Våre anbefalte steder å spille minigolf i Oslo

Hva du vil finne her

Minigolf i Oslo

Er du på jakt etter en morsom og sosial aktivitet i Oslo? Da er minigolf det perfekte valget! Minigolf er en morsom aktivitet som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Enten du er en familie på jakt etter moro, en gruppe venner som ønsker å konkurrere, eller bare noen som vil ha en avslappende og morsom opplevelse, har Oslo flere fantastiske minigolfbaner å tilby. Her vil du finne et utvalg av 6 anbefalte steder du kan spille minigolf når du er i Oslo. 

Hva du kan forvente av minigolf

I Oslo kan du forvente deg noen flotte minigolfbaner som tilbyr en morsom og underholdende opplevelse. Det er mange minigolfbaner å velge mellom og du kan enkelt finne en minigolf som passer deg.

Hva du kan forvente av minigolfbanene og hindringene

Minigolfbanene i Oslo har ofte ulike og vanskelige hindringer som utfordrer dine ferdigheter og strategi. Du kan forvente alt fra klassiske hindringer som svingende broer og skarpe svinger, til mer unike og innovative elementer som rør, tunneler og andre muligheter. Disse hindringene legger til ekstra spenning og moro i spillet, og vil teste dine ferdigheter og kreativitet.

Hva du kan forvente av atmosfære og område rundt

Minigolf er en sosial aktivitet som kan nytes av alle. Minigolfbanene i Oslo har en avslappende atmosfære hvor du kan nyte en hyggelig tid sammen med venner og familie. Noen av minigolfbanene som er ute er i tillegg omgitt av vakre omgivelser, som parker eller naturlige landskap, som gjør opplevelsen enda mer behagelig og minnerik.

Hva du kan forvente av ventetid og køer på minigolfbanene

Spesielt i helgene kan minigolfbanene i Oslo fort bli fulle, og køene kan bli lange. Derfor kan det være lurt å bestille på forhånd for å sikre at det er ledig. Noen minigolfbaner tilbyr også drop-in, så du kan komme når det passer for deg. Sjekk nettsiden eller kontakt minigolfbanen direkte for å få mer informasjon om bestillinger og tilgjengelighet.

Dette er våre 6 anbefalte minigolfbaner i Oslo

Ekeberg minigolf

Ekeberg Minigolfpark - To baner i avslappende atmosfære

Ekeberg Minigolfpark er et flott sted å spille minigolf i naturskjønne omgivelser. Parken tilbyr to 18-hullsbaner med spennende hindringer som fossefall, elver og broer. Den ene banen har kunstgress, mens den andre er laget av eternit. Prisene er rimelige, og det er åpent for spill hver dag. Du er omgitt av natur, skog og en avslappende atmosfære skjermet for byen.

Marienlyst minigolfbane

Marienlyst Minigolfpark - Utendørs minigolf på Majorstuen

Marienlyst Minigolfpark er kjent for sin unike utendørs 18-hulls bane. Her kan du oppleve mange spennende hindringer og utfordringer på kunstgress. Banen er omgitt av rette vegger på hver side, som gir en annerledes opplevelse enn tradisjonelle minigolfbaner. Prisene er rimelige, og hvis det er kø på minigolfen kan du også leie sjakk, petanque, bordtennisutstyr, med mer. Minigolfbanen ligger sentralt ved Majorstuen og du enkelt ta et slag minigolf. 

Grunerløkka minigolf

Grünerløkka Minigolfpark - Fin bane for familie og venner

Det kongelige slott er en av Oslos mest ikoniske bygninger og er hjemmet til den norske kongefamilien. Slottet ble bygget på midten av 1800-tallet og er en imponerende eksempel på nyrenessansearkitektur. Du kan utforske slottets vakre hager og beundre den praktfulle fasaden. Om sommeren kan du også bli med på en omvisning inne i slottet og lære mer om Norges kongelige historie.

Oslo camping minigolf

Oslo Camping - Gøyale hindre og livlig stemning

Oslo Camping tilbyr en innendørs 18-hulls bane laget av kunstgress. Banen har kreative og morsomme utfordringer som vil underholde deg gjennom hele spillet. Etter kl. 19:00 er det 20-årsgrense, og du kan nyte pizza, drikke og snacks fra campingens egne fasiliteter. Ta med vennegjengen og opplev en annerledes minigolfopplevelse på Oslo Camping, med kul musikk og gøyale hindere.

Underground minigolf

Underground Golf Club - Populært sted og unike golfbaner

Underground Golf Club er et unikt minigolfsted som tilbyr en innendørs 18-hulls bane. Banen tar deg gjennom en spennende løype med en loop, et røykfylt rom og store dekk. Det er åpent hver dag, med familiegolf i helgene. Det pleier også å spilles musikk og være livelig stemning etter tiden det blir 20 års grense på minigolfen. Dette er en populær minigolf så vi anbefaler å se om det er ledig tid på nettsidene. Opplev en morsom og livlig minigolfopplevelse på Underground Golf Club.

Torshov minigolfbane

Torshov Minigolfbane - Utendørs i sommerhalvåret

Torshov Minigolfbane ligger ved Torshovparken og tilbyr en utendørs 18-hulls bane laget av betong. Banen er åpen hver dag i sommerhalvåret og gir deg muligheten til å utfordre deg selv i vakre omgivelser. Dette er en minigolfbane som også ligger i nærheten av andre aktiviteter du kan gjøre. Ta med familie og venner og nyt en dag med minigolf på Torshov.

Tips for en vellykket minigolfopplevelse

Dette er kun seks av minigolfbanene i Oslo og det finnes mange varianter for enhver smak. Om du skal spille med vennegjengen, kjæresten, familien eller kolleger, kan det være lurt å titte innom for å finne den som passer dere best. For å få mest mulig ut av din minigolfopplevelse i Oslo, har vi samlet noen nyttige tips som er viktig å tenke på til minigolf-spillet. 

  • Velg riktig bane: Oslo har et bredt utvalg av minigolfbaner med ulike temaer og vanskelighetsgrader. Velg en bane som passer dine preferanser og ferdighetsnivå.

 

  • Bruk riktig teknikk: Lær deg de grunnleggende teknikkene i minigolf, inkludert riktig grep på køllen, svingteknikk og ballkontroll. Øv deg på å slå ballen med presisjon og kraft.

 

  • Vær tålmodig: Minigolf kan være utfordrende, spesielt når det er mange hindringer på banen. Vær tålmodig og ta deg tid til å vurdere hvert slag nøye.

 

  • Ha det gøy: Minigolf er først og fremst en underholdende aktivitet. Slapp av, ha det gøy og nyt øyeblikket sammen med dine medspillere.

 

  • Spis og drikk: Ta en pause fra spillet og nyt de deilige mat- og drikkealternativene som tilbys på minigolfstedene. En forfriskende brus eller en iskrem kan gi deg den ekstra energien du trenger for å fullføre banen eller få tilbake konsentrasjonen.

Minigolf er en populær og morsom aktivitet som passer for alle aldre. Med temaer som tar deg med på eventyr og hindringer som utfordrer dine ferdigheter, vil du garantert ha en minnerik opplevelse. Uansett om du er lokal eller turist, er disse minigolfbanene et flott valg for en morsom og avslappende aktivitet. Ta med deg familie og venner, og opplev gleden med minigolf i Oslo. Lykke til med spillet!

Andre artikler du kan finne interessante
Buss i Oslo
Offentlig transport

Bruk offentlig transport når du skal reise i Oslo. Her finner du mange ulike reisealternativ du kan velge når du skal reise rundt i Oslo.

Les mer
Buss til Nydalen
Buss

Buss er et enkelt alternativ for å komme seg rundt i Oslo. Det går mange busser, og bussene går til flere steder da de følger veier. Prøv buss i Oslo!

Les mer
Taxi i Oslo
Taxi

Hvis du ikke er kjent med byen og ønsker å komme deg fra dør til dør er taxi et godt alternativ. Taxi tar deg hvor du vil, ankommer raskt og er billig.

Les mer
E-kjøretøy i Oslo
E-kjøretøy

Når du skal utforske Oslo er det å reise med E-kjøretøy en raskt og enkel måte, hvor du kan mange ulike kjøretøy og komme deg helt frem i destinasjonen

Les mer
T-bane i Oslo
T-bane

T-bane er en effektiv måte å reise i Oslo, da du slipper trafikk og hindringer. Du kommer ikke nødvendigvis helt frem dit du skal, men et godt stykke på vei.

Les mer
Trikk i Oslo
Trikk

Når du reiser med trikk kan du se byen mens du kjører forbi vakre bygninger, attraksjoner og byens store liv. Det er billig å reise med trikk i Oslo

Les mer