Søk

10 Anbefalte steder å trene Pilates i Oslo

Hva du kan finne her

Pilates i Oslo

Fra koselige studioer til større treningssentre, her er det noe for enhver Pilates-entusiast. I jakten på den perfekte balansen mellom kropp og sinn, har Pilates vist seg å være en favoritt blant mange. Pilates er en treningsform utviklet av Joseph Pilates og som fokuserer på styrke, fleksibilitet, kjernemusklatur og indre støttemuskulatur for det han mente skulle være den perfekte kroppen. Enten du er nybegynner eller en erfaren med Pilates, er du sikker på at du kan finne ulike sentre og Pilates-grupper som passer for deg og ditt nivå. Her vil du finne en rekke forslag på ulike steder du kan dra for å trene Pilates i Oslo. 

Hva kan du forvente av Pilates i Oslo

Hva kan du forvente av lokalet og utstyret

Lokalene kan variere fra treningssenteret som har egne rom for pilates til unike pilatesstudioer. Studioene er ofte lyse og romslige, med masse naturlig lys og moderne utstyr.  De fleste av pilatesstudioene skaper en rolig og avslappende atmosfære som gjør det enkelt å konsentrere seg om øvelsene.  Det er viktig med hygiene og utstyret blir derfor ofte vasket og vedlikeholdt på sentrene i Oslo. 

Hva kan du forvente av treningen

Pilates er en treningsform som handler om å bygge styrke, fleksibilitet og kroppskontroll, med kjernemuskulatur i fokus. Pilates skal være skånsomt for leddene, men fortsatt være en utfordrende og effektiv trening. Det finnes ulike Pilates-grupper hvor du kan holde deg til matte, men også apparater som gir en god trening for hele kroppen. Det er mange som trenger pilates for å fikse ulike helseproblemer som nakke- og ryggproblemer, samt vonde ledd. 

Hva kan du forvente av gruppetrening og sosialisering

Å delta på Pilates-grupper er en flott måte å møte nye mennesker og bli en del av et fellesskap. Klassene er vanligvis små, noe som gir instruktørene mulighet til å gi personlig oppmerksomhet og tilbakemelding. Samtidig som det er lettere å bli kjent med andre personer som er med i Pilates-gruppene, dere har hvertfall en ting til felles. Mange studioer tilbyr også sosiale arrangementer som skaper enda flere muligheter for å møte nye mennesker. 

Anbefalte steder for å trene Pilates

The Room Pilates i Oslo

The Room Oslo - Fantastisk pilatesstudio sentralt i Oslo

The Room er et fantastisk pilatesstudio som har holdt på i over 20 år og ligger sentralt ved Solli i Oslo. Her kan du velge mellom mattesalen, treningsrommet eller PT-rommet, som alle igjen har ulike timer og ferdighetsnivåer. The Room har utstyr som matter og apparater av høy kvalitet og vedlikehold, i tillegg til dyktige instruktører. Det er enkel reisevei med buss, bane og trikk, og parkeringshus i nærområdet dersom du ønsker å kjøre. 

Elva Yoga & Pilates i Oslo

Elva Yoga & Pilates - Pilates-grupper for alle nivåer

Elva Yoga & Pilates er et flott Pilates- og Yoga studio som ligger langs Akerselva i nærheten av Storgata i Oslo. Her kan du være med på en rekke forskjellige Pilates-grupper med matte, reformer eller egne private grupper som eldre eller gravide. Studio er fordelt over flere etasjer og rommene er lyse, fargerike og flotte grønne planter som skaper en helhetlig følelse. Elva Yoga & Pilates passer for både nybegynnere og mer erfarne, og har dyktige instruktører for alle nivåer.

Personlig Pilates i Oslo

Personlig Pilates - Lite og intimt Pilatesstudio

Personlig Pilates er et lite og intimt studio som ligger sentralt ved Grünerløkka i Oslo. Studio er et lyst og fint studio, med uformell og god stemning. Personlig Pilates spesialiserer seg innenfor Pilates og fokuserer på privattimer, da personlig oppfølgning ofte gir det beste resultatet. Instruktørene her er svært dyktige og kommer med gode råd for treningsform og utførelse. Her finner du gode apparater, matter og annet utstyr fra kjente merkevarer som har høy kvalitet. Tren duo eller privattimer. 

The Space i Oslo

Space Oslo - Flott lokalet og gode apparater

Space er et Pilates- og yogastudio i Oslo som tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer og som ligger rett ved Solli i Oslo. Space er et flott studio med lyse fine vegger, og en rekke apparater av god kvalitet. Her finner du Pilates-grupper som passer for nybegynnere og eksperter. I tillegg til Pilates, tilbyr de også yoga, meditasjon og TRX slyngetrening. Studioet har en god atmosfære og en fin takhøyde for å bli kjent med andre personer i gruppetimene. 

Treningshuset i Oslo

Treningshuset - Flinke instruktører

Treningshuset er et unikt treningssenter som ligger i nærheten av Slottsparken i Oslo. Treningshuset har flere saler og et rom for treningsapparatene, hvor du kan bli med på en rekke ulike Pilates-grupper. Her finner du gruppetimer som er tilpasset for større grupper hvor det både nybegynnere og erfarne skal kunne delta. Instruktørene er profesjonelle, vennlige og gir gode tilbakemeldinger. Treningshuset har også eget basseng som du kan benytte etter økten. 

The Yoga Studio

The Yoga Studio - Ulike grupper pilates

The Yoga Studio er et populært Yoga studio som ligger ved Økern i Oslo. I tillegg til yoga, er det flere Pilates-grupper for både nybegynnere og erfarne, som Pilates Basic, Pilates Inferno, Pilates for glutes og overkropp. The Yoga har flotte garderober og mini-lounge hvor du kan vente, i tillegg til saler med en rekke interiørdetaljer som skaper en helhet med god atmosfære. Her er det mange og store gruppetimer og enkelt å bli kjent med nye mennesker.

Bikram Yoga i Oslo

Bikram Yoga - Hot Pilates

Bikram Yoga er et flott Yogastudio som ligger rett ved Bislett i Oslo. Bikram Yoga er hovedsakelig et yogastudio, men har en Pilates-gruppe. Inferno Hot Pilates varer i 60 minutter og er en høy intensiv økt i et varmt rom for å bidra til effekten av økten. Hot Pilates er en flott trening for å bygge styrke og utholdenhet. Bikram Yoga har et flott og moderne studio med vakre lyse rom som skaper en fin og avslappende atmosfære. Det er enkel reisevei med buss og trikk. 

Kjernekraft Pilates i Oslo

Kjernekraft Oslo - Yoga og Pilates

Kjernekraft Oslo er et treningsstudio som ligger sentralt i Folketeaterpassasjen i Oslo sentrum. Her kan du bli med på ulike Pilates-grupper med matter og apparater. Gruppetimene pleier å være små for å lettere kunne gi veiledning og tips. Studiet gir en varm og innbydende atmosfære med store vinduer som gir lys og nedtonede farger. Du blir møtt av en vennlig og dyktig gjeng med lang erfaring innenfor Pilates. Du kommer deg enkelt til studio med kollektivtransport mot sentrum. 

SATS i Oslo

SATS - Flotte gruppetimer på noen få treningssentre

SATS er en større kjede med treningssenteret som har mange senteret spredt rundt om i Oslo. På noen av disse treningssentrene er det Pilates-grupper som du kan melde deg på dersom du er medlem. Hvis du er usikker på hvilke Pilates-grupper du ønsker å delta på, kan det være lurt å ha medlemskap over 1 senter. Det kan variere med hvor mange gruppetimer SATS tilbyr, og det kan derfor være lurt å sjekke på forhånd og reservere plass til gruppetimene. 

Tips til deg som skal på Pilates

Finn en gruppetime som passer for deg

Når du skal begynne med Pilates, er det viktig å finne en gruppe som passer til ditt nivå og dine behov. Mange studioer tilbyr både nybegynnerklasser og mer avanserte klasser, så du kan velge den som passer best for deg. Det er også ulike timer som Pilates med matter og Pilates med reformer. 

Vurder om du skal ha et medlemskap

Hvis du planlegger å delta på Pilates-grupper regelmessig, kan det være lønnsomt å vurdere et medlemskap. Det kan bli dyrt i lengden dersom du skal betale for en enkelttime avgang. Det finnes smarte løsninger som medlemskap, klippekort og prøvetimer som gjør det billigere. Flere studioer tilbyr ulike medlemskapspakker, som kan inkludere ubegrenset tilgang til grupper, rabatter på utstyr, sosiale arrangementer og andre fordeler.

Noen steder må du ha med eget utstyr

Selv om de fleste Pilates-studioer i Oslo tilbyr alt utstyret du trenger for en klasse, er det noen steder hvor du kan bli bedt om å ta med eget utstyr, som egen matte eller et lite håndkle. Sjekk med studioet på forhånd for å være sikker om du trenger å ta med deg noe eller ikke.

Pilates er en fantastisk treningsform som kan bidra til å forbedre styrke, fleksibilitet og kroppskontroll. Dette er noe som passer for alle, og som du bør inkludere i ditt treningsopplegg. Pilates er en flott aktivitet for å komme i kontakt med nye mennesker og prøve ulike grupper. Du finner et hav av ulike steder du kan trene pilates i Oslo og kan anbefale et av stedene i artikkelen som et sikkert valg for en fin opplevelse. Nyt treningen og se om Pilates er noe for deg.

Andre artikler du kan finne interessante
Frisbeegolfbaner i Oslo
Frisbeegolf i Oslo

Frisbeegolf er en morsom og krevende sport som virkelig har tatt av i Oslo. Her finner du en rekke anbefalte frisbeegolfbaner du kan teste i Oslo.

Les mer
Padeltennis i Oslo
Padeltennis i Oslo

Padeltennis er en sosial og aktiv sport som har blitt svært populær over den siste tiden. Her finner du anbefalte steder du kan spille padeltennis i Oslo.

Les mer
Badstue i Oslo
Badstue i Oslo

Badstue har blitt veldig populært i Oslo, og det er flere steder du kan nyte badstue i Oslo. Dra med alene eller med venner og familie og nyt dagen!

Les mer
Marienlyst minigolfbane
Ting å gjøre i Oslo

Oslo er full av historiske, kunsteriske og morsomme ting å gjøre. Derfor har vi samlet en liste med 11 ting å gjøre i Oslo, slik at du lettere kan velge.

Les mer
Teater i Oslo
Teater i Oslo

Lenge siden du har vært på teater? Her finner du en liste over 8 av de meste anbefalte teater i Oslo, her kan du få et innblikk i kunst og kultur.

Les mer
Solnedgang i Oslo
Solnedgang i Oslo

Her finner du 10 fantastiske steder å se og nyte solnedgangen i Oslo. Et utvalg av parker, høyder, barer og brygger som er perfekt for å se solnedgang.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen