Søk

Test din kunnskap på barer med Quiz i Oslo

Hva du kan finne her

Quiz i Oslo

I Oslo finner du et bredt utvalg med ting å gjøre, blant annet Quiz. Enten du er en lokal innbygger eller en turist på besøk, er det alltid noe spennende som skjer i byen. Quiz er blitt mer og mer populært i Oslo, og det er nå mange puber og steder som tilbyr Quiz på ulike dager. Dette er ikke bare en morsom måte å tilbringe kvelden på, men også en anledning til å lære og utfordre dine kunnskaper. Her får du vite om noen fine steder å dra for å teste din quiz-kunnskap. 

Hva kan du forvente fra Quiz i Oslo

Quiz er en unik opplevelse som kombinerer kunnskap, glede og vennskap. Enten du er en quiz-entusiast eller bare ute etter en hyggelig kveld med venner, er det noe for enhver smak. Dette er en flott måte å tilbringe kvelden på, enten du er på utkikk etter en rolig kveld eller en opplevelse fylt med spenning og konkurranse.

Hva kan du forvente fra spørsmål og temaer

Quizene i Oslo varierer i form og innhold. Noen quizzer fokuserer på generell kunnskap, mens andre kan ha spesifikke temaer som historie, musikk, sport, geografi eller popkultur. Det er også vanlig med spørsmål som er relatert til aktuelle hendelser. Noen av quizene gir premier til vinnerne, mens andre er mer fokusert på det sosiale aspektet og læringsopplevelse

Hva kan du forvente fra stedet og servicen

Stedene som arrangerer quiz i Oslo er som regel fine, koselige og har en god atmosfære. De fleste av disse stedene er puber som også tilbyr mat og drikke. Designet på disse stedene varierer, fra koselige og hjemmekoselige puber til mer moderne og trendy barer.

Anbefalte steder å spille quiz i Oslo

Pokalen Vukan i Oslo

Pokalen

Pokalen er en bar som ligger ved Vulkan-området i Oslo og er kjent for sine mange og gode temabaserte quizer. Interiøret er moderne og stedet har en avslappet atmosfære. De har et bredt utvalg av øl og serverer også mat. Det er alltid en god stemning på quizkveldene, og vi anbefaler å ta turen innom for å være med på opplevelsen. 

Vesper Quiz

Vesper Bar

Vesper Bar er et stilig og sofistikert sted i Barcode og som regelmessig arrangerer quizkvelder. Stedet har et elegant design og en avslappet atmosfære. Quizene deres er kjent for å være utfordrende og underholdende. De serverer et bredt utvalg av cocktails, øl, vin og en meny med småretter. Her kan du lene deg tilbake og kose deg mens du spiller quiz.

Rabalder bar med quiz

Rabalder Bar

Rabalder Bar er et populært sted for å spille quiz og ligger ved Grunerløkka. Baren har en rustikk og koselig atmosfære, og spiller ofte god musikk de fleste kjenner til. De arrangerer ofte quiz, og har egen quiz-tirsdag hvor det er allmennkunnskap i fokus. Her kan du samles med venner eller møte nye hyggelige mennesker. 

Scotsman fotballpub i Oslo

The Scotsman

The Scotsman er en populær og tradisjonell pub som ligger midt i Karl Johans gate. De er kjent for sin uformelle atmosfære, fine lokaler og hyggelige personale. De arrangerer ofte quiz og har ukentlig quiz hver torsdag ledet av en quizmaster. Her kan du nyte god quizog utfordrende spørsmål i lag med venner og kolleger. 

Londonpub k

London pub

London Pub er en ikonisk pub i Oslo som er kjent for sin autentiske britiske atmosfære. Puben ligger i sentrum av byen og er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister. Her kan du være med på quiz i mange ulike temaer mens du nyter et bredt utvalg av øl og drinker, samt tradisjonell britisk pubmat. London Pub har også et live musikkprogram med ulike band og artister som spiller både klassisk rock og moderne hits.

Cafe Mir inngang i Oslo

Café Mir

Café Mir er en koselig kafé som ligger på Grünerløkka i Oslo. Den har en avslappet atmosfære og en innbydende innredning som kombinerer moderne design med rustikke elementer. På mandager arrangeres det quiz hvor det er god drikke, stemning og atmosfære. Café Mir tilbyr også et bredt utvalg av kaffe, te og andre drikkevarer, samt et utvalg av deilige bakverk og smørbrød. Dette er et koselig sted å starte uken med en mandagsquiz.

The Fly Fisher Quiz bar

The Fly Fisher

The Fly Fisher er en trendy og moderne bar som ligger ved Bislett i Oslo. Her kan du kose deg med quiz i mange ulike temaer og vanskelighetsgrader. Stedet har en avslappet atmosfære og god stemning, med et bredt utvalg av både klassiske og innovative drinker, er det noe for enhver smak. Dette er et flott sted, sentralt i Oslo hvor du kan ta deg en drink og morsomme quizer.

Brød & Sirkus i Oslo

Brød & Sirkus

Brød & Sirkus er et fantastisk sted som ligger ved Torshov, hvor du kan nyte en kveld full av moro og kunnskap. Dette unike stedet tilbyr quizkvelder som dekker et bredt spekter av emner, som musikk, serier, film, historie og mye mer. Her kan du teste dine kunnskaper og konkurrere mot andre deltakere, og vinnerne kan se frem til flotte premier og heder. Enten du er en quizentusiast eller bare ønsker å ha det gøy med venner, er Brød & Sirkus det perfekte stedet å tilbringe en kveld i Oslo. 

Quiz i Oslo

Norges Quizforbund

Norges Quizforbund er en organisasjon som fremmer quizkultur i Norge. De holder oversikt over hvor og når forskjellige quizarrangementer finner sted i Oslo og resten av landet. De har også en oversikt over forskjellige quizformer, og mange steder arrangerer quizzer basert på deres anbefalinger. Norges Quizforbund er den ultimate guiden for å finne et sted for å bli med på quiz.

Tips for de som skal spille Quiz

Åpningstider og bestilling

Sjekk quiz-stedene sine nettsider for detaljer om åpningstider og booking. Noen steder er populære og fylles opp raskt, så det kan være lurt å bestille på forhånd om mulig. Det er også steder hvor du kan dukke opp og det er ikke behov for å bestille på forhånd. 

Priser på Quiz

Prisene for quiz i Oslo varierer, men ligger vanligvis mellom 50 og 100 kroner per person. Noen steder tilbyr rabatterte priser på mat og drikke under quizen. Og noen steder kan mat og drikke være en del av premien for å vinne quizen. 

Aldersgrense på Quiz

Noen steder har aldersgrense på quizkveldene. Dette kan være på grunn av alkoholservering eller andre restriksjoner. Sjekk med stedet på forhånd for å være sikker, men de aller fleste steder har en aldersgrense på 18 år. 

Sett av tid til Quiz

En typisk quiz i Oslo tar vanligvis rundt en-to timer, men dette kan variere avhengig av antall spørsmål og pauser. Noen steder arrangeres flere quizzer på rad, så du kan potensielt tilbringe hele kvelden med å spille quiz.

Quiz i Oslo er en morsom og lærerik aktivitet som passer for venner, familie, kollegaer og alene. Med et bredt utvalg av steder og temaer, er det noe for enhver smak. Enten du er en erfaren quizzer eller bare ute etter en hyggelig kveld, er quiz i Oslo en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Vi håper denne guiden vil være til hjelp i din quizjakt i Oslo og anbefaler å dra for å teste kunnskapen din rundt andre.

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer
Stand-up i Oslo
Stand-up i Oslo

Stand-up show og komikere kan virkelig få deg til å koble ut og nyte opplevelsen og leve i nuet. Finn steder du kan dra for å oppleve stand-up i Oslo.

Les mer
Barer i Oslo
Barer i Oslo

Det er et variert uteliv i Oslo med mye du kan gjøre, blant annet å dra på bar. Du finner varierte barer i Oslo som tilbyr alt fra dans, sport og musikk.

Les mer
Shuffleboard i Oslo
Shuffleboard i Oslo

Her finner du populære og nye steder du kan spille shuffleboard i Oslo. Listen av 7 steder hvor du kan få en god opplevelse når du skal ut i Oslo. Prøv et av disse stedene neste gang.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen