Søk

8 steder du kan nyte badstue i Oslo

Hva du kan finne her

Badstue i Oslo

Badstuetrenden har virkelig begynt å blomstre i Oslo og flere steder har gjort store oppgraderinger for å heve standarden. I Oslo kan du finne badstuer langs kysten og midt i byen, hvor du da kan bade i kulden og dermed gå i badstuen. Dette er en avslappende opplevelse og kan gjøre alene, med venner og familie. Uansett om du liker trebadsstuer, stamper, eller flytende badstue kan du være sikker på å finne noe du liker i Oslo. Her finner du tips til hvilke badstuer du bør prøve og tips til hva du bør huske på når du skal dra for å ta badstue. 

Hva du kan forvente av badstue i Oslo

Hva du kan forvente av varmen i badstuen

Noen badstuer har ferdigstilt varme med elektriske ovner og andre har mer tradisjonelle badstuer med varme steiner hvor du kan påvirke temperaturen. Noen steder føler du at du må gå inn og ut, hvor andre steder har du mulighet til å sitte over en lengre periode.

Hva du kan forvente av kvalitet på badstuen

Badstuene i Oslo har virkelig tatt seg opp i kvalitet, både i standard og på utseende. Du kan finne tradisjonelle badstuer som takler større grupper med mennesker og som skaper en god atmosfære i badstuen. Det er også gode løsninger og koblinger mellom badstuene, hoppetårn, badestiger, stamp og andre tilbud som er rundt badstuen.

Hva du kan forvente av pris på badstue

Badstuene i Oslo varierer i pris basert på om du skal leie for privat bruk i større grupper eller kjøpe enkeltbillett. Det pleier også å være ulike priser på ukedager, helger og samt helligdager. Du kan forvente å betale alt fra det miste på 100 kr til på det meste 500 kr per person.

Anbefalte steder du kan ta badstue i Oslo

KOK Badstue - Aker Brygge

KOK Aker Brygge - Badstue med vakker utsikt

KOK er et populært sted å ta badstue og deres tilbud på Aker Brygge er et sikkert valg. Her kan du leie felles badstue, privat badstue og en badstubåt som tar deg med ut i Oslofjorden hvor du kan bade fra båten. Dette er en flott opplevelse og de vakre omgivelsene skaper en avslappende atmosfære. KOK har moderne badstuer og gjør jevnlig vedlikehold for å holde standarden høy. Personalet på KOK er imøtekommende og sørger for at du får et fint besøk. 

Badstuevogna på Ulvøya

Badstuvogna - Badstuer formet som tønner på Ulvøya

Badstuvogna er et unikt konsept hvor badstuen er formet som en stor tønne. Badstuvogna ligger ved Ulvøya i Oslo og har enkle transportmuligheter. Her kan du bade ved sydstranda og nyte den varme badstuen etterpå. Dette er simple og vakre tønner med treverk og store vinduer rettet mot en fantastisk utsikt. Badstuen er ren og av god kvalitet. Personalet møter deg ved ankomst og tar deg godt imot, her kan du også leie badstue til private arrangementer. 

Sukkerbiten badstue - Oslobadstuforening

Oslo Badstueforening Sukkerbiten - Populært valg i Oslo

Oslo Badstueforening har en liten by med badstuer på Sukkerbiten ved Bjørvika i Oslo. Her kan du bade i stamp, og en rekke ulike badstuer, i tillegg til et hoppetårn med gode badeløsninger tilknyttet badstuene. Du kan både komme for felles badstue og bad, men også leie for private sammenkomster som en badstue isolert midt på havet. Her får du en autentisk følelse av personalet og deres engasjement og lidenskap gjør at stedet får en idyllisk atmosfære. 

Mad Goats Badstue i Oslo

Mad Goats - Nydelige badstuer og bademuligheter

Mad Goats badstue er et populært valg og ligger på det elegante området Tjuvholmen. Her kan du bade fra land med nydelig utsikt og gå rett inn i de varme badstuene. Du kan komme på drop-in, men også booke på forhånd om du ønsker å leie det for en gruppe. Fra badstuene får du nydelig utsikt over Oslofjorden og de ligger lett tilgjengelig med tanke på å komme seg dit. Nyt en avslappende og deilig badstueopplevelse og møt nye hyggelige mennesker i badstuene. 

SALT Sauna - Badstue

SALT Sauna - 6 badstuer sentralt i Oslo

SALT er et populært valg blant befolkningen og ligger sentralt ved Langkaia i Oslo. Her får du fantastisk utsikt over Operaen, Munch-museet, Sørenga og Oslofjorden. SALT har 6 ulike badstuer med mulighet for bestilling og drop-in, men du er ikke garantert plass ved drop-in. Badstuene er formet som store vintønner og skaper en hyggelig atmosfære hvor du sitter mot hverandre, og lettere skaper god kontakt. Her kan du nyte dagen med bading, badstue, musikk, underholdning og mat. Ta med deg venner og familie på en hyggelig dag med badstue. 

Svarttrosten Oslo Badstueforening

Oslo Badstueforening Svarttrosten - Perfekt for venner

Oslo Badstueforening har også en badstue på Svarttrosten, det gamle kruttverket ved Gamle Oslo. Dette er en badstue som virkelig gir deg en naturfølelse og gjør at du føler at du er i skogen. Det er plass til hele 14 stykker og det er mulig å leie hele for privat arrangementet, men det er ikke lov med medbrakt alkohol da det er mulig å kjøpe på stedet. Badstuen er av høy kvalitet og bygget har moderne linjer og store vinduer som skaper mer lys. Dette er et perfekt valg for større grupper

Lilleborg elvebadstue

Lilleborg elvebadstue - Utsikt over Akerselven

Lilleborg elvebadstue er en vakker badstue som ligger langs Akerselven ved Torshov i Oslo. Badstuen er laget av tre og har vedfyring, noe som skaper god varme. Den ene siden er vinduer for å skape utsikt mot Akerselven. Det er en kapasitet på 5 stykker, og du booker enkelt gjennom et bookingsystem på nett. Når du har booket vil du få koden til inngangen.  Her kan du enten booke hele 5 stykker eller potensielt dele badstue med andre. Dette er et fint tilbud mot utsiden av Oslo. 

Badstue Langkaia - Oslobadstueforening

Oslo Badstueforening Langkaia - Flytende badstuer

Oslo Badstueforening har et av sine populære tilbud med flytende badstuer på Langkaia i Oslo. Her kan du nyte badstuen mens du får nydelig utsikt over Oslofjorden og Operahuset. Dette er flytende badstuer som ligger på havet og som har muligheten til å kjøre ut på Oslofjorden for å komme litt unna folk, samt bedre badeforhold. Du må bestille i forkant og den rommer helt opp til 12 personer, noe som gjør den perfekt for vennegrupper. 

Tips til deg som skal ta badstue

Husk å ta med drikke

Det er viktig å holde seg hydrert og det er lurt å ha med seg vannflaske til badstuen. Noen steder kan du også ta med alkohol og andre drikkevarer som du kunne tenke deg. Er du usikker kan du alltid spørre om hva du kan ta med på forhånd. Husk vann i tillegg til andre drikkevarer, da det er viktig med riktig hydrering. 

Se åpningstider for badstuene

Badstuene i Oslo er som regel åpne store deler av døgnet. Flere steder langs kysten åpner også veldig tidlig på morgenen slik at det er mulig å ta et morgenbad og badstue som en start på dagen. Det er også ulike tider fra om det er ukedager, helligdager og helg, men pleier som regel å være oppe fra 07-20, hvor noen steder åpner før og stenger senere. 

Du kan forhåndsbestille badstue

Skal dere være en gruppe eller at du ønsker å ta badstue på et populært tidspunkt er det lurt å bestille på forhånd. Dette kan du enkelt gjøre hos de fleste tilbyderne og flere av stedene tilbyr å leie badstuene for private grupper. Dette kan være en fin ting å gjøre sammen med venner og familie.

Det er forståelig at badstue har blitt så populært som det har, og med det tilbudet som nå er i Oslo bør du absolutt dra å oppleve en badstue. Du kan finne et bredt utvalg i både budsjett og lokasjon, så her er det noe for enhver smak. Badstue er en nydelig opplevelse og en fantastisk ting å gjøre sammen med venner og familie. Du føler deg alltid mye friskere etter en runde i badstue. Se om du liker et av forslagene våre og test neste gang du planlegger å ta turen. 

Andre artikler du kan finne interessante
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer
Dart i Oslo
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 10 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Quiz i Oslo
Quiz i Oslo

Vi har samlet en liste over noen barer og puber vi anbefaler deg å dra neste gang du ønsker å teste din kunnskap på Quiz i Oslo. Se utvalget her!

Les mer
Biljard i Oslo
Biljard i Oslo

Vil du prøve en morsom kveld ute hvor du kan spille biljard i Oslo? Vi har samlet en liste over 4 steder med mange biljardbord slik at du kan velge stedet som passer deg best. Utnytt utelivet i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen