Søk

Oppdag 10 av byens beste kaféer

Hva du vil finne her

Uteområde og kafe i botanisk hage

Oslo er kjent for sin kaffekultur, og nordmenn er blant de ivrigste kaffedrikkerne i verden. Byen er full av sjarmerende kaféer og trendy kaffebarer som tilbyr en unik opplevelse for kaffeelskere. Enten du er på jakt etter en god kopp kaffe, deilige kaker eller en avslappende atmosfære, har Oslo et bredt utvalg av kaféer å velge mellom. For mange valg kan gjøre alt mye mer komplisert enn det trenger å være, vi har derfor samlet ti av de beste kaféene i Oslo, slik at du lettere kan finne den som passer deg best.

Hva kan du forvente av de beste kaféene i Oslo?

Når du besøker de beste kaféene i Oslo, kan du forvente høy kvalitet på kaffen, et bredt utvalg av kaffetyper og smaker og imøtekommende service. Mange av kaféene tilbyr også et utvalg av ferske bakverk og andre matretter, slik at du kan nyte et komplett måltid eller en deilig dessert sammen med kaffen din. I tillegg til god kaffe og mat, har flere av kaféene også en koselig atmosfære og et unikt interiør som skaper en hyggelig opplevelse for gjestene.

Våre topp 10 anbefalte Kaféer

Tim Wendelboe Cafe

Tim Wendelboe - Kaffe-kvalitet i høyeste sikte

En av Oslos mest kjente kaféer for kaffeelskere er Tim Wendelboe. Dette stedet er kjent for sin eksepsjonelle kaffe og kunnskapsrike baristaer. Tim Wendelboe er et kaffebrenneri og kafe som fokuserer på å levere kaffe av høyeste kvalitet. De har et bredt utvalg av kaffetyper og serverer kaffen med stor omsorg og presisjon. Kaféen har også et moderne og minimalistisk interiør som bidrar til den elegante atmosfæren

Fulgen Cafe Oslo

Fuglen - En unik kaffeopplevelse med trendy stil

Fuglen er en trendy kafé som tilbyr en unik blanding av kaffe, interiør og atmosfære. Kaféen har en retro stil, med originalt interiør fra 60- og 70-tallet. Dette skaper en autentisk og nostalgisk atmosfære som gjestene setter pris på. Fuglen er også kjent for sin kvalitetskaffe og dedikerte baristaer. Her kan du nyte en kopp kaffe og oppleve den spesielle atmosfæren i denne sjarmerende kaféen.

Supreme roastworks kafe

Supreme Roastworks - Premium kaffe av erfarne baristaer

Supreme Roastworks er et annet sted som er verdt å besøke for kaffeelskere. Kaféen har en koselig atmosfære og serverer premium kaffe laget av erfarne baristaer. Her kan du nyte en kopp kaffe i rolige omgivelser og slappe av mens du nyter den deilige smaken av deres spesialkaffe.

Java espressobar Kafe

Java Espressobar - Kopp kaffe sentralt i Oslo

Java Espressobar ligger i hjertet av Oslo og er kjent for sin deilige espresso og vennlige personale. Kaféen har en avslappet atmosfære og er et populært møtested for både lokale og besøkende. Her kan du nyte en kopp kaffe og slå av en prat med de hyggelige ansatte.

Stockfleths kafe

Stockfleths: Elegant interiør og unik kaffeopplevelse

Stockfleths er en historisk kafé i Oslo og er perfekt for de som ønsker en klassisk kaffeopplevelse. Kafeen er kjent for sin kaffe av høy kvalitet og sitt elegante interiør. Her kan du nyte en kopp kaffe i rolige omgivelser og oppleve den autentiske atmosfæren.

HÅNDBAKT - Nydelig bakverk som passer bra til kaffe

HÅNDBAKT er en sjarmerende kafé som er kjent for sin håndlagde mat og bakverk. Med et koselig og avslappende interiør er dette det perfekte stedet å nyte en kopp kaffe og en deilig matbit. Kaféen tilbyr et bredt utvalg av hjemmelaget brød, kaker og snacks, laget med ferske og naturlige ingredienser. Personalet er vennlig og imøtekommende, og atmosfæren er avslappet og hyggelig.

Oslo Raw Kafe

OSLO RAW - Moderne kafé med økologisk fokus

OSLO RAW er en trendy og moderne kafé som spesialiserer seg på sunne og næringsrike matvarer. Med et fokus på rå og økologiske ingredienser, tilbyr denne kaféen et bredt utvalg av plantebaserte retter, smoothies og kaldpressede juicer. Maten er ikke bare sunn, men også utrolig velsmakende og fargerik. Kaféen har en avslappet atmosfære og er et flott sted å møte venner eller ta en matbit alene.

Café Laundromat Oslo

Laundromat Cafe - Vaskeri og kafé i ett

Laundromat Cafe kombinerer klesvask og kafé, noe som skaper en unik og avslappet atmosfære.  Den ligger rett ved Bislett og her kan du nyte en kopp kaffe mens du vasker klærne dine eller slapper av med en bok. Kaféen tilbyr også et bredt utvalg av annen mat og drikke. Her er det god atmosfære og du kan koble ut uten å tenke på at du venter på en klesvask. 

Kaffebrenneriet Kafe i Oslo

Kaffebrenneriet Grunerløkka - Høykvalitets kaffe

Kaffebrenneriet Grunerløkka er en av Oslos mest populære kafeer og er kjent for sin høykvalitets kaffe. Dette er stedet å gå hvis du er en kaffeelsker og ønsker å nyte en perfekt brygget kopp kaffe. Kafeen har et koselig og trendy interiør, og personalet er kunnskapsrike og lidenskapelige om kaffe. I tillegg til kaffe, tilbyr de også et utvalg av te, bakverk og småretter. Atmosfæren er avslappet og innbydende.

Lillo Gård Kafe i Oslo

Lillo Gård - Perfekt sted å ta en kaffe med familie

Lillo Gård kafé er en unik kafé som ligger i vakre omgivelser på en gård utenfor Oslo sentrum. Kaféen er kjent for sin hjemmelagde mat og gode kaffe. Med ferske råvarer fra gården, tilbyr de deilige retter og kaker laget med kjærlighet og omsorg. Personalet er vennlig og imøtekommende, og kaféen har en avslappet og familievennlig atmosfære. 

Tips for når du skal besøke kaféer i Oslo

Når du besøker kaféer i Oslo, er det noen ting du bør vurdere. Prøv forskjellige typer kaffe for å oppdage din personlige favoritt. Vi anbefaler at du utforsker forskjellige nabolag i byen for å oppleve ulike kafeer og atmosfærer. Ta deg tid til å slappe av og nyte øyeblikket mens du nyter en kopp kaffe. Husk også å sjekke åpningstider og eventuelle spesialtilbud eller arrangementer på kaféene du ønsker å besøke.

Oslo har et rikt utvalg av kaféer som tilbyr en unik opplevelse for kaffeelskere. Enten du er ute etter en god kopp kaffe, deilige kaker eller en avslappende atmosfære, har Oslo et bredt utvalg av kafeer å velge mellom. Fra Tim Wendelboe med sin eksepsjonelle kaffe til Liebling med sine hjemmelagde bakverk, er det noe for enhver smak. Ta deg tid til å utforske Oslos beste kaféer og opplev byens pulserende kaffekultur.

Andre artikler du kan finne interessante
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
Dumplings i Oslo
Dumplings i Oslo

Lysten på dumplings? Her finner du 10 anbefalte steder du kan få servert nydelig dumplings i Oslo. Utforsk en rekke ulike varianter og smaker.

Les mer
Uteservering i Oslo
Uteservering i Oslo

Det er ikke mye som kan slå følelsen av å roe helt ned og kjenne solen treffe deg i ansiktet, mens du nyter god mat og drikke på uteservering i Oslo.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen