Søk

10 Billige hotell i Oslo for prisbevisste reisende

Hva du vil finne her

Billige hotell i Oslo

Å oppleve Oslo trenger ikke å tømme lommeboken din, du kan blant annet spare en del penger på å overnatte på et billig hotell. Det er flere hoteller i Oslo hvor du kan få en lav pris per natt, selv på steder med fine fasiliteter og uten å gå på kompromiss i kvaliteten. Vi har satt sammen en liste over fem budsjettvennlige og billige hoteller med sentral beliggenhet og som gjør at du kan spare penger når du velger hotell. 

Hva du kan forvente av billige hoteller i Oslo

Hva du kan forvente av hotellrommet og interiør

Hotellrom på billige hoteller i Oslo er enkle, men komfortable. De er utstyrt med de grunnleggende fasilitetene du trenger for et hyggelig opphold, som en seng, et privat bad og et skrivebord. Interiøret er enkelt og funksjonelt, med fokus på å gi deg en avslappende atmosfære etter en travel dag i Oslo med sightseeing eller forretningsmøter.

Hva du kan forvente av pris på rommene

De billige hotellene varierer en del i pris med tanke på beliggenhet, størrelse på rom og hvilken sesong du drar i. Du kan forvente å måtte betale alt fra 500-1500 kr natten og oppover for et billig hotell med standard kvalitet og fasiliteter. Noen hoteller tilbyr også spesielle rabatter eller pakker for lengre opphold, slik at du kan spare enda mer penger.

Hva du kan forvente av service og betjeningen

Selv om du bor på et billig hotell kan du forvente vennlig og hjelpsom service fra personalet. De er dedikerte til å sikre at du har et hyggelig opphold og er villige til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller behov du måtte ha. Du kan også forvente en enkel innsjekkingsprosess og rask respons på dine eventuelle henvendelser.

Anbefalte budsjettvennlig hotell i Oslo Sentrum

Citybox Hotel Oslo

Citybox Oslo - Enkel stil med smarte løsninger

Citybox Oslo gir deg en moderne og minimalistisk opplevelse uten at du trenger å betale ekstra for komfort. Dette budsjettvennlige hotellet har en smart self-check in-løsning som gir deg full fleksibilitet til å sjekke inn når det passer deg. Rommene er designet med alt du trenger, og du kan tilpasse oppholdet etter dine behov. Citybox Oslo kan tilby rimelige priser ved å kutte ut unødvendige ekstra tjenester, og ligger midt i smørøyet av byen.

K7 hotel Oslo

K7 Hotel Oslo - Sentralt hotell med vennlig personalet

K7 Hotel Oslo er en ideell overnattingsmulighet for reisende på et budsjett som ønsker et komfortabelt opphold midt i Oslo sentrum. Personalet er vennlig og, innsjekking og utsjekking går raskt og enkelt. Hotellet har også et felleskjøkken for gjester som ønsker å tilberede mat selv. Du finner enkel vei til byens kollektivtransport.

Comfort Hotel Xpress Oslo Sentrum

Comfort Hotel Xpress Oslo S - Modern hotell med ungdommelig stil

Comfort Hotel Xpress Oslo S har fin og enkel stil med et ungdommelig tema som gir deg mye for pengene. Dette moderne hotellet har stilfulle rom, en koselig lounge og til og med et moderne treningsrom. Med en perfekt beliggenhet ved siden av Oslo Sentralstasjon, er det enkelt å utforske byen til fots eller med kollektivtransport.

Scandic Vulkan

Scandic Vulkan - Et trendy hotell med bærekraft i fokus

Scandic Vulkan er et moderne hotell som tilbyr deg en prisvennlig opplevelse midt i det trendy nabolaget Grünerløkka. Dette hotellet har et sterkt fokus på komfort og bekvemmelighet, og tilbyr moderne og stilfulle rom. Med sin flotte beliggenhet i nærheten av kafeer, restauranter og parker er Scandic Vulkan det ideelle stedet å bo for å utforske Oslo. 

Anker hotel Oslo

Anker Hotel - Prisvennlig hotell med innbydende følelse

Anker Hotel ligger svært sentralt i Oslo sentrum og gir deg en varm og innbydende følelse. Dette hotellet har enkle fasiliteter og fokuserer på å holde prisene nede.  Med ulike typer rom, inkludert sovesaler og private rom, finner du lett en løsning som passer deg. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige retter og en hyggelig bar å slappe av i.

Thon hotel Apartments Slottsparken

Thon Hotels Apartments - Treningssenter og koselige rom

Thon Hotels Apartments er et vakkert hotell som ligger rett ved Slottet i Oslo. Hotellet tilbyr moderne og komfortable leiligheter, utstyrt med alle nødvendigheter for et hyggelig opphold. Personalet er vennlig og imøtekommende, og vil gjerne hjelpe gjestene med å få mest mulig ut av sitt opphold. Dette er et perfekt sted hvis du trenger et hotell over lengre tid, til en rimelig kost. 

Thon Hotel Panorama Oslo

Thon Hotel Panorama - Fin utsikt over Oslofjorden

Thon Hotel Panorama har en perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum og med utsikt utover Oslofjorden, inkludert en koselig bakgård. Rommene er moderne, innredet og standard utstyrt med gratis wi-fi, flatskjerm-TV og arbeidspult. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon, og de ansatte er hjelpsomme og vennlige. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffet hver morgen, og hotellet har også en bar og et treningsstudio tilgjengelig for gjestene. 

Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo - Moderne og rimelig hotell

Smarthotel Oslo er et rimelig hotell som ligger i Oslo sentrum, like ved Slottsparken. Rommene er pent og enkelt innredet, med kun nødvendige fasiliteter for et rimelig og hyggelig opphold. Fellesarealene på hotellet er fine, samt moderne og gir en avslappende atmosfære for å tilbringe tiden. Personalet på hotellet gjør det enkelt og sjekke inn, samt møter deg alltid med et smil og sikrer et behagelig opphold. 

Scandic St. Olavs plass

Scandic St. Olavs plass - Populært og fint hotell

Scandic St. Olavs plass er et moderne hotell som ligger veldig nær Karl Johans gate i Oslo. Dette er et populært og fint hotell, som er i det øvrige sikte når det gjelder billige hoteller. Rommene er ansett som ganske moderne og komfortable, med varme toner. Dette hotellet passer også perfekt som konferansesenter med flere møterom og teatersal. Her blir du møtt med vennlig og imøtekommende personale.

Forenom Aparthotel Oslo

Forenom Aparthotel Oslo - Billig og enkelt hotell

Forenom Aparthotel er et enkelt og rimelig hotell, og ligger like ved Grønland. Her får du hotellrom som ligner på leiligheter og som er utstyrt med både kjøkken, bad, bord og pulter, samt avslappende områder. Rommene er moderne, men enkelt utstyrt for å kutte kostnadene. Personalet her tar deg godt imot og følger deg opp ved henvendelser. Dette er et tostjernes hotell som fokuserer på å gjøre det enkelt og billig,

Prøv disse tipsene for å få billigere hotellrom

Hotell kan fort bli dyrt, spesielt hvis du skal bo sentralt i sentrum. Det kan derfor være lurt å gjøre litt forberedelser for å prøve å få hotellrommet så billig som mulig. 

Se etter tilbud og reis utenom sesong

For å få de beste prisene, bør du vurdere å besøke Oslo utenom de mest travle turistmånedene. Mars og november er kjent for å være de billigste månedene å besøke Oslo på.

Kontakt hotellet for et billigere rom

Noen ganger kan du oppnå bedre priser ved å kontakte hotellene direkte. De kan tilby spesialtilbud eller rabatter som ikke er tilgjengelige på booking-nettsteder.

Når du skal besøke Oslo trenger det ikke å være dyrt. Det er mange rimelige hoteller å velge mellom, og som fortsatt vil tilby gode fasiliteter og standarder. Det å finne et hotell som passer er ikke alltid lett og det er mye du må tenke på. Denne listen over billige hoteller er kun noen av våre anbefalinger for et rimelig hotell, men det er mange flere spredt rundt i byen. Pakk kofferten og ta turen til Oslo for å oppleve alt det unike og morsomme byen har å tilby, du sparer enkelt noen kroner av å være prisbevisst på hotell. 

Andre artikler du kan finne interessante
Hoteller i Oslo du bør besøke
Hoteller i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo bør du se på denne oversikten for å finne kategoriene du er på jakt etter. Her finner du de beste og billige hotellene i Oslo

Les mer
Beste hotellfrokost i Oslo
Beste hotellfrokost

Du får en oversikt over de beste hotellfrokostene i Oslo. Her finner du unike hoteller som virkelig fokuserer og setter hotellfrokosten i fokus.

Les mer
mannekser som deler rom på hostel
5 billige hostel i Oslo

Finn et billige overnattingssted. Vi har samlet en liste over 5 billige hostel som kan anbefales i Oslo. Dette er steder som er billig og ok kvalitet.
Edit Snippet

Les mer
Overnatting i Oslo
Overnatting i Oslo

Skal du overnatte i Oslo har du mange muligheter. Vi har samlet et bredt utvalg av anbefalte hoteller, hosteller og campingplasser for deg til å være.

Les mer
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen