Søk

10 garnbutikker i Oslo med bredt utvalg av garn

Hva du kan finne her

Garnbutikker i Oslo

Er du glad i å stikke eller å lage noe eget med hjelp av garn? Garn kan brukes til så mye og du kan lage mange fine klesplagg. Du kan følge oppskrifter og være kreativ mens du lager noe mens det blir til. Garn er ikke bare garn og det er mange ulike varianter, bruksområder og kvalitet som det er viktig å tenke på, samtidig på hvor det er best for deg å dra å kjøpe garn. Derfor har vi samlet en liste over anbefalte garnbutikker i Oslo som har det aller meste av garn og tilbehør du kan trenge.  

Hva du kan forvente av garnbutikker i Oslo

Hva du kan forvente av garnutvalget

Når du skal handle garn i Oslo kan du forvente et bredt spekter fra de mykeste ullgarnene, til fargerike bomullstråder og luksuriøse varianter som alpakkagarn. Du får garn i ulike tykkelser og teksturer, og passer flott til ulike prosjekter som skjerf, genser, lue og votter. Uansett butikk kan du ofte forvente å finne det du er på jakt etter. 

Hva du kan forvente av kvalitet på garnet

Skal du kjøpe garn i Oslo, kan du vanligvis forvente høy standard. Garnene er både myke, har gode og klare farger, samt en god holdbarhet og slitesterke. Her finner du garn fra anerkjente merker og lokale produsenter, samt unike håndfargede alternativer som gir prosjektene dine en personlig touch. De ansatte i butikken er ofte erfarne strikkere selv og klare til å gi råd om hvilket garn som passer best for dine behov.

Hva du kan forvente priser på garn

Prisene på garn kan variere veldig basert på hvilket materiale du velger som bomull, ull eller mer luksuriøse varianter. Det har også noe å si på vekten på garnene. Vanligvis selges garn på en vekt på 50g som kan tilsvare alt fra 50-160 cm i lengde og koste fra 25-80 kr. Er du medlem i ulike grupper eller er oppmerksom på salg, kan du gjøre et kupp neste gang du skal kjøpe garn. 

Anbefalte garnbutikker i Oslo

Strikkefeber i Oslo

Strikkefeber - Et populært valg for kjøp av garn

Strikkefeber er et populært valg for strikkeentusiaster og ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Strikkefeber tilbyr en rekke ulike typer garn og garnpakker i mange ulike farger. Du finner også strikkepinner, oppskrifter, bøker og mye annet tilbehør du får bruk for til dine prosjekter. Kommer du til butikken møter du et hyggelig personalet som viser høy kunnskap og har masse fine tips. Dette er det perfekte stedet å dra om du trenger mye variert eller et bredt utvalg garn. 

Strikkelilly - Garnbutikk i Oslo

Strikkelilly - Koselig butikk med bredt utvalg garn

Strikkelilly er Oslos eldste strikkebutikk og ligger ved Bjølsen i Oslo. Butikken startet i 1969 under navnet Bentes Boutique og har over tid endret eiere, men alltid drevet med garn. Dette er en koselig liten fargerik butikk med garn, bøker og klesplagg. Her får du garn i alle varianter fra lamull, bomull, alpakka, merinoull og andre garn i haugevis av farger. Du kan også kjøpe hjemmelagde klær og få inspirasjon til dine egne prosjekter. Her får du god hjelp og fine tips til dine prosjekter.  

Fru Kvist Garnbutikk i Oslo sentrum

Fru Kvist - Bredt utvalg av garn som har høy kvalitet

Fru Kvist er en populær garnbutikk som ligger sentralt i Oslo sentrum, med inngang i øvre slottsgate. Dette er en koselig butikk som har et bredt utvalg av garn, strikkeutstyr, instruks- og inspirasjonsbøker, i tillegg til flotte hjemmelagde klær. Fru Kvist er Norges eneste totalforhandler av Isager garn, og har totalutvalget fra Filcolana, i tillegg til luksus-varianter som japansk garn. Du møter en god og varm atmosfære med flinke folk som veileder deg i ditt neste garnprosjekt. 

Garnpikene på Manglerud Senter

Garnpikene Manglerud - Oversiktlig og stor garnbutikk

Garnpikene er en større kjede med garnbutikker hvor en av de ligger plassert på Manglerud i Oslo. Dette er en oversiktlig og fin butikk som ligger inne i andre etasje på Manglerud Senter. Her finner du et bredt utvalg av garn fra typer som bomull, ull, alpakka, merino og mye mer som knapper, glidelåser og annet tilbehør. Her møter du et engasjert personalet med høy faglig kunnskap som kan hjelpe deg med å velge ut garn og komme med tips.

Garntopia på Ensjø

Garntopia - Alt du kan tenke deg av garn og tilbehør

Garntopia er en stor og fargerik garnbutikk som ligger like ved Ensjø i Oslo. Her har du muligheten til å slå deg ned i butikken for å få en koselig prat med personer som brenner for faget. Garntopia har et unikt utvalg av garn i alle varianter og farger, samt tilbyr mange strikkeoppskrifter og bøker med tips og inspirasjon til prosjekter. Personalet har høy kunnskap og er klare for å hjelpe deg med garn og tips for å lykkes med dine prosjekter.

Pickles garn i Oslo

Pickles - Mulighet for kurs og veiledning med garnbruk

Pickles er en garnbutikk som kan tilby det lille ekstra og ligger sentralt på Grunerløkka i Oslo. Dette er en fin butikk som viser gode ord og hvor det er lett å finne det du skal ha. I tillegg til et bredt utvalg av garn og tilbehør, kan du melde deg på ulike kurs og få tips til strikkehjelp. Pickles har også mange fine oppskrifter på hvordan du skal strikke ulike klesplagg med fine tips og triks. Her blir du møtt av et serviceinnstilt personalet.

Stoff og Stil - Selfmade

Stoff & Stil - Enormt utvalg innen stoff og garn

Stoff & Stil er en stor butikk som spesialiserer seg innenfor stoff og garn, med en sentral beliggenhet i Storgata i Oslo. Her finner du et enormt utvalg av stoff og inkludert garn, du finner derfor alt du trenger på et og samme sted, uavhengig hva dine garn prosjekter skulle være. De selger også klesplagg og annet som er laget av garn og stoff i butikken hvis du er på jakt etter inspirasjon eller en gave. Er det lite mennesker i butikken får du ofte god hjelp av personalet.

Saturnia Garn- Nordstrand Garnbutikk

Saturnia Garn - Høykvalitets garn på Nordstrand

Saturnia Garn er en garnbutikk som fokuserer på høykvalitets garn og ligger på Nordstrand i Oslo. Dette er en lys og fin butikk med store åpne vinduer som gir deg sniktitt inn til de storslåtte garnhyllene. Saturnia Garn har et bredt utvalg av garn med høy kvalitet og fra gode leverandører, samt alt du trenger av tilbehør og inspirasjon for å komme i gang med dine prosjekter. Personalet er veldig hyggelige og får deg til å ville bli lengre i butikken for å snakke om garn og tips. 

Strikkedilla på Oslo City

Strikkedilla - Bredt utvalg av garn og tilbehør

Strikkedilla er en garnbutikk som spesialiserer seg innenfor strikking og ligger sentralt på kjøpesenteret Oslo City. Med et bredt utvalg av garn og tilbehør for strikking kan du være sikker på å finne det du trenger. Dette er en koselig og intim butikk, som skaper en hyggelig atmosfære. Personalet er veldig dyktig innen strikking og har mange gode tips til hvordan du kan gå frem for å lykkes med dine prosjekter. Dette er et enkelt sted å dra hvis du allerede er i Oslo sentrum. 

Tjorven garn på Majorstuen

Tjorven Garn - Elegant garnbutikk på Majorstuen

Tjorven Garn er en eksklusiv og elegant garnbutikk på Majorstuen i Oslo. Butikken er stor og fin, med garn fylt opp etter alle hyllene. Her finner du en mengde ulike varianter med garn og kvalitet på garnet, så du kan være sikker på å finne det du er på jakt etter. Tjorven Garn selger også egne produserte klesplagg og annet tilbehør du kunne trenge. Når du kommer inn i butikk blir du møtt med et kunnskapsrikt og vennlig personal som gjerne hjelper deg med garn og tips.

Tips til deg som skal handle garn

Se etter tilbud ved kjøp av flere garn

Hvis du kjøper garn i større mengder får du ofte rabatter i garnbutikkene. Det kan derfor være lurt å gjøre deg opp noen tanker om hva du skal strikke slik at du kan kjøpe så mye som mulig på en gang og dermed satse på en rabatt. Det finnes også spesielle tilbud og kampanjer som du kan være på utkikk etter.

Se åpningstider og populære tider

Det er ikke alle garnbutikker som er åpne til nødvendigvis de vanlige butikk-åpningstidene, det er derfor lurt å sjekke butikken du planlegger å dra til for å se at det er åpent når du skal handle. Flere steder gir deg også en indikator på hvor travelt det er i butikken og det kan være tider du ønsker å unngå, hvis du ønsker å bruke god tid og få hjelp av betjeningen.

Kjøp garnbøker for å få inspirasjon

En flott måte å komme i gang på er ved å kjøpe garnbøker. Her kan du lære masse om hvordan du kan lage ulike plagg, tips og triks, hvilket garn du bør bruke til hva og mye mer. Du finner også oppskrifter, ideer og teknikker for hvordan du skal starte. Mange garnbutikker har et utvalg av garnbøker, så ta en titt neste gang du er på shopping. Enten du er nybegynner eller en erfaren strikker, vil du finne alt du trenger for dine prosjekter i disse garnbutikkene. 

Ønsker du å få ny hobby eller starte på noen nye prosjekter er garn en perfekt vei å gå. Her kan du lage en haug av ulike ting og klesplagg, samt glede andre med fine gaver. Garn trenger ikke å være dyrt og det er mye du kan starte på med noen få garnkuler. Du trenger ikke å være en ekspert for å lage noe fint, og det er mange enkle oppskrifter og bøker som kan hjelpe deg i gang. Ta turen innom en garnbutikk i Oslo og se hvordan du kan få inspirasjon til nye prosjekter samtidig som du kjøper med deg noe fint. 

Andre artikler du kan finne interessante
Platebutikker i Oslo
Platebutikker i Oslo

Er du på jakt etter LP-plater? Her finner du anbefalte platebutikker som har et bredt utvalg av vinyl, lp, cd og skjulte skatter i musikkverden.

Les mer
Bruktbutikker i Oslo
Bruktbutikker i Oslo

Se våre 10 anbefalte bruktbutikker i Oslo. Her kan du finne alt fra klær, møbler, porselen og andre brukte gjenstander. Spar penger på brukte kjøp!

Les mer
Blomsterbutikker i Oslo
Blomsterbutikker i Oslo

Her finner du 11 vakre blomsterbutikker med et bredt utvalg av nydelige blomster i Oslo. Ferske og vakre blomster og unike eksotiske plante-typer.

Les mer
Kjøpesenter i Oslo
kjøpesenter i Oslo

Her finner du 10 kjøpesenter i Oslo. Vi har samlet kjøpesentere som tilbyr et bredt utvalg butikker slik at du kan handle mer samtidig. Se våre anbefalinger av kjøpesentere her.

Les mer
luksus handlegater i Oslo
Handlegater i Oslo

Det finnes mange handlegater i Oslo som passer perfekt for variert shopping. Vi har derfor samlet en liste over flere av handlegatene i Oslo her. Finn handlegaten som passer deg.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen