Søk

Utforsk steder å spille padeltennis i Oslo

Hva du kan finne her

Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en racket-sport som har blitt mer og mer populært over de siste årene. Padeltennis er en fartsfylt og sosial sport som kombinerer elementer fra både tennis og squash. Denne racket-sporten er både morsom og utfordrende, og passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Dette er en flott måte å trene samtidig som du har det morsomt og kan være sosiale med andre. I Oslo finner du nå flere steder du kan dra for å spille padeltennis og vi skal ta deg gjennom noen av de mest populære stedene du bør besøke. 

Hva kan du forvente av padeltennis

Hva kan du forvente av banene?

I Oslo kan du forvente å finne padelbaner av høy kvalitet og med god standard. En padelbane er delt i to av et nett akkurat som i tennis, men er mindre enn tradisjonelle tennisbaner, og er omgitt av glassvegger som kan brukes strategisk i spillet. Gulvet har et sandaktig preg og består av mye friksjon, noe som gjør grussko, tennissko og padel-sko til utmerket valg. 

Hva kan du forvente av fasilitetene?

Når du drar for å spille padeltennis kan du forvente gode og moderne fasiliteter som garderober, dusjer, og noen steder også caféer og sitteområder. Du kan også leie eller kjøpe utstyr som racket og baller på flere av stedene som har en butikk i lokalene.

Hva kan du forvente av prisene?

Prisene for å leie en padelbane varierer veldig fra tid, dag og sted, da banene leies ut på etterspørsel. Du kan derimot forvente å måtte betale fra 200 kr på de enkleste stedene til 500 kr på de beste lokalene, per time. Du kan også ha medlemskap på de ulike stedene, noe som vil gi redusert pris og andre fordeler dersom du ønsker å spille mye. 

Anbefalte steder å spille padeltennis i Oslo

Nordic Padel Økern

Nordic Padel Økern - Høy kvalitet på baner og utstyr

Nordic Padel har to lokaler hvor det ene ligger sentralt på Økern. Nordic Padel har padelbaner av høy kvalitet og deres WPT baner er de samme som de bruker på World Padel Tour.  Du kan velge mellom 11 ulike baner, både singel og standard. Lokalet er moderne og fint, med en butikk hvor du kan kjøpe og leie padleutstyr som racket, baller og sko. Dette er et flott sted å dra for å spille padeltennis og det er enkelt å komme seg dit med kollektivtransport og bil. 

Padel City Ryen

Padel City Ryen - 8 padelbaner og mulighet for leie utstyr

Padel City Ryen er et godt valg for å spille padeltennis og ligger mellom Ekeberg og Ryen. Dette er et nytt og moderne hall som har 8 padelbaner av høy kvalitet. Her er banene rett ved siden av hverandre og det er lett å ta inspirasjon og læring av andre eller bare være flere grupper, men føle dere samlet. Du har også muligheten til å kjøpe og leie padleutstyr, samt andre forfriskninger i butikken. Planlegger du å kjøre får du gratis parkering utenfor lokalet.

Oslo Tennisarena - Padeltennis

Oslo Tennisarena - 4 flotte padelbanner og enkel garderobe

Oslo Tennisarena som ligger på Hasle er ikke bare for tennis, men de har også 4 fantastiske padelbaner. 3 av banene er for å spille 2 mot 2 og den siste banen er for å spille 1 mot 1. Du kan leie padelracket og kjøpe baller i resepsjonen og butikken. Du må bestille bane på forkant, men det kan være ledig selv om du bestiller samme dag. Det er i tillegg en liten cafe, fine garderober og et lite treningsstudio i arenaen. 

InterPadel Oslo

InterPadel Oslo - 8 padelbaner av høy kvalitet

InterPadel i Oslo er et flott padeltennis-senter som ligger litt på utsiden av bykjernen, men har enkel vei med kollektivtransport og mange tilgjengelige parkeringsplasser. InterPadel har 8 padelbaner, hvor 6 baner er for dobbelte og 2 baner er for singel. Padelbanene har høy kvalitet i alt fra underlaget, nettet og solide vegger. Du kan leie billig racket om du ønsker å padeltennis, hvis ikke har InterPadel har et bredt utvalg av padelutstyr i nettbutikken. Her kan du også få gode tips og veiledning av personalet.

PDL Center Oslo

PDL Center Oslo - Kurs for nybegynnere og avanserte

PDL Center Oslo er et populært sted å spille padeltennis og ligger ved Økern. PDL Center Oslo har 7 padelbaner hvor 5 er for dobbeltspill og 2 er for singelspill. Det arrangeres kurs for nybegynnere og mer avanserte spillere, samt har en enkel bookingfunksjon. Dersom du ikke har utstyr kan du både leie og kjøpe i butikken med kjente merkevarer. Dette er et ypperlig sted for større arrangementer og kickoffs. Det er enkel vei med kollektivtransport og bilkjøring med gratis parkering for spillere. 

Nordic Padel Rødtvedt

Nordic Padel Rødtvet - Flotte padelbaner og garderober

Nordic Padel sitt andre lokalet ligger ved Rødtvet, litt på kanten av Oslo. Dette er et flott lokalet, romslige garderober, barnerom og kaffe. Du finner 9 padelbaner av høy kvalitet, hvor det er 8 dobbel og 1 single padelbane. Nordic Padel tilbyr også kurs og veiledning både privat og på gruppetreninger. Du må bestille bane på forhånd, men det kan være at det er ledig selv om du bestiller samme dag. Her er det godt med parkeringsplasser og noenlunde enkel vei med kollektivtransporten.

Tips for deg som skal spille padeltennis

Bestill bane på forhånd

Når du skal spille padeltennis, kan det ofte være at det er opptatt om du planlegger i siste liten eller prøver på drop-in. Det kan derfor være lurt å bestille i forkant, spesielt om du skal spille på populære tider som helger og kveldstid. Noen av padelstedene må du også bestille for å få tilgang på banene. 

Bli kjent med andre som spiller padeltennis

Padeltennis er en sosial sport, og en flott måte å møte nye mennesker på. Kanskje padelpartneren din er syk eller er opptatt, da trenger du ikke å droppe å spille. Det finnes mange ulike grupper på sosiale medier og medlemskap hos padelsenterene hvor du kan finne andre å spille med. 

På noen steder kan du leie racket

Er du litt usikker på om padeltennis er noe for deg? Du trenger ikke bruke massevis av penger for å prøve ut padeltennis. Det holder med enkle treningsklær og sko, i tillegg til at du kan leie racket og baller billig på flere av stedene. 

Reglene i padeltennis

  • Poengsystem: Bruker tennisens poengsystem (15, 30, 40, spill). Ved 40 likt (deuce), kreves to påfølgende poeng for å vinne spillet.
  • Serveregler: Servering skjer diagonalt og ballen må først sprette på bakken før den slås over nettet.
  • Spillets Gang: Ballen kan sprettes mot egne vegger før retur, men må passere over nettet uten å berøre motstanderens vegger.
  • Matchstruktur: Matcher spilles vanligvis best av tre sett.
  • Ballen ut av spill: Ballen er ut hvis den treffer motstanderens vegg direkte eller går ut av banen.
  • Spill på vegger: Ballen kan sprette på alle flater inkludert vegger, så lenge den treffer bakken på mottakersiden først.
  • Nettspill: Tillatt å spille ballen tilbake til egen side via veggen etter over nett, uten fysisk kontakt med nett eller motstanderens halvdel.

Padeltennis i Oslo har aldri vært mer tilgjengelig. Med et bredt utvalg av førsteklasses anlegg og en vennlig og inkluderende atmosfære, er det ingen grunn til ikke å prøve denne sosiale sporten. Enten du er en erfaren spiller eller en komplett nybegynner, kan du være sikker på å finne noe som passer perfekt for deg. I Oslo kan du få padelkurs, leie utstyr på de fleste steder, møte nye mennesker og padelpartnere. Padel er også en slitsom sport, så her får du virkelig det beste fra det sosiale og slitsomme samlet. Se om du finner noen ledig baner på padelstedene i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Solnedgang i Oslo
Solnedgang i Oslo

Her finner du 10 fantastiske steder å se og nyte solnedgangen i Oslo. Et utvalg av parker, høyder, barer og brygger som er perfekt for å se solnedgang.

Les mer
Pilates i Oslo
Pilates i Oslo

Lyst til å prøve Pilates i Oslo? Her finner du en liste over 10 anbefalte steder du kan trene Pilates, både for nybegynnere og erfarne. Finn et studio.

Les mer
Torshov minigolfbane
Minigolf i Oslo

Hvis du skal spille minigolf i Oslo har vi hjulpet deg med å samle de beste og morsomste stedene du kan spille minigolf. finn ut mer om hvor du finner våre 7 anbefalte minigolf baner i Oslo.

Les mer
Date i Oslo
Date i Oslo

Skal du på date og trenger tips til hva dere kan gjøre i Oslo? Her finner du morsomme aktiviteter og en rekke ulike forslag til restauranter.

Les mer
Marienlyst minigolfbane
Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
Lekeplass i Oslo
Lekeplasser i Oslo

Her kan du finne 7 anbefalte og koselige lekeplasser i Oslo. Ta med barna ut i frisk luft og aktivitet på en lekeplass, dette blir et koselig familie minne. Finn en lekeplass.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen