Søk

5 Billige kaféer i Oslo - Få en rimelig kopp kaffe

Hva du vil finne her

Kaffe skål

Oslo er en by full av kaféer, og det er ikke alltid like lett å finne de beste alternativene som også er budsjettvennlig. Kaféer kan servere ulike typer kaffe og bakevarer, og prisene kan variere stort. Derfor har vi satt sammen en liste over fem billige kaféer rundt om i Oslo. Enten du er en kaffeelsker eller ønsker å nyte deilig bakst kan du være sikker på at du vil finne en kafé som passer deg.

Hva du kan forvente på kaféer i Oslo

På kaféer i Oslo kan du forvente å finne et bredt utvalg av bakverk, kaffe og kaffetyper. Oslo har et blomstrende kaffemiljø, og du vil finne alt fra tradisjonell svart kaffe til mer eksperimentelle bryggemetoder som pour-over og aeropress. Servicen er vanligvis vennlig og profesjonell, og atmosfæren varierer fra kafé til kafé. Uansett hva du ser etter, vil du helt sikkert finne noe som passer til din smak og preferanser.

Billige kaféer vi kan anbefale å utforske

Bonita cafe og blomster i Oslo

Bonita Cafe & Brunch - Sjarmerende kafé og vennlig service

Bonita Cafe & Brunch er en sjarmerende kafé som tilbyr deilig mat og drikke til rimelige priser. Her kan du nyte alt fra deilige pannekaker og smørbrød til ferske bakevarer og kaffe. Kaféen har en koselig atmosfære og vennlig betjening, noe som gjør den til et ideelt sted for en avslappende frokost eller lunsj.

PUST Kafé

PUST - Trendy kafé med rimelige alternativer

PUST er en trendy kafé som fokuserer på sunn mat og drikke. Her kan du nyte næringsrike smoothie bowls, ferske salater og smakfulle sandwicher til en rimelig pris. PUST er også kjent for sin gode kaffe, og de tilbyr et bredt utvalg av kaffedrikker som vil tilfredsstille enhver kaffekjenners smaksløker.

Evita espressobar I Oslo

Evita Espressobar Brugata - Populær kafé midt i bykjernen

Evita Espressobar Brugata er en populær kafé som tilbyr deilig kaffe og bakverk til en rimelig pris. Kaféen har et moderne og trendy interiør, og betjeningen er alltid vennlig og imøtekommende. Her kan du slappe av med en god bok eller jobbe på din bærbare datamaskin mens du nyter en kopp kaffe laget av erfarne baristaer.

Kaffebrenneriet cafe Grunerløkka Oslo

Kaffebrenneriet - Bredt utvalg til rimelige priser

Kaffebrenneriet er en kjede av kaféer som er kjent for sin høye kvalitet på kaffe. Til tross for dette tilbyr de rimelige priser på flere av sine kaffetyper. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av kaffetyper og smaker, og kaféen har også et utvalg av deilige bakevarer og sandwicher.

Tullins kafe i Oslo

Tullins Cafe - Koselig kafé med avslappet atmosfære

Tullins Cafe er en koselig kafé som serverer deilige kaffe- og tevarianter, samt et utvalg av smakfulle bakverk. Kaféen har en avslappet atmosfære og er et flott sted å møte venner eller jobbe i fred og ro. Selv om prisene er rimelige, går ikke kvaliteten på mat og drikke på kompromiss.

Tips for å finne en billig kafé

Når du skal finne en kafé i Oslo, er det noen ting du bør se etter. Først og fremst er det viktig å vurdere kvaliteten på kaffen og maten som tilbys. Sjekk også om kaféen har et hyggelig interiør og en avslappet atmosfære som passer til dine preferanser. Til slutt kan det være lurt å sjekke ut anmeldelser og anbefalinger fra andre besøkende for å få et inntrykk av kaféens rykte.

Oslo har et bredt utvalg av kaféer som passer enhver smak og lommebok. Enten du er på jakt etter en kopp god kaffe, deilig bakst eller en avslappende atmosfære, vil de fem kaféene vi har presentert deg for definitivt kunne imøtekomme dine behov. Ikke nøl med å besøke disse kaféene neste gang du er i Oslo, og nyt en deilig opplevelse for en rimelig kostnad. 

Andre artikler du kan finne interessante
Dart i Oslo

Dart har virkelig blitt populært og det er nå mange steder som tilbyr spill av dart i Oslo. Se 8 anbefalte steder hvor du kan dra for å spille dart i Oslo.

Les mer
Restauranter du kan nyte lunsjen din i Oslo
Lunsj i Oslo

Det er viktig å kunne unne seg en avslappende lunsj. For å hjelpe deg på veien har vi samlet en rekke restauranter i Oslo hvor du kan nyte lunsjen.

Les mer
Saftige burgere i Oslo
Burger i Oslo

På jakt etter saftige burgere i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte burgerrestauranter i Oslo med saftige burgere lagd av gode råvarer.

Les mer
Spillbarer i Oslo
Spillbarer i Oslo

Er du på jakt etter spillbarer i Oslo? Her finner du en liste over anbefalte spillbarer med et bredt utvalg varianter av spill og som skaper god stemning.

Les mer
Selskapslokaler i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Planlegger du en feiring og leter etter det perfekte stedet for arrangementet ditt? Her finner du anbefalte selskapslokaler for store og små grupper.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen