, et bredt utvalg av tapas.

Hva du kan forvente av interiør og design

Mange spanske restauranter i Oslo har et rustikt og tradisjonelt interiør, som gir en autentisk og koselig atmosfære. Ofte er møblene av treverk med rustikt design, det er heller ikke uvanlig å se dekorasjoner som gamle vintønner, keramiske fliser og bilder av spanske landskap.

Hva du kan forvente av personalet og service

På spanske restauranter kan du forvente vennlig og imøtekommende service. Personalet er ofte kunnskapsrike om maten og vinen de serverer, og kan hjelpe deg med å velge retter og drikke som passer dine smakspreferanser. Noen av restaurantene har i tillegg spansktalende servitører som vet hvilke retter fra Spania du bør prøve.

Våre anbefalinger for spanske restauranter i Oslo

Delicatessen majorstuen i Oslo

Delicatessen Majorstuen - God mat og spansk atmosfære

Delicatessen på Majorstuen er et populært spisested med mulighet for å sitte ute. Med et moderne og koselig interiør som skaper en avslappende atmosfære, er dette stedet perfekt for å nyte deilige delikatesser fra forskjellige land. Menyen inkluderer klassisk spanske retter og mye mer. Hver rett er nøye tilberedt med ferske, førsteklasses ingredienser, noe som gir en smakfull opplevelse.

La Sangeria restaurant

La Sangeria Tapas Bar- Tapas og sangria nærme sentrum

La Sangria Tapas Bar er en populær spansk restaurant som ligger i hjertet av Grünerløkka-området i Oslo. Den er kjent for sin autentiske og deilige tapas. Restauranten har en koselig og avslappet atmosfære, noe som gjør den perfekt for en hyggelig middag med venner eller familie. Maten blir tilberedt med ferske ingredienser, og med nydelige smaker. Personalet er vennlig og kunnskapsrik, og kan hjelpe deg med å velge de beste rettene og drikkene som passer til deg

XEF spansk restaurant

XLF Tjuvholmen - Populær spansk restaurant

XLF Tjuvholmen er en av de mest ettertraktede spanske restaurantene i Oslo, og den er plassert ved vannkanten på Tjuvholmen. Med en moderne stil og et tydelig spansk preg, skaper denne restauranten en autentisk og sjarmerende spansk atmosfære ved havnen. Her kan du glede deg over et bredt utvalg autentiske spanske retter som inkluderer tapas og paella, samt mye mer. En tur til XLF på Tjuvholmen er absolutt verdt det for en smak av Spania.

Txotx spansk restaurant

Txotx - Baskisk restaurant og nydelig tapas

TXOtx er en populær spansk restaurant i Oslo. Den er plassert i sjarmerende omgivelser og tilbyr autentiske og deilige spanske retter. Med et bredt utvalg av tapas, paella og andre tradisjonelle spanske retter, er TXOtx det perfekte stedet for å nyte en smakfull middag med venner eller familie. Maten blir tilberedt med ferske og førsteklasses ingredienser, og personalet er vennlig og imøtekommende.

Bon Lio - Spansk restaurant

Bon Lio - God mat og flott lokalet

Bon Lio er en fantastisk spansk restaurant som ligger sentralt i Storgata. Denne restauranten er kjent for sin deilige mat og hyggelige atmosfære. Interiøret er mørkt og elegant med lite plass som skaper en intim og koselig atmosfære. Bon Lio serverer et nydelig utvalg av spanske retter og små retter med spansk vri. I tillegg til deilige viner som passer utsøkt til maten. Maten blir tilberedt med ferske og førsteklasses ingredienser, noe som sørger for velsmakende retter. Personalet tar deg godt imot.

Mathallen i Oslo

Barramon - Nydelig baskiske pintxos

Barramon er en pintxos-bar som ligger inne i Mathallen ved Akerselva. Barramon spesialiserer seg innenfor baskisk tapas og små snitter. Du kan prøve ulike pintxos-retter med klassiske spanske smaker. Til maten kan du nyte spansk vin, og annen enkel drikke. I Mathallen kan du sitte å nyte maten ved disken med høye stoler og andre mindre områder. Personalet er hyggelige og kommer med gode tips til hvilke pintxos du bør prøve. Her får du velsmakende baskisk mat. 

Delicatessen Grunerløkka

Delicatessen Grunerløkka - Trendy restaurant og god mat

Delicatessen Grunerløkka er en trendy og populær restaurant som ligger på Grünerløkka i Oslo. Med sin avslappede atmosfære, er dette stedet ideelt for å nyte deilige matopplevelser. Delicatessen Grunerløkka er kjent for sin varierte meny som tilbyr alt fra smakfulle tapas og saftige burgere til friske salater. Det er et unikt spansk moderne interiør, noe som skaper den autentiske følelsen. Personalet er vennlig og imøtekommende, og de kan også anbefale mange gode retter. 

Prensa Pintxos spansk restaurant

Prensa Pintxos - Spanske retter og pintxos

Prensa Pintxos er en spansk vinbar som også serverer små spanske retter, og ligger rett ved Karl Johans gate i Oslo. Presna serverer klassiske spanske og basiske retter som skinker, sjømat, varme og kalde pintxos, samt deilige og forfriskende desserter. Det serveres også en rekke flotte spanske viner og her kan du prøve mye forskjellig. Lokalet er flott og moderne, med en fin kombinasjon av mørk og lys som skaper en avslappet atmosfære. Personalet er veldig serviceinnstilt. 

Hva bør du huske på når du skal ut og spise på restaurant?

Åpningstider – Åpningstidene kan variere fra restaurant til restaurant, og vi anbefaler at du sjekker restaurantens åpningstider.

Bestill bord – Flere steder er populære, og vi anbefaler at du sjekker nettsiden eller kontakter restauranten du vil besøke for å bestille bord.

Kom sulten – Restaurantene serverer gode porsjoner, og maten her er så god at vi vedder på at du vil spise alt.

Spanske restauranter i Oslo tilbyr en unik mulighet til å oppleve den spanske kulturen og maten, så ta deg god tid og nyt opplevelsen. Dette er kun noen av de spanske restaurantene i Oslo, og dersom ingen av disse falt i smak trenger du ikke bekymre deg. Enten du er i humør for tapas, paella, eller bare en god flaske spansk vin, er du sikker på å finne noe du vil nyte på en spansk restaurant i Oslo.Ta med deg venner og familie for en spansk aften med nydelig mat og drikke. 

Andre artikler du kan finne interessante
Dumplings i Oslo
Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer
Italienske restauranter i Oslo
Italienske restauranter i Oslo

Her finner du en liste over 12 unike italienske restauranter spredt rundt i Oslo. Du finner nydelig mat som pasta, pizza, lasagne og mer. Finn din neste restaurant du ønsker å prøve.

Les mer
Julebord i Oslo
Julebord i Oslo

Her finner du 10 fantastiske restauranter du kan ha julebordet ditt. Julebord er en fin tradisjon og du finner nydelig tradisjonell julemat og med en vri. Finn et sted å ha ditt julebord i Oslo.

Les mer