Søk

Anbefalte baner du kan spille frisbeegolf i Oslo

Hva du kan finne her

Frisbeegolfbaner i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og teknisk aktivitet som har blitt svært populært i Oslo over de siste årene. Dette er en sport som er inspirert av golf, hvor du har ulike utslagsområder og kurver også omtalt som hull. Frisbeegolf er en flott opplevelse og Oslo har en fin variasjon på banene, slik at du finner noe som passer for både nybegynnere og erfarne spillere. Med et bredt spekter av baner og utstyr har Oslo noe for alle nivåer av spillere. Ta med deg venner, kolleger eller familie og spill frisbeegolf på en av de mange flotte banene du finner i Oslo. 

Hva kan du forvente av frisbeegolf i Oslo

Hva du kan forvente av baner og området

Frisbeegolfbanene i Oslo er av god kvalitet, med sterke og solide plattformer, samt kurver. Banene varierer en del, og noen av banene er mer tekniske og utfordrende. De fleste banene har parkeringsfasiliteter, omgitt av frodig skog og natur, samt vakre utsiktspunkter. Hvis du ønsker å se de ulike banene kan du enkelt se banekart på nettsider til frisbeegolf-klubbene. 

Hva du kan forvente av disker og utstyr

Frisbeegolf er en forholdsvis enkel og rimelig sport da du ofte kun trenger disker. En disk er frisbeen som du kaster, og her er det litt som i vanlig golf hvor du har ulike golfkøller for ulike deler av banen. Det selges ofte enkle pakke-sett med en Driver, Mid-range, og Puter, som bør være alt du trenger for å teste ut frisbeegolf.  

Hva du kan forvente av priser

Frisbeegolfbanene driftes som regel av frisbeegolfklubbene og frivillige som ønsker å bidra. Det er som regel gratis å spille på banene, og alt du trenger selv er disker. På travle tidspunkt kan det være en del spillere, og det er viktig å ta hensyn til hverandre. Dette er en flott, enkel og billig aktivitet å teste ut. 

Anbefalte steder å spille frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf på Ekeberg

Ekeberg Frisbeegolfbane - 18 hull og flotte omgivelser

Ekeberg Frisbeegolfbane er den første permanente banen i Norge, etablert i 1984 og ligger like bak Ekeberghallen. Banen har 18 hull og er lagt opp på en smart måte som gjør at du avslutter i området du startet. Det er vakre omgivelser av skog og natur, samt vakker utsikt på ulike plasser. Banen har gode kaste-plattformer og stabile kurver av god kvalitet. Det er enkel reisevei med buss til Simensbråten eller parkering for bil.  Det er ingen ekslusiv bruksrett, ta derfor hensyn til andre. 

Holmenkollen frisbeegolf

Holmenkollen Frisbeegolfbane - Unik utsikt over Oslo

Holmenkollen Frisbeegolfbane gir deg en fantastisk utsikt mens du spiller frisbeegolf, samt ligger rett ved Holmenkollbakken. Dette er en utfordrende og kul bane med 18 hull, alt fra tekniske hull til hull over vann. Frisbeegolfbanen har stabile plattformer, og gul farge på toppen av kurvene for at det skal bli lettere å se. Du får en god oversikt over banen og rekkefølgen på et skilt ved startområdet. Det er god plass for parkering, men du kan også ta T-bane og buss for å komme deg til banen. 

Muselunden

Muselunden Frisbeegolfbane - Flott bane med 12 hull

Muselunden er et vakkert gressområde mellom Sinsen og Grefsen, som på sommeren har bane for frisbeegolf. Muselunden Frisbeegolfbane er en 12 hulls bane med ulik vanskelighetsgrad på hullene, og ansett som et fint sted å starte interessen. Det er fine muligheter for å kaste, selv om det ikke er solide plattformer på alle hull. Kurvene er også lett synlige da det er lite hindringer i banene. Det er enkel transport med kollektiv og også enkelt å kjøre med bil.

Stovner Frisbeegolf

Stovner Frisbeegolfbane - Bane med høy kvalitet

Stovner Frisbeegolfbane er en av de eldste i Norge og ligger sentralt mot utsiden av byen ved Stovner. Frisbeegolfbanen har 18 hull og er godt lagt opp. Her finner du gode utkastplattformer og stabile kurver slik at du kan få den beste opplevelsen. Området er vakkert og har en fin natur, med lite trafikk og andre ting som forstyrrer spillet. Rundt banen er det også mange flotte benker og sitteområder slik at det er mulig å ta en pause.  Dette er en flott bane for alle ferdighetsnivåer. 

Røa Frisbeegolf

Røa Frisbeegolfbane - Morsom og utfordrende bane

Røa Frisbeegolfbane er en flott bane for alle ferdigheter og ligger litt på utkanten av Oslo. Banen har 18 hull, og strekker seg over et stort areal, med fin planløsning som gjør at du avslutter ved startområdet. Det er en morsom bane med store åpne jorder, samt mindre og trange områder av skog. Utkastplattformene er solide og lange slik at du kan ta litt fart når du skal kaste, og kurvene har en gul markering på toppen for å være mer synlige. Det er ingen ekslusiv bruksrett, ta derfor hensyn.

Tips til deg som skal spille frisbeegolf

Døgnåpne baner og ingen booking

Det er vanligvis døgnåpent på frisbeegolfbanene og du trenger ikke å tenke på å booke. Under noen omstendigheter kan det være at banene er utilgjengelig fordi parkene og områdene rundt blir brukt for en rekke arrangementer. Det er enkelt å dra for å spille frisbeegolf. Ta hensyn til andre spillere da frisbeegolfbanene ofte ikke har eksklusiv bruksrett.

Ta med mange disker

Det er mange forskjellige typer disker tilgjengelig, og det kan være en god idé å ha et bredt utvalg for å være best mulig forberedt på banens utfordringer. Du kan enkelt kjøpe disker på nett, men du kan også få god opplæring av hvordan de ulike diskene brukes ved å kjøpe i fysisk butikk. Det er gøy å spille når du klarer å bruke diskene riktig, og har en del ulike disker som du kan bruke.

Sett av tid til frisbeegolf

En runde med frisbeegolf kan ta alt fra en time til flere timer, avhengig av banens kompleksitet og antall spillere. Så sørg for at du har nok tid til å nyte spillet fullt ut. De vanligste frisbeegolfbanene har 18 hull og det kan ta tid dersom det er kø på hullene og folksomt på banene. 

Frisbeegolf er en morsom og utfordrende sport som kan nytes av alle, uansett alder eller ferdighetsnivå. Med det brede utvalget av baner i Oslo, kan du enkelt finne et sted hvor du kan prøve denne spennende sporten. Du finner frisbeegolfbaner på ulike sider av Oslo, og det er gode muligheter for parkering og kollektivtransport. Det er ingenting som stopper deg fra å dra ut en sommerdag for å teste ut frisbeegolf i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Pilates i Oslo
Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Padeltennis i Oslo
Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en sosial og aktiv sport som har blitt svært populær over den siste tiden. Her finner du anbefalte steder du kan spille padeltennis i Oslo.

Les mer
Badstue i Oslo
Badstue i Oslo

Badstue har blitt veldig populært i Oslo, og det er flere steder du kan nyte badstue i Oslo. Dra med alene eller med venner og familie og nyt dagen!

Les mer
Marienlyst minigolfbane
Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
Teater i Oslo
Teater i Oslo

Lenge siden du har vært på teater? Her finner du en liste over 8 av de meste anbefalte teater i Oslo, her kan du få et innblikk i kunst og kultur.

Les mer
Solnedgang i Oslo
Solnedgang i Oslo

Her finner du 10 fantastiske steder å se og nyte solnedgangen i Oslo. Et utvalg av parker, høyder, barer og brygger som er perfekt for å se solnedgang.

Les mer