Søk

5 anbefalte steder du kan spille bowling i Oslo

Hva du kan finne her

Bowling i Oslo

Bowling er en populær og engasjerende aktivitet som kan nytes av alle, uavhengig av alder eller ferdighetsnivå. I Oslo, er det mange bowlinghaller som tilbyr en flott opplevelse for både lokale og besøkende. Dette er en utmerket måte å tilbringe fritiden på, enten du leter etter en morsom måte å tilbringe tid med familie og venner, eller du bare vil prøve noe nytt. Her har du mulighet til å nyte en uformell bowlingopplevelse, eller du kan delta i mer konkurransedyktig spill i en bowlingliga. Uansett hva du foretrekker, vil du finne et bredt utvalg av bowlingbaner og fasiliteter som passer dine behov. Videre kan du se hvilke 5 bowlinghaller vi anbefaler for en aktivitet i Oslo. 

Hva du kan forvente av bowling i Oslo

Hva du kan forvente av bowlingbanene og utstyret

Bowlingbanene i Oslo er av høy standard, og de tilbyr en utmerket spillflate for både nybegynnere og erfarne spillere. De har moderne utstyr og en rekke bowlingkuler å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte ballen for ditt spill. Bowlingballene kommer i ulike størrelser og vekter, som ruller ulikt når du kaster. 

Hva du kan forvente av lokalet og utseende

Når det gjelder lokalet og servicen, kan du forvente en varm og vennlig atmosfære. Mange av bowlingstedene i Oslo har også egne matsteder, hvor du kan nyte en rekke deilige retter og forfriskninger mens du spiller. Servicen er generelt utmerket, med hjelpsomt og imøtekommende personale som er klare til å hjelpe deg med alle dine behov.

Hva du kan forvente av bowlingbanene og utstyret

Prisene på bowling kan variere fra  hvilke dager i uken du skal spille. I helgene er det vanligvis dyrer da det er flere som ønsker å spille. Du kan regne med å betale alt fra det minste på 70 kr til det meste på 200 kr for en runde, per person. En runde inkluderer 10 omganger per spiller. Det kan være billigere på noen steder ved å forhåndsbestille, hvis du allerede har planlagt at dere skal spille bowling.

Anbefalte steder å spille bowling i Oslo

Oslo bar og bowling

Oslo Bar og Bowling - Populært sted å spille bowling

Oslo Bar og Bowling er et populært sted for bowling i Oslo og ligger i sentrum av byen, og tilbyr et stort utvalg av bowlingbaner, samt en bar og en restaurant. Interiøret er moderne og stilig, og det er en avslappet og vennlig atmosfære. Bowlingbanene er av høy kvalitet, og det er et godt utvalg av bowlingkuler å velge mellom. Maten og drikken er også utmerket, og personalet er vennlig og hjelpsomt.

Solli bowling

Lucky Bowl Oslo - Flott sted å dra med venner og familie

Lucky Bowl Oslo er et flott sted for bowling og ligger ved Veitvedt. Med et bredt utvalg av bowlingbaner, en bar og restaurant, er det et ideelt sted for å ha det gøy med venner og familie. Interiøret er moderne og komfortabelt, og atmosfæren er avslappet og vennlig. Bowlingbanene er av høy kvalitet, og det finnes et godt utvalg av bowlingkuler å velge mellom. Maten og drikken er også utmerket, og personalet er kjent for å være vennlig og hjelpsom.

Duckpin Bowling i Oslo

Duckpin - En morsomt og annen type bowling du bør teste

Duckpin er et unikt og spennende sted å spille bowling og ligger i Torggata. Her kan du spille kortbane bowling, hvor kulen er mindre og du trenger ingen bowlingsko. Det er 4 bowlingbaner og kjeglene henger fast i tråder, noe som skaper mer spenning i spillet. Interiøret er moderne og stilig, og atmosfæren er avslappet og vennlig. De har en bar og restaurant hvor det serveres og et bredt utvalg mat og drikke av en vennlig personalet.

Solli Bowling

Solli Bowling - Høy kvalitet og stort utvalg i baren

Solli Bowling er et flott sted å spille bowling og ligger på Solli Plass. Det har et stort utvalg av bowlingbaner og tilbyr også en bar og restaurant. Interiøret er moderne og stilig, og atmosfæren er avslappet og vennlig. Bowlingbanene er av høy kvalitet, og det er et godt utvalg av bowlingkuler å velge mellom. Maten og drikken er også utmerket, og personalet er vennlig og hjelpsomt.

PinPin

PinPin Bowling - Trendy sted ved Majorstuen

PinPin er et trendy utested med mange ulike aktiviteter som også bowling, og ligger ved nedre delen av Bogstadveien i Oslo.  Her er det flere bowlingbaner og bowlingkuler som består av god kvalitet, samt godt vedlikehold. I baren har du et bredt utvalg av drikke fra ulike øl-varianter, gode cocktailer og drinker, samt et godt utvalg vin. Her kan du forhåndsbestille for ditt selskap og sørge for at det er klart til dere kommer. 

Tips for deg som skal spille bowling bowle

Åpningstider på restaurantene

De fleste bowlingsteder i Oslo har åpent hver dag, men åpningstidene kan variere. Noen steder er veldig populære, så det kan være lurt å bestille på forhånd hvis mulig.

Aldersgrense på bowling

Noen bowlingsteder i Oslo har aldersgrenser på visse tider, så det er lurt å sjekke dette på forhånd.

Sett av tid til bowling

En serie med bowling tar vanligvis rundt en time, så sørg for at du har nok tid til å nyte spillet. Du vil gjerne ta to runder, da du ofte trenger et spill for å komme i gang så da er det fint med rikelig tid. 

Bowling i Oslo er en fantastisk måte å tilbringe tid på, enten du er ute etter en morsom aktivitet for å slappe av med venner, eller du leter etter noe mer konkurransedyktig. Det er mange flotte steder å velge mellom og de er litt forskjellige fra hverandre, så du bør teste ut alle og se hvem du liker best. Ta med venner og familie for å utfordre til et spill med bowling og en hyggelig opplevelse. Så hvorfor ikke prøve bowling i Oslo neste gang du er i byen? Prøv et av stedene vi har listet opp her og se om bowling er noe for deg. 

Andre artikler du kan finne interessante
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Cocktailbar i Oslo
Cocktailbar i Oslo

Vi har samlet en liste over steder du kan dra for å nyte en cocktail. Du finner et bredt utvalg på 11 cocktailbarer i Oslo du kan velge mellom, neste gang du skal utforske utelivet.

Les mer