Søk

9 anbefalte steder du får bubble tea i Oslo

Hva du kan finne her

Bubble tea i Oslo

Bubble tea er en deilig asiatisk drikke som har blitt en stor hit i vesten, og spesielt i Oslo. Fra klassiske varianter til spennende kombinasjoner av smaker og bobler. For at du enklere skal finne et sted som serverer bubble tea, har vi samlet en liste over noen av Oslos mest populære bubble tea kaféer. Dette er en god drikke som du kan få servert både varm og kaldt, og som passer godt til de fleste situasjoner. Finn ditt neste favorittsted som serverer bubble tea. 

Hva kan du forvente av bubble tea?

Hva er boblene i bubble tea?

Boblene i bubble tea er laget av tapioka, en type stivelse som er hentet fra en tropisk knollvekst. Disse små kulene gir en morsom vri på den tradisjonelle koppen te og kan ofte minne om isbiter, selv om det ikke er et kjølende element. 

Hva kan du forvente av smak?

Bubble tea kommer i en rekke smaker, alt fra fruktige varianter som jordbær og mango, til mer tradisjonelle te-smaker som grønn te og sort te. Du kan velge mellom varm eller kald bubble tea, og noen steder tilbyr også ulike tillegg som fruktgele eller forskjellige typer bobler.

Hva kan du forvente at bubble tea vil koste?

Prisen for en kopp bubble tea kan variere, men du kan forvente å betale mellom 60-90kr, avhengig av kvalitet, beliggenhet og størrelse. Enkelte steder tilbyr også studentrabatter eller spesialtilbud, så det kan være verdt å sjekke ut før du bestiller. Det er verdt å teste bubble tea minst en gang.

Anbefalte steder for å drikke bubble tea

Atbay - Bubble tea

AtBay - Taiwanese Fruit Tea

AtBay er en kjent Bubble tea kafé i Oslo, og ligger sentralt rett ved Torggata. AtBay er kjent for sin autentiske taiwanske fruktte med en unik vri, inkludert 100% pasjonsfrukt og forskjellige topping alternativer. De tilbyr også hjemmelagde brunt sukker, tapiokaperler, brun sukkersirup og havremelk fra Norge. Teen er toppet med coco-skum og matcha pulver. Kafeen har et koselig sitteområde og de tilbyr også levering gjennom leveringstjenester.

Teaology bubble tea kafé i Oslo

Teaology - Populært sted med kreative bubble tea

Teaology er et veldig populært sted som serverer bubble tea og som ligger rett ved Posthallen i Oslo. Dette stedet er kjent for sin kreative blanding av Bubble tea, og tilbyr en variert meny med både asiatiske retter, samt et utvalg av caféretter. Med et bredt utvalg av smaker og tilpasningsmuligheter, kan du finne den perfekte bubble tea som passer til din smak. TeaOlogy tilbyr også levering og henting slik at du kan drikke bubble tea der du vil.

Mitea & sushi bubble tea Oslo

Mitea - Bredt utvalg av bubble tea fra hele verden

Mitea er en kjent tebutikk som ligger sentralt i Grønland, Oslo. Denne butikken er kjent for sitt brede utvalg av teer fra hele verden. Fra de mest tradisjonelle grønne og svarte teene til mer eksotiske varianter, har Mitea noe for enhver smak. Her får du også servert bubble tea, i en rekke ulike smaker. De har også et utvalg av te-tilbehør som tekanne og tekopper. Mitea er kjent for sin vennlige og kunnskapsrike betjening som hjelper kundene med å finne.

Tea Fusion - Oslo

Tea Fusion - Premium bubble tea med et bredt utvalg

Tea Fusion er en unik Bubble tea kafé som ligger ved Arkaden kjøpesenter i Oslo. Tea Fusion tilbyr et bredt utvalg av premium teer og innovative drikkevarer. Med et sterkt fokus på autentisk smak og kvalitet, er deres meny en blanding av tradisjonelle teer og moderne bubble teer, inkludert grønn, svart, hvit, oolong og urteteer. De tilbyr både takeaway og levering, slik at du kan nyte teen din der du ønsker. 

Love tea & sushi i Oslo

Love Tea & Sushi - Nyt bubble tea med japansk sushi

Love Tea & Sushi er en populær restaurant ligger i nærheten av Vulkan i Oslo, kjent for sin unike kombinasjon av deilige teer, blant annet bubble tea og av autentisk japansk sushi. Te-menyen deres inkluderer både tradisjonelle og moderne teer, inkludert grønn te, svart te, oolong-te, urte-te og frukt-te. Det koselige og moderne interiøret, samt den vennlige servicen, gjør Love Tea & Sushi til en favoritt blant både lokalbefolkning og turister. 

Boba Cha - Bubble tea på Majorstuen

Boba Cha – Forfriskende bubble tea-varianter

Boba Cha er har flere kaféer som serverer bubble tea, blant annet denne i Bogstadveien på Majorstuen. Her kan du nyte et bredt utvalg av forfriskende Bubble tea-varianter, fra klassiske melketeaer til fruktige og innovative smaker. Boba Cha tilbyr et koselig miljø hvor du kan slappe av og nyte drikken din. Du kan velge å ta med deg din deilige Boba tea eller nyte den i kaféens hyggelige atmosfære.

Pearlis street food

Pearlis Baguettes & Bubble Tea - Populært valg i Oslo

Pearlis Baguettes & Bubble Tea er en populær destinasjon i Torggata, Oslo, kjent for sin unike kombinasjon av franske baguetter og forfriskende bubble tea. Pearlis tilbyr et bredt utvalg av bubble tea varianter og ulike baguetter.  Innredningen er moderne, men koselig, noe som gir en behagelig atmosfære for gjester å nyte deres drikke og måltid. Er du på jakt etter bubble tea bør du absolutt prøve ut Pearlis baguettes & bubble tea.

july Tea i Oslo

July Tea - Klassiske og spennende kombinasjoner

July Tea på Bislett er et fantastisk sted for Bubble tea-entusiaster. July Tea er kjent for sitt brede og varierte utvalg av Bubble tea-alternativer, fra klassiske smaker til spennende kombinasjoner. Her får du servert forfriskende smaker, og de kan ha ulike kampanjer hvor de selger kun en bubble tea i en viss periode. Dette er en koselig kafé hvor du kan nyte drikken din mens du ser utover den travle gaten på Bislett.

Bosu Bubble tea i Oslo

BOSU Boba & Sushi - Unike smaker på Bubble tea

BOSU Boba & Sushi er et flott sted å dra for å få bubble tea og ligger sentralt på toppen av Grunerløkka i Oslo. Her kan du forvente et bredt utvalg av friske og smaksrike bubble tea varianter. Du kan få smaker som for eksempel fruktig mango, forfriskende jordbær eller klassisk tapioka. Dette er et flott sted å dra innom hvis du er ute på en tur og ønsker en bubble tea på veien. Personalet er vennlig og fokuserer ekstra på kvaliteten på varene.

Det du bør huske når du skal drikke bubble tea

Åpningstider på kaféene

Åpningstider på stedene som serverer og tilbyr bubble tea kan variere fra om det er en restaurant, pop-up eller kafé. Det er derfor lurt å se åpningstidene før du drar ut for å kjøpe bubble tea. Husk også at du er flere steder som tilbyr hjemlevering, også gjennom flere tjenester som Foodora og Wolt. Du kan vanligvis regne med å få tak i bubble tea fra: 

– Mandag – torsdag: 10.00 – 20.00, dette varierer fra sted og er kun en veiledning 
– Fredag – søndag: 12 – 21, dette varierer fra sted og er kun en veiledning.

Prøv forskjellige bubble tea smaker

Du kan få mange forskjellige smaker i bubble tea, og er noe av grunnen til at det er blitt så populært. DU får alt fra fruktige smaker som jordbær, kiwi, sitron, mango, til mer tradisjonelle smaker som grønn te, frukt, og sort te. Det kan være vært å prøve både varme og kalde for å se hvilke du liker best, noen steder tilbyr også ulike tillegg som fruktgele eller forskjellige typer bobler.

Allergier og kostholdsrestriksjoner

Det er ikke mange som er allergisk mot tapioka, som er hovedingridiensen i boblene i bubble tea, men det er vist et fåtall milde reaksjoner. Det er ulike smaker som også inneholder forskjellig ingredienser så du bør også passe ingrediensene dersom du vet at du er er allergisk. Dette er også vennlig for vegetarianere. 

Bubble tea er en voksende trend, og det kan hende at du ikke har rukket å smake bubble tea enda. Dette ønsker vi å få gjort noe med, og sørge for at flere av den norske befolkningen får øynene opp for denne fantastiske drikken. Stedene vi har nevnt her serverer bubble tea av høy kvalitet og vil være et sikkert valg for å få en god opplevelse. Prøv deg litt frem med ulike smaker til du finner den som passer best for deg og nyt drikken!

Andre artikler du kan finne interessante
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
Dumplings i Oslo
Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen