Søk

11 vakre blomsterbutikker vi kan anbefale i Oslo

Hva du kan finne her

Blomsterbutikker i Oslo

Noe av det mest gledelige man kan gjøre er å kjøpe blomster. Enten du kjøper til deg selv for å friske opp hjemmet ditt, eller til noen du er glad i, er det alltid en glede å besøke en blomsterbutikk. Blomster har en unik evne til å bringe glede, trøst og skjønnhet inn i våre liv. Fra vakre buketter som lyser opp et rom, til enkle blomsterdesign som fremkaller et smil, har blomster en spesiell plass i hjertene til mange. Oslo har mange flotte blomsterbutikker å velge mellom, og her vil du kunne gjøre valget enklere ved å velge mellom noen av disse anbefalte blomsterbutikkene i Oslo. 

Hva kan man forvente av blomsterbutikker

Blomsterbutikker kommer i alle former og størrelser, fra små koselige butikker i sidegatene, til store luksuriøse butikker i hovedgatene. Felles for dem alle er duften av ferske blomster som møter deg når du går inn, og det store utvalget av blomster i alle slags farger og varianter.

Hva kan man forvente av holdbarheten til blomster

I et escape room blir du og teamet ditt låst inne i et rom og må jobbe sammen for å løse ulike gåter og finne ledetråder som hjelper dere å rømme. Disse gåtene kan variere i vanskelighetsgrad og type, fra logiske problemer til fysiske utfordringer. For å løse dem, må du tenke utenfor boksen og bruke kreative løsninger.

Hva du kan forvente med hensyn til sikkerhet og trygghet

Friske blomster har vanligvis god holdbarhet, og mange blomsterbutikker i Oslo legger til ekstra vitaminpulver til blomstervannet for å forlenge holdbarheten. Hvis du ser noen blomster som ser litt slitne ut, eller som har kort holdbarhet, kan du ofte få dem billigere.

Hvilke typer blomster kan man forvente å finne

Blomsterbutikker i Oslo har et stort utvalg av blomster. Du kan finne alt fra de mest kjente og populære blomstene, til mer unike og sjeldne varianter. Uansett om du leter etter roser, tulipaner, orkideer eller sukkulenter, kan du være sikker på å finne det i en blomsterbutikk i Oslo.

Våre anbefalte blomsterbutikker i Oslo

Majorstuen Blomster

Majorstuen Blomster

Majorstuen Blomster er en koselig blomsterbutikk beliggende i Bogstadveien, et av Oslos livligste shoppingstrøk. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av friske blomster, fra enkle tulipaner til mer eksotiske arter. Interiøret er intimt og innbydende, noe som gir en hyggelig atmosfære for kundene. Butikken er en vakker liten butikk som skaper en koselig følelse når du handler blomster.

Bonita blomsterbutikk og Cafe

Bonita Café og Blomster

Bonita Blomster er en populær blomsterbutikk i Oslo, beliggende ved Uranienborg.  Denne butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster, fra tradisjonelle roser til mer uvanlige arter. Butikkens interiør er både moderne og hyggelige, med et stort utvalg av blomster som er vakkert arrangert for å vise frem deres skjønnhet. Her kan du i tillegg ta deg en kaffe under blomsterhandlingen fra den koselige kaféen i butikken.

Carousel Blomster Gruerløkka

Carousel Blomster

Carousel Blomster er en trendy blomsterbutikk ved Grunerløkka, kjent for sin unike og kreative tilnærming til blomsterdesign. Butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster i alle regnbuens farger, noe som gir et friskt og levende uttrykk, inkludert tørket blomster. Interiøret er moderne og stilig, med en intim atmosfære som gjør shoppingopplevelsen enda mer behagelig. 

Bislett Blomster

Bislett Blomster

Bislett Blomster er en tradisjonell blomsterbutikk som ligger midt i Bislett. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av friske blomster, fra klassiske roser til sesongens favoritter. Interiøret er koselig og innbydende, noe som gir en avslappet og hyggelig atmosfære for kundene. Her kan du enkelt dra innom hvis du reiser gjennom Oslo. 

Stortorvet Blomster

Stortorvet Blomster

Stortorvet Blomster er en populær utendørs blomsterbutikk som ligger midt på Stortorvet. Butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster, både avskårne og potteplanter, buketter og har ofte spesielle blomster ved jevne mellomrom. . Interiøret er romslig og innbydende, med et stort utvalg av blomster vakkert arrangert for å vise frem deres skjønnhet.

Bjørvika Blomster

Bjørvika Blomster

Bjørvika Blomster er en liten og koselig blomsterbutikk ved det trendy Barcode-området. Her kan du finne vakre roser i mange ulike farger, nydelige potteplanter, samt koselig interiør som vil passe til blomstene. Butikken er liten og intim, med fine og lyse farger som skaper en lun atmosfære og en koselig handleopplevelse. Du er i kort avstand til å ta en kaffe på en av de mange kaféen i nærheten.

Tøyen Blomster

Tøyen Blomster

Tøyen Blomster er en sjarmerende blomsterbutikk som ligger i Tøyen-området. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av friske blomster, fra klassiske roser til mer eksotiske arter. Interiøret er intimt og koselig, med store åpne vinduer som gir et godt lys inne i butikken. Det er også mange blomster på utsiden av butikken som gjør det hele mer innbydende og hyggelig atmosfære.

St. Hanshaugen Blomster

St. Hanshaugen Blomster

St. Hanshaugen Blomster er en intim og klassisk blomsterbutikk som ligger midt på St. Hanshaugen i Oslo. Her finner du et bredt utvalg av vakre blomster, fra klassiske roser til eksotiske orkidéer, potteplanter, og nye unike tilskudd med jevne mellomrom. Butikken er innbydende med en varm atmosfære og mye treverk og natur  i interiøret som virkelig fremhever blomstenes skjønnhet. Personalet er lidenskapelig opptatt av blomster og gir gjerne gode råd og inspirasjon for deg.

Floris Aker Brygge

Floriss Aker Brygge

Floriss Aker Brygge er en moderne blomsterbutikk som ligger på vakre Aker Brygge. Butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster, fra klassiske roser, liljer, nydelige buketter og mer eksotiske arter. Interiøret er stilrent og moderne, med et stort utvalg av blomster vakkert arrangert rundt butikken for å vise frem deres skjønnhet. Betjeningen er dyktig til å sette sammen skreddersydde blomsterbuketter for deg som ønsker det.  

Winther blomster oslo

Winther Blomster

Winther Blomster er en etablert blomsterbutikk ved øvre Grunerløkka, kjent for sin høye kvalitet på blomster og service. Butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster, både avskårne og potteplanter, samt tørre blomster og vakre blomsterbuketter. Interiøret er elegant og sofistikert, noe som gir en luksuriøs shoppingopplevelse for kundene. Her vil du også få hjelp til å sette sammen en bukett basert på dine ønsker. 

La belle flør blosmterbutikk

La Belle Flør Blomster

La Belle Flør Blomster er en unik blomsterbutikk som ligger sentralt ved Pilestredet, kjent for sin kreative og innovative tilnærming til blomsterdesign. Butikken tilbyr et bredt utvalg av blomster, fra klassiske roser til mer uvanlige arter. Interiøret er trendy og innbydende, med en intim atmosfære som gjør shoppingopplevelsen enda bedre. Her kan du finne de blomstene du er på jakt etter. 

Hva du bør tenke på når man kjøper blomster

Kjøper du blomster til noen?

Hvis du kjøper blomster til noen, kan det være lurt å vite hva de liker. Alle liker å få blomster, men det blir enda bedre hvis de får blomster de har nevnt at de liker, eller som er spesielle for dem.

Vær oppmerksom på åpningstider

Det er lurt å være oppmerksom på åpningstidene, da ikke alle blomsterbutikker har åpent hele døgnet. Åpningstidene kan variere fra hverdager til helger og helligdager. De følger som regel vanlig butikkstandard og åpner 10.00-19.00 i hverdager og 10.00-20.00 i helger. Dette kan variere fra sted til sted og vi anbefaler at du sjekker ut blomsterbutikken du skal til.

Skal blomstene være ute eller inne?

Det er lurt å spørre personalet eller lese seg opp på om blomstene er innendørs- eller utendørsblomster. Det spiller ingen stor rolle, men blomsten vil ha større sjanse for å trives og vokse hvis den blir behandlet riktig. Og dermed slipper du å kjøpe nye blomster igjen med engang. 

Blomster er veldig koselig å gi og få, samt noe som skaper et nydelig hjem. Enten om du skal glede noen andre eller deg selv, så kan du være sikker på at du får en koselig opplevelse i blomsterbutikken. Ikke glem å spør betjeningen om de har noen blomster de liker eller anbefaler, plutselig har du funnet en ny favoritt til å pynte hjemme.  Om du går forbi eller planlegger et besøk kan vi absolutt anbefale å dra innom en av disse blomsterbutikkene neste gang du skal handle blomster.

Andre artikler du kan finne interessante
Platebutikker i Oslo
Platebutikker i Oslo

Er du på jakt etter LP-plater? Her finner du anbefalte platebutikker som har et bredt utvalg av vinyl, lp, cd og skjulte skatter i musikkverden.

Les mer
Bruktbutikker i Oslo
Bruktbutikker i Oslo

Se våre 10 anbefalte bruktbutikker i Oslo. Her kan du finne alt fra klær, møbler, porselen og andre brukte gjenstander. Spar penger på brukte kjøp!

Les mer
Garnbutikker i Oslo
Garnbutikker i Oslo

Her finner du 10 anbefalte garnbutikker du bør prøve neste gang du skal kjøpe garn. Du får et bredt utvalg av varianter og kvalitet. Se utvalget!

Les mer
Kjøpesenter i Oslo
kjøpesenter i Oslo

Her finner du 10 kjøpesenter i Oslo. Vi har samlet kjøpesentere som tilbyr et bredt utvalg butikker slik at du kan handle mer samtidig. Se våre anbefalinger av kjøpesentere her.

Les mer
luksus handlegater i Oslo
Handlegater i Oslo

Det finnes mange handlegater i Oslo som passer perfekt for variert shopping. Vi har derfor samlet en liste over flere av handlegatene i Oslo her. Finn handlegaten som passer deg.

Les mer