Indiske restauranter i Oslo du bør prøve

Hva du kan finne her

IndiSpice Restaurant

Oslo har over tiden fått en blomstring av den kulturelle restaurantbransjen og vi kan nå nyte en mengde eksotiske matkulturer. Blant de mange internasjonale matopplevelsene som byen har å tilby, har indiske restauranter i Oslo skilt seg ut med sine autentiske og smakfulle retter. Enten du er en turist på jakt etter en smaksprøve av India i Norge, eller en lokal som elsker det rike og varierte indiske kjøkkenet, har Oslo en rekke indiske restauranter du bør prøve ut for å få en fantastisk matopplevelse. Vi har her samlet en liste over anbefalte indiske restauranter du bør teste ut neste gang du skal spise ute i Oslo. 

Hva kan du forvente av indiske restauranter i Oslo

Når du besøker en indisk restaurant i Oslo, kan du forvente deg en eksplosjon av smaker, farger og aromaer. Indisk mat er kjent for sin varierte bruk av krydder og urter, og denne rike smaken overføres til de nydelige rettene som serveres på Oslos indiske restauranter.

Hva du kan forvente av indisk mat

Indisk mat er preget av en rekke forskjellige kulinariske stiler, fra det mildt krydrede kjøkkenet i Nord-India til det krydrede kjøkkenet i Sør-India. Noen av de mest kjente indiske rettene du kan forvente å finne på en indisk restaurant i Oslo inkluderer Tikka Masala, Biryani, Korma, og Vindaloo. Disse rettene kan være sterke, men de fleste restauranter tilbyr muligheten til å justere kryddernivået for å passe til din smak.

Hva du kan forvente av indisk interiør og utseende

Når du går inn i en indisk restaurant i Oslo, vil du sannsynligvis bli møtt med en varm og innbydende atmosfære. Mange restauranter har autentisk indisk innredning, med levende farger, tradisjonell indisk kunst og musikk som skaper en avslappende og behagelig atmosfære.

Hva du kan forvente av personalet og servicen

Indiske restauranter i Oslo er kjent for sin vennlige og imøtekommende service. Personalet er ofte kunnskapsrike om menyen og klar til å hjelpe deg med å velge retter som passer dine smakspreferanser og diettbehov. Kvaliteten på maten er høy, mange restauranter bruker ferske, lokale ingredienser for å lage sine indiske retter.

Våre anbefalinger for indiske restauranter i Oslo

Mefel restaurant

Mehfel Restaurant - Utmerket service

Mehfel er en populær indisk restaurant i Oslo, kjent for sin vennlige service og autentiske indiske retter. Restauranten ligger i sentrum av byen og har en koselig atmosfære med tradisjonell indisk innredning. Med fokus på kvalitet og smak, bruker Mehfel ferske og autentiske ingredienser i sine retter for å gi gjestene en autentisk indisk matopplevelse. De ansatte er også svært hjelpsomme og kan veilede gjestene i valg av retter som passer deres preferanser og smak.

New Anarkali restaurant

New Anarkali - Autentisk indisk mat

New Anarkali er en annen fremragende indisk restaurant i Oslo, med en beliggenhet i hjertet av byen. Denne restauranten er kjent for sin autentiske indiske mat og sin vennlige og hjelpsomme service. De tilbyr et bredt utvalg av indiske retter, inkludert både vegetariske og kjøttbaserte alternativer. New Anarkali legger stor vekt på å bruke ferske og kvalitetsingredienser i alle sine retter for å sikre autentiske smaker og en kulinarisk opplevelse av høy kvalitet.

Nimbu indisk restaurant

Nimbu Indisk Restaurant - Unikt innredning

Nimbu er en populær restaurant i Bjørvika, med en unik og moderne innredning. Restauranten er kjent for sitt brede utvalg av indiske retter, og de tilbyr også et utvalg av vegetariske og veganske alternativer. På Nimbu Indiske restaurant får gjestene muligheten til å nyte autentiske indiske smaker i en moderne og trendy atmosfære. Personalet er veldig hyggelig og hjelpsom med å velge retter og drikke fra menyen. 

Punjab Tandoori

Punjab Tandoori - Autentiske Punjabi retter av høy kvalitet

Punjab Tandoori er en uformell og avslappet indisk restaurant ved Grønland, og kjent for sin autentiske Punjabi-mat og rimelige priser. Punjab Tandoori bruker ferske og kvalitetsingredienser for å tilberede sine retter, og menyen deres inkluderer et bredt utvalg av autentiske Punjabi-retter som garantert vil tilfredsstille smaksløkene til gjestene. Personalet er imøtekommende og opptatt av at gjesten har det bra. 

Bombay Cuisine

Bombay Cuisine - Variert meny

Bombay Cuisine er en populær indisk restaurant i Grunerløkka, kjent for sin varierte meny og deilige mat. Restauranten har en moderne og stilig innredning og tilbyr en rekke indiske retter, inkludert mange vegetariske og veganske alternativer. Prisene er rimelige, og servicen er vennlig og imøtekommende. Bombay Cuisine er dedikert til å levere autentiske og smakfulle indiske retter ved hjelp av ferske og nøye utvalgte ingredienser.

IndiSpice Restaurant

IndiSpice Restaurant - Fantastisk service

IndiSpice Restaurant er en annen populær indisk restaurant i nærheten av slottsparken, og er kjent for sin fantastiske service og deilige mat. Restauranten har en moderne og stilig innredning og tilbyr et bredt utvalg av indiske retter, inkludert mange vegetariske og veganske alternativer.  er opptatt av å sikre at gjestene får en eksepsjonell spiseopplevelse ved å bruke ferske og autentiske ingredienser i alle sine retter. De ansatte er kunnskapsrike og kan gi anbefalinger om retter.

Theka Indisk restaurant

Theka Indisk Restaurant - Koselig atmosfære

Theka Indian Restaurant er et nyere tillegg til Oslos indiske restaurantmiljø, men har allerede gjort seg bemerket med sin hyggelige atmosfære og deilige mat. Restauranten ligger midt i byen og tilbyr en rekke indiske retter. Theka Indian Restaurant er kjent for sin gjestfrihet og vennlige service, og de ansatte er alltid klare til å hjelpe gjestene med å velge retter som passer deres smakpreferanser og behov.

Diamond Indian Cuisine

Diamond Indian Cuisine - Luksuriøs innredning

Diamond Indian Cuisine er en luksuriøs indisk restaurant på Majorstuen, kjent for sin elegante innredning og deilige mat. Restauranten ligger i et fasjonabelt område av byen og tilbyr en rekke indiske retter til litt høyere priser enn gjennomsnittet. Servicen er imidlertid utmerket, og de deilige rettene rettferdiggjør prisen. Diamond Indian Cuisine bruker bare de fineste ingrediensene for å lage autentiske og smakfulle indiske retter som garantert vil imponere gjestene.

New dehli restaurant oslo

New Delhi - Populær indisk restaurant på Aker Brygge

New Delhi er en autentisk indisk restaurant som ligger på Tjuvholmen i Oslo. Her kan du oppleve en smakfull reise gjennom det indiske kjøkkenet. Restauranten har en innbydende atmosfære, med en elegant innredning som tar deg med tilbake til India. Betjeningen er imøtekommende, og de hjelper gjerne med å velge retter som passer til dine preferanser. Enten du er en fan av krydret curry eller ønsker å prøve tradisjonelle tandoori-retter, vil New Delhi være et godt valg

Hva du bør huske på når du skal ut og spise på restaurant

Åpningstider – Åpningstidene kan variere fra restaurant til restaurant, og vi anbefaler at du sjekker åpningstidene til restauranten du vurderer.

Bestill bord – Flere steder er populære, og vi anbefaler at du sjekker nettsiden eller kontakter restauranten du ønsker å besøke for å bestille bord.

Allergier – Indiske retter har en tendens til å inneholde mange ingredienser, og du kan ønske å spørre servitøren om du har noen allergier.

Kom sulten – Restaurantene serverer gode porsjoner, og maten her er så god at vi vedder på at du vil spise alt.

Oslo har et rikt utvalg av indiske restauranter, hver med sin egen unike stil og meny. Oslo har mange indiske restauranter og dette er kun en liste over noen av dem. Uavhengig om du hvilket av de indiske kjøkken du er på jakt etter, kan du uansett være sikker på å finne en indisk restaurant i Oslo. Vi anbefaler at neste gang du er i Oslo eller skal spise ute i Oslo, at du tar med deg venner og familie for å prøve ut en av restaurantene i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Italienske restauranter i Oslo
Italienske restauranter i Oslo

Her finner du en liste over 10 unike italienske restauranter spredt rundt i Oslo. Du finner nydelig mat som pasta, pizza, lasagne og mer. Finn din neste restaurant du ønsker å prøve.

Les mer
Julebord i Oslo
Julebord i Oslo

Her finner du 10 fantastiske restauranter du kan ha julebordet ditt. Julebord er en fin tradisjon og du finner nydelig tradisjonell julemat og med en vri. Finn et sted å ha ditt julebord i Oslo.

Les mer
Sushirestauranter i oslo
Sushirestauranter i Oslo

Her kan du finne et bredt utvalg av sushirestauranter i Oslo. Her har du en liste over 10 sushirestauranter du bør oppleve og teste i Oslo. Nyt maten.

Les mer
Biff servert på restaurant
Biffrestauranter i Oslo

Her finner du 9 biffrestauranter i Oslo, som er av høy kvalitet. I denne oversikten finner du restauranter som byr på unik mat og gode opplevelser.

Les mer