Søk

De 3 beste stedene å spise donuts i Oslo

Hva du kan finne her

Donuts i Oslo

Donuts kommer opprinnelig fra Nederland, men mange knytter det av god grunn til Amerika og USA. I USA finner du donuts i nesten alle gatehjørner, og nå ser vi at trenden begynner å ta feste i Oslo. Nå popper det opp ulike steder som selger donuts  fra matbutikker, kaféer, bakerier og utsalgssteder for donuts. Har du lyst på noe søtt og godt? Oslo er stappfull av steder hvor noen tilbyr bedre kvalitet enn andre, vi har derfor vært å undersøkt for å se hva du kan forvente i Oslo. Her finner du våre 3 anbefalte steder du kan dra for å spise donuts neste gang du har lyst på noe godt i Oslo.

Hva du kan forvente av donuts i Oslo

Hva kan du forvente av kvalitet på donuts

I Oslo er det vanligvis god kvalitet på maten og bakevarene, og donutsene er ikke er unntak. Her kan du forvente at det brukes ferske ingredienser og at det blir laget sammen dagen. Donutsene er luftige og har ulik topping fra sjokolade og andre toppinger til fyll inni donuten. Prøv å finn de som er nylig laget og ferske for den beste smaken. 

Hva du kan forvente av lokalet og sittemuligheter

Er du på en kafé er det ofte sitteplass hvor du kan nyte donuten, også med noe å drikke. Dette er anbefalt da det gir utgangspunkt til en bedre opplevelse og du kan nyte donuten i fred. Det finnes også pop-up boder og utsalgssteder som fungerer mer til å raskt kjøpe for å ta med seg videre. Kjøper du på matbutikker eller lignende steder kan du risikere at varen er tørr og har ligget lenge.

Hva du kan forvente av pris på donuts i Oslo

Prisene på donuts varierer fra om du kjøper det på kafé og kvaliteten på donuten. Du kan kjøpe ulike pakker som tre og seks donuts, hvor noen tilbyr rabatt for kjøp av to donuts. Du kan regne med å måtte betale alt fra 29 kr og oppover hvor en god donut vil koste rundt 49-69 kroner og de beste ligger rundt 80-119 kr, men det er sjeldent du vil finne en så dyr donut. 

Anbefalte steder å spise donuts

Tailormade - Donuts

Tailormade - Oslos mest populære donuts

Tailormade er en donuts-butikk som ligger sentralt ved Bjørvika. Tailormade gir deg en autentisk følelse av Amerika, med neonlys og store utstillingsvinduer med ulike donuts. Tailormade er spesialister og her kan du være sikker på å få donuts av høy kvalitet. Utvalget er variert og noen ganger lager de spesial donuts til ulike høytider.  Her kan du både bestille og ta turen innom butikken og nyte en donut langs vannkanten. 

The Cupcake & Pie Co. Donut store

The Cupcake and Pie - Donuts og andre bakevarer

The Cupcake and Pie er et bakeri som ligger på Mathallen ved Grunerløkka. De har sitt eget område og laget en rekke ulike bakverk, blant annet donuts. Dette er smakfulle donuts med smaker som sjokolade, bringebær, kanel og fylte med krem. Hos The Cupcake and Pie kan du ta med maten og sitte i mathallen eller ta den med mens du går langs Akerselven. Her får du smakfulle donuts til en rimelig pris.

Daisy Donuts i Oslo

Daisy Donuts - Smakfulle donuts levert til deg

Daisy Donuts er et populært valg for donuts og ved Aker Brygge. Her får du et bredt utvalg av donuts i ulike former og med forskjellige smaker. Dette er donuts av høy kvalitet og med luftig bunn. Daisy Donuts tar kun imot bestillinger og leverer til deg, dette er en enkel og rask måte å kjøpe donuts. Vi anbefaler sterkt å bestille herfra hvis du planlegger å kjøpe donuts.

Tips til deg som skal spise donuts

Prøv forskjellige donuts og smaker

Har du smakt donuts før eller vet hva slags type du liker, kanskje det er verdt å prøve noe nytt? Det er mange ulike varianter og smaker, hvor noen selvfølgelig ikke er helt heldige og hvor andre slår deg rett i bakken. Du får smaker som ulike typer sjokolade, karamell, banan, pasjonsfrukt og mye mer. Kjøper du mer enn én, er det verdt å teste ulike varianter. 

Sjekk åpningstider og tilgjengelighet

Det er ikke alltid utsalgsstedene og kaféene har åpent og det kan være lurt å planlegge besøket ditt. Selv om det er midt på dagen og midt i uken, kan det hende noen pusser opp eller har stengt av andre uforutsette grunner. Sjekk derfor alltid om stedet du skal kjøpe donuts er åpent. 

Noen av stedene tilbyr levering

Ligger du hjemme og har lyst på noe søtt bakverk? Det er mange steder du kan kjøpe donuts fra via nettet og få levert hjem, også fra flere av leveringskjeder i Oslo som Foodora og Wolt. Se om noen leverer donuts hjem til deg hvis du har lyst til å spise en donut, men ikke gå ut. 

Får du servert en god og fersk donut, er det ikke mange bakevarer som kan slå akkurat det. Det er derfor verdt å prøve deg frem til å finne den perfekte donuten i Oslo. Dra ut med venner eller familie, finn et koselig sted å sitte mens dere nyter deilige donuts og mer av hva denne fantastiske byen har å tilby. Håper det smaker!

Andre artikler du kan finne interessante
Bubble tea i Oslo
Bubble tea i Oslo

Se disse 9 anbefalte stedene du bør prøve neste gang du skal drikke bubble tea. Flere av stedene kan også levere hjem. Prøv bubble tea i dag!

Les mer
Bakeri i Oslo
Bakeri i Oslo

Lysten på noen gode bakevarer eller kaker? Her finner du 10 anbefalte bakerier i Oslo med et bredt utvalg. Ta med deg eller nyt maten på kaféen.

Les mer
Tim Wendelboe Kafe Oslo
10 Beste kaféer i Oslo

Oslo er kjent for høy kvalitet på kaffe og kaféer. Oslo er stappfull av kjedekaféer lokalekaféer og familieeid kaféer. Velg enklere blant disse 10 kaféne

Les mer
Evita espressobar I Oslo
5 Billige kaféer

Her kan du finne billige kaféer i Oslo som tilbyr et bredt utvalgt og god kvalitet. Du kan utforske disse kaféene og ha et nytt sted å prøve neste gang du skal på kafé

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen