Søk

Opplev smakfulle libanesiske restauranter i Oslo

Hva du kan finne her

Libanesiske restauranter i Oslo

Libanesisk mat er virkelig en fryd for ganen og er noe som på kort tid har blitt populært i Oslo. Du kan nå nye autentiske libanesiske smaker rett med restauranter av innbydende libanesisk interiør. Ønsker du en unik matopplevelse og koselig atmosfære anbefaler vi deg å prøve ut noen av de libanesiske restaurantene som ligger i Oslo. Her vil du få tips til hvilke steder du bør gå neste gang du skal ut å spise på restaurant. 

Hva du kan forvente av libanesiske restauranter i Oslo

Hva du kan forvente av libanesisk mat

Når du skal spise libanesisk mat kan du forvente rike smaker. Libanesisk mat kjennetegnes ofte av grillretter av okse, kylling og lam, samt en rekke sjømat fra Middelhavet. Menyen inkluderer ofte også et bredt utvalg av meze (småretter) som hummus, tabbouleh, falafel og baba ganoush. Det serveres ofte med ris og friske salater. Libanesisk mat har mange smaker og du finner ofte lette, syrlige og friske smaker.

Hva du kan forvente av utseende og interiør

Når du besøker en libanesisk restaurant kan du forvente at det er lagt stor vekt på atmosfæren. Interiøret er ofte preget av varme farger, utsmykkede møbler og detaljer som henter inspirasjon fra libanesisk kultur. Restaurantene har ofte store sittegrupper, med komfortable sitteplasser, dempet belysning og vakre mosaikk- eller flismotiver.

Hva du kan forvente av priser

Når du skal spise på libanesiske restauranter kan prisen variere en mellom de ulike rettene, drikkevarene og restaurantene. Vanligvis kan du forvente å bruke mellom 400 til 1000 kr per person, inkludert drikke. Det er også vanlig å kjøpe flere retter og dele rundt bordet, hvor det kan være billigere totalt sett og dere får smakt mer av den nydelige maten. 

Anbefalte libanesiske restauranter i Oslo

Feniqia Restaurant i Oslo

Feniqia - Libanesisk mat av høy kvalitet

Feniqia en flott libanesisk restaurant som ligger på sjøsiden ved Bjørvika i Oslo. Restauranten har en flott atmosfære og interiør med varme farger og flott libanesiske detaljer. Feniqia lager flott autentiske libanesiske retter med nydelig smaker. Her kan du nyte alt fra smakfulle meze til rike hovedretter av høy kvalitet. Feniqia tilbyr også et bredt utvalg av libanesiske viner som kompletterer måltidet perfekt. Dette er en flott restaurant for deg som ønsker å teste libanesisk mat. 

Kos Kos - Libanesisk restauranter i Oslo

Kos Kos - Populær restaurant for libanesisk mat

Kos Kos er en populær restaurant som fokuserer på mat fra midtøsten og da spesielt libanesisk mat. Restauranten ligger sentralt på Grensen i Oslo, med enkle transportmuligheter. Interiøret er rustikt og varmt, med murvegger og libanesiske detaljer og lysekroner. Kos Kos serverer nydelig libanesisk mat, med tradisjonelle retter og autentiske smaker. Her finner du en rekke populære småretter, og nydelige hovedretter fra grillen. Du blir møtt av et vennlig personalet som gir god service. 

Habibi libanesisk restaurant i Oslo

Habibi restaurant og kafé - Libanesisk og palestinsk mat

Habibi restaurant og kafé er en palestinsk-libanesisk restaurant som ligger flott til i Strøget, midt i Oslo. Restauranten ligger rolig til i Strøget, med flott og avlukket uteområde hvor du kan nyte maten om sommeren. Interiøret er av mørke toner, med kunst og detaljer fra midtøsten på veggene. Her får du servert et variert utvalg av meze, grillretter og deilige desserter. Restauranten har en avslappet og hyggelig atmosfære, perfekt for både lunsj og middag. 

L´Oasis Restaurant i Oslo

L'Oasis Mazze - Spesialister på meze-retter

L’Oasis Mazze er en unik restaurant som spesialiserer seg innenfor meze-retter, og ligger ved nedre Grünerløkka. L’Oasis Mazze er en koselig og intim restaurant, med fokus på kvalitet og smak. Interiøret skaper en varm atmosfære med fargerike vegger, sittegrupper og libanesiske detaljer. Her er du garantert en autentisk libanesisk matopplevelse med en rekke ulike meze-retter og nydelige retter fra grillen. Dette er et flott sted å dra for deg som ønsker å prøve smakfulle libanesiske retter. 

Mela café i Oslo

Mela Café - Flotte tradisjonelle libanesiske restauranter

Mela Café spesialiserer seg på mat fra Midtøsten hvor du finner tradisjonelle libanesiske retter. Mela Café ligger sentralt i Oslo ved Torggata, like ved Youngstorget. Restauranten har god plass og livlig atmosfære, med flotte interiørdetaljer fra Libanon og Midtøsten. Her finner du en rekke varierte meze-retter, både varme og kalde, samt nydelige retter fra grillen. I tillegg til en rekke flotte viner fra Midtøsten. Dette er en restaurant å besøke for en nydelig matopplevelse med god atmosfære.

Tips for deg som skal på libanesisk restaurant i Oslo

Se åpningstider og book tider

Noen av de libanesiske restaurantene er åpne til lunsj, mens andre kun har middagsservering. Det er derfor lurt å sjekke når restauranten du ønsker å spise på er åpen. Libanesiske restauranter kan fort fylle seg opp, spesielt på helligdager og helgene. Du bør derfor booke bord dersom du er sikker på hvor og når du skal. 

Prøv nye smakfulle retter

Libanesisk mat byr på mange spennende smaker, så ikke vær redd for å prøve noe nytt. Utforsk menyen og smak på forskjellige meze og hovedretter. Du kan oppdage nye favoritter og få enda flere smakfulle retter fra det libanesiske kjøkkenet.

Om du har prøvd libanesisk mat før eller ønsker å prøve for første gang kan du være sikker på at du kan få en autentisk opplevelse av libanesiske restauranter i Oslo. Benytt deg av muligheten til en unik matopplevelse med libanesisk mat og flott atmosfære. Ta med deg venner eller familie og del flere av de fantastiske måltidene restaurantene har å tilby. Prøv en av forslagene og nyt et godt måltid ute i Oslo.

Andre artikler du kan finne interessante
Italienske restauranter i Oslo
Italienske restauranter i Oslo

Her finner du en liste over 12 unike italienske restauranter spredt rundt i Oslo. Du finner nydelig mat som pasta, pizza, lasagne og mer. Finn din neste restaurant du ønsker å prøve.

Les mer
Biff servert på restaurant
Biffrestauranter i Oslo

Her finner du 9 biffrestauranter i Oslo, som er av høy kvalitet. I denne oversikten finner du restauranter som byr på unik mat og gode opplevelser.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
IndiSpice Restaurant
Indiske restauranter i Oslo

Oslo har en oppblomstring av indisk mat og restauranter. Her finner du en liste over indiske restauranter i Oslo, vi anbefaler at du tester å spise på.

Les mer
Julebord i Oslo
Julebord i Oslo

Her finner du 10 fantastiske restauranter du kan ha julebordet ditt. Julebord er en fin tradisjon og du finner nydelig tradisjonell julemat og med en vri. Finn et sted å ha ditt julebord i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen