Søk

Restauranter med saftige burgere i Oslo

Hva du kan finne her

Saftige burgere i Oslo

Er du på utkikk etter noe godt å spise? I Oslo er det mange steder du kan få deg en saftig burger. Dette er et måltid som passer året rundt og til nesten enhver anledning, både tidlig og sent på dagen. En burger er ikke bare en burger, du kan finne en rekke variasjoner av burgere med unike smaker. For å hjelpe deg på veien til å finne saftige og smakfulle burgere, har vi satt sammen en liste over anbefalte steder å prøve når du skal spise burger i Oslo.

Hva kan du forvente av burgere i Oslo

Hva du kan forvente av ingredienser og råvarer

Burgere du får servert i Oslo er kjent for å være av høy kvalitet, med ferske ingredienser og saftig kjøtt. De aller fleste burgerrestauranter bruker lokalprodusert kjøtt, som ofte er malt på stedet for å sikre ferskhet. I tillegg til kjøtt, kan du forvente en rekke ferske tilbehør og hjemmelagde sauser. Noen steder tilbyr også unike alternativer som trøffel-mayo, blåmuggost eller eksotiske grønnsaker til burgeren.

Atmosfæren og sitteplassene

Burgerrestauranter i Oslo varierer stort i stil og atmosfære, samt antall sitteplasser. Noen steder har en moderne og trendy stil, mens andre steder har en mer tradisjonell og avslappet atmosfære. Du vil også se en blanding av sitteplasser, fra koselige innendørs sitteplasser, høye enkle benker, til flotte uteserveringer. De fleste restaurantene du finner i denne listen er flotte burgerrestauranter hvor du kan sitte og nyte måltidet.

Prisnivå for burgere

Prisen på burgere i Oslo varierer avhengig av sted og type burger. Generelt sett kan du forvente å betale mellom 100 og 300 kroner for en burger, basert på kvalitet Det er ofte et sted i midten. Noen steder tilbyr også spesielle tilbud, som for eksempel studentrabatt, eller rabatt på bestemte dager eller med ulike tilleggskjøp.

Anbefalte steder å spise burger i Oslo

Lille Amerika i Oslo

Lille Amerika - Saftige smash-burgere

Lille Amerika er et populært sted for burgerelskere og ligger sentralt i Oslo sentrum. Lille Amerika er en amerikansk inspirert burgerrestaurant som har et bredt utvalg av burgere. Du får blant annet smash-burger servert i ulike varianter som LA, Texas, Chicago og mange andre saftige burgere. Restauranten er koselig og har en uformell atmosfære, med fine sitteplasser og amerikanskinspirert kunst på veggene. Burgerne er så saftig at du får hansker til å spise burgeren med. 

Handmade Burger & Shakes

Handmade Burger & Shake - Nydelige burgere

Handmade er en nydelig burgerrestaurant som ligger nederst ved Grünerløkka i Oslo. Handmade er kjent for sine håndlagde burgere og tilbyr både vanlig, vegetar og kyllingburger. Du kan velge blant en rekke ulike varianter og smaker, samt nydelige sauser og tilbehør. I tillegg kan du prøve deg på en av de forfriskende shakene på menyen. Restauranten har et mørk og eksklusivt interiør med gode sittemuligheter, samt en koselig og avslappet atmosfære. 

Troys Burger i Oslo

Troys Burger Majorstuen - Unik burger med trøffel

Troys Burger er en fantastisk burgerrestaurant som ligger nederst ved Bogstadveien. Restauranten er kjent for sine saftige burgere og sin lille vri med trøffelburger. Menyen inkluderer i tillegg et bredt utvalg av klassiske burgere, inkludert vegetariske alternativer. Dette er en liten og intim restaurant med få sitteplasser, men også høye benker så det er mulighet for å stå mens du nyter utsikten over travle Bogstadveien. På Troys bør du prøve deres bestselgende saftige burger med trøffel.

Munchies Munch Brygge

Munchies Munch Brygge - Burgere av høy kvalitet

Munchies er et trygt valg for en saftig burger, og ligger sentralt rett ved Munch-museet i Oslo. Munchies har et trendy og flott interiør, med store lyse vinduer, og mange enkle sitteplasser både inne og utendørs. Her får du servert saftige burgere og vegetariske alternativer, samt nydelig tilbehør som dirty fries. Atmosfære er avslappende og det er koselig å sitte i restauranten for å nyte burgeren varm. Munchies er et topp valg om du befinner deg nær sentrum.

Døgnvill Burger på Tjuvholmen

Døgnvill burger - Populær burgerrestaurant på Tjuvholmen

Døgnvill Burger er en populær burgerrestaurant som ligger på kanten av Tjuvholmen. Restauranten er moderne og flott, med både servering inne og utendørs med flott utsikt over Oslofjorden. Døgnvill serverer burgere av høy kvalitet med gode råvarer og nydelige smaker. Du finner alt fra klassiske varianter, kyllingburger til en velsmakende variant med blåmuggost. I tillegg til nydelig fries og tilbehør. Døgnvill Burger er et flott sted å dra for å nyte burger på restaurant. 

Fly Chicken Torggata

Fly Chicken Torggata - Saftige friterte kyllingburgere

Fly Chicken ligger sentralt ved Torggata i Oslo og spesialiserer seg innenfor fritert kylling, og har saftigste kyllingburgere. Restauranten har noen steder du kan sitte, ved bås, enkelt bord eller høy benk, men det er generelt sett ikke mye plass dersom det er travelt. Fly Chicken serverer ulike varianter av kyllingburgere som klassisk, BBQ, og med croissant som burgerbrød. Hvis du ikke har prøvd Fly Chicken, anbefaler vi at du tester en saftig kyllingburger neste gang du vil ha burger.

Burger Shack i Oslo

Burger Shack - Godt utvalg av burgere

Burger Shack lager nydelige burgere og ligger på Alexander Kiellands plass, like ved St. Hanshaugen i Oslo. Dette er en enkel og intim restaurant med koselig atmosfære. Det er et enkelt og rustikt interiør, og et par sitteplasser utenfor. Burger Shack serverer ferske og saftige burgere med gode råvarer. Alt fra klassiske varianter til egne spesialiteter som “The Shack”. Du kan i tillegg velge blant ulike kyllingburgere, og en rekke gode tilbehør til maten.

Burger Joint i Oslo

Burger Joint - Lokalproduserte råvarer og saftige burgere

Burger Joint er en populær burgerrestaurant som ligger ved flotte Aker Brygge i Oslo. Burger Joint er inspirert av amerikansk street food, og har et rustikt lokalet med interiør som kan minne om en burgerbar i USA, med sitteplasser både inne og ute. Her får du servert saftige hamburgere med fokus på gode og lokalproduserte råvarer som skaper en fantastisk smak. På Burger Joint er det anbefalt at du prøver “Juicy Lucy” eller “Bacon Supreme”, som er restaurantens signaturburgere. .

Grill`s Ville i Oslo

Grill’s Ville - Burger av høy kvalitet med 100% storfekjøtt

Grill’s Ville er en flott burgerrestaurant som ligger rett ved Frogner i Oslo. Burgerrestauranten er liten og intim, med rustikt interiør. Du finner enkle sitteplasser i lokalet, både med stoler og sofaer. Grill’s Ville fokuserer på å lage burgere av høy kvalitet med 100% rent storfekjøtt, i tillegg til deres andre varianter som vegetar og kyllingburger.  De bruker ikke frityrolje, og serverer fantastiske potetbåter som fries. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av saftige hamburgere.

Burger Arena

Burger Arena - Saftige burgere til en lav pris

Burger Arena er en skjult perle av en burgerrestaurant og ligger rett ved Vålerenga i Oslo. Burger Arena er et lite og enkelt lokale, hovedsakelig ment som en take-away restaurant. Du finner et bredt utvalg av smakfulle burgere som klassiske varianter, samt variasjoner som kyllingburger og vegetar. Maten blir laget raskt, og av råvarer av høy kvalitet. På Burger Arena kan du forvente en saftig burger og tilbehør til en lav pris.

Tips for å spise burger i Oslo

Prøv forskjellige burgerrestauranter

Oslo har et stort utvalg av burgerrestauranter, så det er absolutt verdt å prøve ut forskjellige steder. Det kan være enkelt å ha valgt deg ut en favoritt, men her kan du enkelt bli positivt overrasket over andre burgerrestauranter. Hver restaurant har sin egen unike vri på den klassiske burgeren, så du kan finne dine favoritter ved å prøve ut forskjellige steder.

Noen steder leverer hjem til deg

Hvis du ikke ønsker å spise ute, eller det er lite plass på burgerrestauranten, er det flere av restaurantene som tilbyr hjemlevering eller take-away. Dette tilbyr de enten gjennom egne tilbud eller populære leveringstjenester som Wolt og Foodora. Dette kan være et flott alternativ hvis du vil ha en deilig burger levert rett til døren din.

Du finner mange burgerrestauranter i Oslo som serverer saftige burgerer og du kan velge mellom en rekke klassiske varianter, samt spesialer som blåmuggost, trøffel, hjemmelagde sauser og mye mer. Bestill hjem eller ta med deg venner på en burgerrestaurant for å finne byens beste og saftigste burger. Enten du er på jakt etter enkle og billige burgere, eller kompliserte gourmetburgere, kan du være sikker på at du finner en flott burgerrestaurant i Oslo. Neste gang du har lyst på en burger anbefaler vi at du prøver ut en av disse burgerrestaurantene i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Dumplings i Oslo
Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer
Italienske restauranter i Oslo
Italienske restauranter i Oslo

Her finner du en liste over 12 unike italienske restauranter spredt rundt i Oslo. Du finner nydelig mat som pasta, pizza, lasagne og mer. Finn din neste restaurant du ønsker å prøve.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen