Søk

Anbefalte bakeri i Oslo du kan nyte godt bakverk

Hva du kan finne her

Bakeri i Oslo

Ser du etter et bakeri i Oslo som tilbyr deilig og fersk bakst, kaker og varm kaffe? Det er koselig å besøke et bakeri når du er fysen på noe godt og det er mange steder i Oslo du kan velge mellom. Om du har lyst på en enkel og lett bolle, til større kakestykker eller donuts vil du kunne være sikker på å finne det du er på jakt etter. Ta med venner eller familie på en besøkstur til et bakeri eller ta med dere noe bakst på en koselig gåtur. Videre finner du en liste over 9 anbefalte bakerier i Oslo du bør vurdere neste gang du skal ha noe godt.

Hva kan du forvente fra et bakeri i Oslo

Hva kan du forvente av utvalg og bakverk

Når du besøker et bakeri i Oslo kan du forvente et bredt utvalgt av søtt og godt, hvor bakverk er en stor del av bakeriet. Noen av de mest populære bakevarene og som du med en sikkerhet kan finne er blant annet skoleboller, kanelboller, crooissant, varinter av winerbrød. Noen steder server også kaker, kakestykker, muffins og lignende søte deserter. Du kan være sikker på å finne noe godt bakverk på bakerier rundt om i Oslo. 

Hva kan du forvente fra lokalet og servicen

Bakeriene i Oslo er kjent for sin hyggelige atmosfære og utmerket service. Personalet er alltid vennlig og hjelpsom, og mer enn villig til å gi råd og anbefalinger. Lokalet er ofte sjarmerende og koselig, noe som gjør ditt besøk til en behagelig opplevelse. Noen steder er kun pick up for å hente bakverk, mens andre steder har fint interiør hvor det er mulig å spise og slappet av på bakeriet. 

Hva kan du forvente av priser på bakverket

Prisene på bakeri i Oslo varierer veldig utifra varianter av bakverk, når på døgnet du kjøper dem, tilbud, samt om du sitter der eller tar med. Selvom det vil være vanskelig å si kan du forvente å måtte betale et sted mellom 30 kr og 90 kr for en stk bakverk som kaker og boller. Noen steder har også tilbud som 3 for 2 og lignende, dersom dere er flere som skal ha. 

Våre anbefalinger for bakerier i Oslo

Åpent bakeri - Barcode i Oslo

Åpent Bakeri Barcode - Elegant bakeri med nydelig bakst

Åpent Bakeri Bjørvika er et populært bakeri som ligger ved Barcode. Med sin moderne og elegante design skaper bakeriet en innbydende atmosfære. Her kan du nyte ferskt brød, deilige kaker og et bredt utvalg av søte bakverk. Du finner i tillegg et bredt utvalg av kaffetyper som passer godt til kaker og bakverk. Personalet er vennlig og hjelpsomt, og de kan gi deg anbefalinger basert på dine preferanser. 

Soul Cake

Soul Cake Grunerløkka - Bakeri med gode kaker

Soul Cake er et sjarmerende bakeri som ligger i en sidegate på Grunerløkka. Med sin koselige atmosfære og vennlige personale er dette et flott sted å nyte ferske bakevarer og en deilig kopp kaffe. Bakeriet tilbyr et bredt utvalg av kaker, boller og søte bakverk, laget med kjærlighet og omsorg. Besøk Soul Cake for en hyggelig opplevelse.

The Cakery - Bakeri i Oslo

The Cakery - Unike kaker og søte bakevarer

The Cakery er et sjarmerende bakeri som ligger ved Karl Johan. Bakeriet er kjent for sine deilige kaker, hver enkelt et kunstverk i seg selv. Fra klassiske smaker som sjokolade og vanilje til unike kreasjoner som pasjonsfrukt og lavendel, tilbyr The Cakery et bredt utvalg av alternativer for å tilfredsstille enhver lyst. Deres dyktige bakere bruker de fineste ingrediensene for å sikre at hver kake er saftig, smaksrik og visuelt imponerende.

Baker Hansen i Oslo

Baker Hansen - Kjent bakerikjede med deilige kaker

Baker Hansen er en kjent bakerikjede i Oslo, og Baker Hansen ligger rett ved Nationaltheatret og er et av deres mest populære bakerier. Her kan du nyte ferskt brød, deilige kaker og et bredt utvalg av søte bakverk. Bakeriet tilbyr også et utvalg av kaffe og andre drikkevarer. Her kan du nyte god mat og drikke, i en avslappende og hyggelig atmosfære. 

W.B Samson Bakeri i Oslo

W.B. Samson Grünerløkka - Populært bakeri

W.B. Samson på Grünerløkka er et velkjent bakeri på Grunerløkka, kjent for sin høykvalitets bakevarer og unike smaker. Bakeriet tilbyr et bredt utvalg av brød, kaker, boller og andre søte bakverk. Med sin koselige atmosfære og vennlige personale er dette et flott sted å besøke for en deilig bakeriopplevelse. Ta turen til W.B. Samson Grünerløkka for å nyte noen av de beste bakevarene i Oslo.

Kveitemjøl bakeri i Oslo

Kveitemjøl - Prøv deres lokale bakverk "The Cube"

Kveitemjøl er et nylig åpnet bakeri på Aker Brygge, og har allerede blitt en favoritt blant mange. Bakeriet tilbyr en unik bakverk kalt The Cube, en kubeformet croissant fylt med krem. I tillegg til sin signaturbakverk, tilbyr Kveitemjøl også et utvalg av klassiske croissanter, skoleboller og surdeigsblingser. Her blir du møtt fra en hyggelig betjening som gjerne hjelper deg med å finne noe som smaker godt. 

Pascal bakeri på St.hanshaugen

Pascal St. Hanshaugen - Ferske bakevarer og kaker

Pascal er et av Oslos mest kjente bakerier, og ligger ved St. Hanshaugen. Pascal tilbyr et bredt utvalg av bakevarer av høy kvalitet. Bakeriet er kjent for sin fantastiske croissanter, deilige kaker og fristende søtsaker. Med sitt moderne og stilige design er Pascal St. Hanshaugen et flott sted å nyte ferske bakevarer og en god kopp kaffe. Besøk bakeriet for en eksepsjonell bakeriopplevelse i Oslo.

Bake me Up

Bake me up - Sjarmerende og koselig bakeri

Bake me up er et sjarmerende bakeri som ligger i Torggate i Oslo. Her kan du finne et bredt utvalg av ferskt bakverk og delikate kaker. Bakeriet har en koselig atmosfære med en moderne og innbydende innredning. Enten du ønsker å nyte en deilig kopp kaffe med en nystekt croissant eller andre bakevarer, er Bake me up et perfekt sted å besøke for alle som er glad i bakst. 

Oslo Raw Bakeri

Oslo Raw Bakeri - Naturlige ingredienser og sunt utvalg

Hvis du er ute etter sunne og naturlige bakevarer, er Oslo Raw stedet for deg. Dette bakeriet spesialiserer seg på rå, plantebaserte bakevarer uten tilsetningsstoffer eller raffinert sukker. Her kan du nyte et utvalg av raw kaker, energibarer og annet sunt og velsmakende bakverk. De serverer i tillegg et bredt utvalg med kaffe og er en veldig populær kafé, med hyggelig og imøtekommende betjening.

Verdensbakeriet i Oslo

Verdensbakeriet - Intimt og koselig bakeri midt i Oslo

Verdensbakeriet er et fantastisk bakeri som ligger sentralt i Oslo ved Storgata. Dette er et koselig og intimt lokale med store vinduer utover den travle gaten. Verdensbakeriet har en rekke utvalg fra tradisjonelle bakevarer, brød, påsmurte lunsjer og kaker. Kvaliteten på bakevarene er topp, med gode ingredienser og serveres ferske. Du kan sitte og nyte maten i lokalet eller enkelt plukke opp og ta med deg videre. Her får du ferske bakevarer til gode priser. 

Tips til når du besøker et bakeri

Åpningstider og bestilling

Sjekk åpningstidene til bakeriet du ønsker å besøke, da noen bakerier har begrensede åpningstider. Noen bakerier kan også være svært populære, og de beste bakevarene kan bli utsolgt tidlig på dagen. Hvis du har spesielle ønsker eller ønsker å bestille spesiallagde bakevarer, kan du kontakte bakeriet på forhånd for å avtale dette.

Allergier og spesielle kostbehov

Hvis du har allergier eller spesielle kostbehov, som glutenintoleranse eller laktoseintoleranse, er det viktig å informere personalet på bakeriet om dette. Mange bakerier tilbyr glutenfrie og veganske alternativer, men det er alltid lurt å dobbeltsjekke ingrediensene for å sikre at de passer til dine behov.

Et besøk på et bakeri i Oslo er en garanti for å oppleve en eksepsjonell smakopplevelse. Fra tradisjonelle norske brød og boller, og flere typer kake til franske delikatesser som croissanter og macarons, er utvalget av bakevarer i Oslo imponerende. I tillegg til de deilige bakevarene, vil du også bli møtt av en hyggelig atmosfære og utmerket service. Med bakerier vi har nevnt her vil du finne et bredt spekter av valg for enhver smak og preferanse. Uansett hvilket bakeri du velger å besøke, er du garantert en fornøyelig og smakfull opplevelse.

Andre artikler du kan finne interessante
Donuts i Oslo
Donuts i Oslo

Finn anbefalte steder å spise donuts i Oslo. Donuts har virkelig slått an i Oslo, og her kan du finne de beste donutsene i byen.

Les mer
Bubble tea i Oslo
Bubble tea i Oslo

Se disse 9 anbefalte stedene du bør prøve neste gang du skal drikke bubble tea. Flere av stedene kan også levere hjem. Prøv bubble tea i dag!

Les mer
Tim Wendelboe Kafe Oslo
10 Beste kaféer i Oslo

Oslo er kjent for høy kvalitet på kaffe og kaféer. Oslo er stappfull av kjedekaféer lokalekaféer og familieeid kaféer. Velg enklere blant disse 10 kaféne

Les mer
Evita espressobar I Oslo
5 Billige kaféer

Her kan du finne billige kaféer i Oslo som tilbyr et bredt utvalgt og god kvalitet. Du kan utforske disse kaféene og ha et nytt sted å prøve neste gang du skal på kafé

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen