Søk

Finn et hotell i Oslo som passer for og ditt besøk

Hva du kan finne her

Hoteller i Oslo du bør besøke

Oslo er en fantastisk by å oppleve og et hotellopphold gjør hele opplevelsen enda bedre. Det er mange hoteller å velge mellom i Oslo, alt fra ekstravagante luksushoteller til mer rimeligere varianter. Du kan bo sentralt midt i byen eller litt på utsiden hvor det kan oppfattes som roligere. Det er flere av hotellene som er tilpasset familier, og andre som er mer egnet for par. Det å velge mellom alle hotellene i Oslo kan være vrient, som er grunnen til at vi har samlet en liste over ulike hotellkategorier som kan gjøre det enklere for deg når du skal velge hotell. 

Hva du kan forvente når du bor på hotell i Oslo

Hva du kan forvente av type hotell og kvalitet

Når du skal velge hotell kan du velge mellom familievennlige hoteller, billige hoteller, hoteller med badebasseng, hoteller med de beste hotellfrokostene, og spahoteller. Det kan derfor være greit å gjøre deg opp noen tanker om hva du ønsker å oppleve og få ut av hotellene. Du kan med trygghet velge et hotell i Oslo og bli møtt med god kvalitet.

Hva du kan forvente av tilgjengelighet og booking

Oslo er en populær by og reisedestinasjon som får mange besøkende hvert år. Det varierer derfor ofte på når du reiser med tanke på tilgjengelighet av hotellrom. Det bør ikke være et stort problem å få tak i et hotellrom, men det er alltid greit å være tidlig ute slik at du får plass på det hotellet du ønsker. 

Hva du kan forvente av priser på hotellrommene

Prisene på hotellrommene varierer veldig fra luksushotellene til de billigste. Det er mange variabler som spiller inn med tanke på pris som hvor mange dere er, når dere reiser, hvor sentralt dere ønsker å bo, samt hvor stor tilgjengelighet det er igjen på hotellet. Du kan forvente å betale fra ca 1000kr til 4000 kr per natt for et hotell i Oslo.

Finn hotell kategoriene som passer deg

De beste hotelle i Oslo

De beste hotellene i Oslo - En liste over 10 anbefalte hotell

Oslo har mange unike og imponere hotell av høy kvalitet og vi har tatt ut en liste på 10 anbefalte hotell du bør prøve når du er i Oslo. Her finner du hoteller som The Thief, Grand Hotel og Hotel Bristol. Denne listen har til felles at det er ekstremt høyt nivå av betjening, moderne og interiørdesign hotell, samt unike gourmetrestauranter. Her vil du absolutt finne et hotell som vil skape minnerike opplevelser.

Billige hotell i Oslo

Billige hotell i Oslo - Finn et billig hotell til ditt opphold

Å reise kan fort bli dyrt og det er mye å spare på å velge et billig hotell når du skal besøke Oslo. Det er mange rimeligere hoteller i Oslo, som tilbyr god kvalitet og standarder, hvor hotellene er gjort enklere enten ved selfcheck- in, hotellrom med kun seng, skrivebord og toalett, samt andre varianter for å kutte kostnadene. Dette er absolutt en smart løsning når du skal til Oslo hvor du kan finne billige hotellrom på gode hoteller.

Spahotell i Oslo du bør besøke

Spahotell i Oslo - Når du skal nyte oppholdet og hvile ut

Det er mange som reiser til Oslo for en avslappende spahelg, for å koble ut og nyte helgen sammen venner eller partner. Da kan det være nettopp et spahotell som kan være midt i blinken. Oslo har flere spahotell med nydelige og avslappende sporområder og basseng, samt dyktige massører og spesialister. Hotellene er gjennomgående av høy kvalitet og skaper en avslappende atmosfære. Det trenger ikke mye for å dra på spahotell og vi har samlet en liste over anbefalte spahoteller.

Hotellfrokost i Oslo du bør prøve

De beste hotellfrokostene i Oslo - Store frokostbuffeter

Hotellfrokoster er noe av det beste med å bo på hotell. I Oslo kan du forvente å få en stor frokostbuffet som bugner av ferske bakevarer, varmretter, pålegg, frukt og bær, samt nydelig juice og smoothie. Noen steder har også en unik frokostmeny hvor du får frokosten servert ved bordet. På flere hoteller får du hotellfrokost inkludert, vi har samlet en liste over de beste hotellfrokostene i Oslo, som du også kan dra på selv om du ikke bor der.

Spahotell i Oslo du bør besøke

Hotell med basseng i Oslo - Nyt et boblebad eller basseng

Hvis du ønsker basseng kan du finne hotell som tilbyr badebasseng både for avslapping og for barn. Det føles mer som en ferie når du kan bade i basseng og det er en fin måte å koble ut på. Badebassengene varierer i størrelse og antall, hvor noen er tilrettelagt for barn og familie, mens andre er mer luksuriøse og rolig for avslapping. Det er ikke bare basseng som er en fordel, disse hotellene har også god kundeservice og fin kvalitet på rommene. 

Tips til deg som skal finne et hotell i Oslo

Vær tidlig ute med bestilling av hotellrom

Når du skal bestille hotell i Oslo er det lurt å være tidlig ute med bestillingen. Prisene er variable og kan endre seg til å bli dyrere eller bli utsolgt. Du kan ofte avbestille helt gratis, i god tid i forkant. Det kan også hende at prisen er billigere hvis du bestiller tidligere. 

Undersøk om du er medlem av noen kundeprogram eller avtaler

Du kan få mange forskjellige smaker i bubble tea, og er noe av grunnen til at det er blitt så populært. DU får alt fra fruktige smaker som jordbær, kiwi, sitron, mango, til mer tradisjonelle smaker som grønn te, frukt, og sort te. Det kan være vært å prøve både varme og kalde for å se hvilke du liker best, noen steder tilbyr også ulike tillegg som fruktgele eller forskjellige typer bobler.

Bestill frokost, spa-behandling og annet på forhånd

Hvis du planlegger å gjøre noe på hotellet kan det være greit å bestille dette i forkant. Hotellfrokost, spabehandlinger og lignende aktiviteter kan bli utsolgt eller sitte igjen med det som er ansett som dårlige tider som ofte ikke passer. Er du derfor helt sikker på at det er noe du skal ha, er det like greit å bestille med en gang eller i det du sjekker inn på hotellet.

Det er mange hoteller å velge mellom når du skal overnatte i Oslo. Det er mange valg å ta med tanke på lokasjon, antall gjester, aktiviteter på hotellet og pris. Ved å gjøre litt undersøkelser i forkant og sammenligne hoteller kan du enkelt spare litt penger og komme over dårlige vurderinger du ellers ikke ville sett. Bestill tidlig og skriv opp datoen i kalenderen, og start å se frem mot hotelloppholdet. Se gjennom de ulike kategoriene og finn et hotell som passer deg.

Andre artikler du kan finne interessante
Beste hotellfrokost i Oslo
Beste hotellfrokost

Du får en oversikt over de beste hotellfrokostene i Oslo. Her finner du unike hoteller som virkelig fokuserer og setter hotellfrokosten i fokus.

Les mer
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer
Billige hotell i Oslo
Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer

Oppdag Oslo med råd og tips rett i mailboksen