Søk

7 Anbefalte steder å spille minigolf i Oslo

Hva du vil finne her

Minigolf i Oslo

Er du på jakt etter en morsom og sosial aktivitet i Oslo? Da er minigolf det perfekte valget! Minigolf er en morsom aktivitet som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Enten du er en familie på jakt etter moro, en gruppe venner som ønsker å konkurrere, eller bare noen som vil ha en avslappende og morsom opplevelse, har Oslo flere fantastiske minigolfbaner å tilby. I Oslo kan du forvente deg noen flotte minigolfbaner som tilbyr en flott opplevelse. Du kan kan enkelt finne en minigolf som passer deg. Her vil du finne et utvalg av anbefalte steder du kan spille minigolf i Oslo. 

Hva du kan forvente av minigolf

Hva du kan forvente av minigolfbanene og hindringene

Minigolfbanene i Oslo har ofte ulike og vanskelige hindringer som utfordrer dine ferdigheter og strategi. Du kan forvente alt fra klassiske hindringer som svingende broer og skarpe svinger, til mer unike og innovative elementer som rør, tunneler og andre muligheter. Disse hindringene legger til ekstra spenning og moro i spillet, og vil teste dine ferdigheter og kreativitet.

Hva du kan forvente av atmosfære og område rundt

Minigolf er en sosial aktivitet som kan nytes av alle. Minigolfbanene i Oslo har en avslappende atmosfære hvor du kan nyte en hyggelig tid sammen med venner og familie. Noen av minigolfbanene som er ute er i tillegg omgitt av vakre omgivelser, som parker eller naturlige landskap, som gjør opplevelsen enda mer behagelig og minnerik.

Hva du kan forvente av ventetid og køer på minigolfbanene

Spesielt i helgene kan minigolfbanene i Oslo fort bli fulle, og køene kan bli lange. Derfor kan det være lurt å bestille på forhånd for å sikre at det er ledig. Noen minigolfbaner tilbyr også drop-in, så du kan komme når det passer for deg. Sjekk nettsiden eller kontakt minigolfbanen direkte for å få mer informasjon om bestillinger og tilgjengelighet.

7 Anbefalte minigolfbaner i Oslo

Ekeberg minigolf

Ekeberg Minigolfpark - To baner i avslappende atmosfære

Ekeberg Minigolfpark er et flott sted å spille minigolf i naturskjønne omgivelser. Parken tilbyr to 18-hullsbaner med spennende hindringer som fossefall, elver og broer. Den ene banen har kunstgress, mens den andre er laget av eternit. Prisene er rimelige, og det er åpent for spill hver dag. Du er omgitt av natur, skog og en avslappende atmosfære skjermet for byen.

Marienlyst minigolfbane

Marienlyst Minigolfpark - Utendørs minigolf på Majorstuen

Marienlyst Minigolfpark er kjent for sin unike utendørs 18-hulls bane. Her kan du oppleve mange spennende hindringer og utfordringer på kunstgress. Banen er omgitt av rette vegger på hver side, som gir en annerledes opplevelse enn tradisjonelle minigolfbaner. Prisene er rimelige, og hvis det er kø på minigolfen kan du også leie sjakk, petanque, bordtennisutstyr, med mer. Minigolfbanen ligger sentralt ved Majorstuen og du enkelt ta et slag minigolf.

Grunerløkka minigolf

Grünerløkka Minigolfpark - Fin bane for familie og venner

Det kongelige slott er en av Oslos mest ikoniske bygninger og er hjemmet til den norske kongefamilien. Slottet ble bygget på midten av 1800-tallet og er en imponerende eksempel på nyrenessansearkitektur. Du kan utforske slottets vakre hager og beundre den praktfulle fasaden. Om sommeren kan du også bli med på en omvisning inne i slottet og lære mer om Norges kongelige historie.

Oslo camping minigolf

Oslo Camping - Gøyale hindre og livlig stemning

Oslo Camping tilbyr en innendørs 18-hulls bane laget av kunstgress. Banen har kreative og morsomme utfordringer som vil underholde deg gjennom hele spillet. Etter kl. 19:00 er det 20-årsgrense, og du kan nyte pizza, drikke og snacks fra campingens egne fasiliteter. Ta med vennegjengen og opplev en annerledes minigolfopplevelse på Oslo Camping, med kul musikk og gøyale hindere.

Underground minigolf

Underground Golf Club - Populært sted og unike golfbaner

Underground Golf Club er et unikt minigolfsted som tilbyr en innendørs 18-hulls bane. Banen tar deg gjennom en spennende løype med en loop, et røykfylt rom og store dekk. Det er åpent hver dag, med familiegolf i helgene. Det pleier også å spilles musikk og være livelig stemning etter tiden det blir 20 års grense på minigolfen. Dette er en populær minigolf så vi anbefaler å se om det er ledig tid på nettsidene. Opplev en morsom og livlig minigolfopplevelse på Underground Golf Club.

Torshov minigolfbane

Torshov Minigolfbane - Utendørs i sommerhalvåret

Torshov Minigolfbane ligger ved Torshovparken og tilbyr en utendørs 18-hulls bane laget av betong. Banen er åpen hver dag i sommerhalvåret og gir deg muligheten til å utfordre deg selv i vakre omgivelser. Dette er en minigolfbane som også ligger i nærheten av andre aktiviteter du kan gjøre. Ta med familie og venner og nyt en dag med minigolf på Torshov.

PinPin

Torshov Minigolfbane - Utendørs i sommerhalvåret

PinPin er en populær spillbar i Oslo som tilbyr en litt annen variant av minigolf. Her kan du spille Social Golf som er en golfsimulator med fire ulike morsomme spill. Du bruker ekte golfkøller og kan være fra 2-8 personer. PinPin er et flott lokalet som skaper god stemning og atmosfære med spreke farger og led lys. De tilbyr et bredt drikkeutvalg og har et lite kjøkken som tilbereder småretter. Du bør booke tid i forkant dersom du drar på travle tidspunkter som helg og kveldstid.

Tips for en vellykket minigolfopplevelse

Velg riktig bane som passer for deg

I Oslo finner du minigolfbaner for alle, fra nybegynnere til erfarne spillere. Ta deg tid til å utforske alternativene og velg en bane som best matcher dine interesser og ferdighetsnivå. Enten du foretrekker en bane med fantasifulle temaer eller en mer utfordrende layout med naturlige hindringer, har minigolfbanene i Oslo det meste.

Prøv å lær deg god teknikk når du skal spille

Å mestre de grunnleggende teknikkene i minigolf, som å holde golfkøllen riktig, svinge med riktig teknikk, og å ha god ballkontroll kan gjøre hele opplevelsen morsom og bedre. Dediker litt tid til å øve på disse ferdighetene. Kanskje du kan se noen instruksjonsvideoer eller be en mer erfaren spiller om tips. Minigolf er en morsom, men ofte utfordrende sport, spesielt med de mange kreative hindringene man finner på banene. Å utvikle en tålmodig tilnærming er nøkkelen.

Mange av stedene serverer mat og drikke

Det kan hende du må vente i kø på bane eller at du ønsker å ta pauser på en varm sommerdag. Da er det fint å kunne ta noen deilig forfriskninger som kalde drikker, iskrem og andre alternativer til snacks. Du får også en flott anledning til å slappe av og sosialisere med de du spiller med,

Minigolf er en populær og morsom aktivitet som passer for alle aldre. Med temaer som tar deg med på eventyr og hindringer som utfordrer dine ferdigheter, vil du garantert ha en minnerik opplevelse. Uansett om du er lokal eller turist, er disse minigolfbanene et flott valg for en morsom og avslappende aktivitet. Ta med deg familie og venner, og opplev gleden med minigolf i Oslo. Minigolf er først og fremst en underholdende aktivitet. Slapp av, ha det gøy og nyt øyeblikket sammen med dine medspillere.

Andre artikler du kan finne interessante
Pilates i Oslo
Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Frisbeegolfbaner i Oslo
Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Padeltennis i Oslo
Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en sosial og aktiv sport som har blitt svært populær over den siste tiden. Her finner du anbefalte steder du kan spille padeltennis i Oslo.

Les mer
Badstue i Oslo
Badstue i Oslo

Badstue har blitt veldig populært i Oslo, og det er flere steder du kan nyte badstue i Oslo. Dra med alene eller med venner og familie og nyt dagen!

Les mer
Marienlyst minigolfbane
Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
Teater i Oslo
Teater i Oslo

Lenge siden du har vært på teater? Her finner du en liste over 8 av de meste anbefalte teater i Oslo, her kan du få et innblikk i kunst og kultur.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen