Søk

5 budsjettvennlige hostel i Oslo

Hva du vil finne her

mannekser som deler rom på hostel

Hvis du kun skal være i Oslo noen få dager eller bare er på jakt etter et billig overnattingsalternativ, kan hostel være det du ser etter. Enten du er en backpacker på eventyr, en ung reisende eller bare ønsker å oppleve Oslo uten å tømme lommeboken, har disse hostelene alt du trenger av fasiliteter for å få en hyggelig opplevelse hvor du kan bli kjent med mange spennende mennesker. 

Fordelen med å velge billige hosteller

Å velge et budsjettvennlig hostel i Oslo har mange fordeler. For det første gir det deg muligheten til å spare penger på overnatting, slik at du kan bruke mer av budsjettet ditt på å utforske byen og oppleve lokale attraksjoner. Hostellene tilbyr vanligvis rimelige priser for både sovesaler og private rom, slik at du kan velge det som passer best for deg og dine reisebehov. I tillegg tilbyr mange hosteller felleskjøkken, hvor du kan tilberede måltider selv og spare enda mer penger på matutgifter. En annen fordel er den sosiale atmosfæren på hosteller, som gir deg muligheten til å møte andre reisende fra hele verden og utveksle erfaringer og tips. Dette kan føre til nye vennskap og minner for livet.

Utvalgte budsjettvennlige hosteller vi anbefaler i Oslo

Oslo Youth Hostel

Oslo Youth Hostel - Vennlig atmosfære for unge reisende

Som navnet antyder, er Oslo Youth Hostel et flott alternativ for unge reisende og ungdommer som ønsker å oppleve Oslo sammen med likesinnede. Dette vandrerhjemmet tilbyr rimelige priser, enkel innkvartering og en vennlig atmosfære. Med sin sentrale beliggenhet er du bare en kort gåtur unna Oslos mest kjente attraksjoner og spennende aktiviteter.

Anker hostel i Oslo

Anker hostel - Populært hostel med moderne fasiliteter

Anker Hostel er et av de mest populære budsjettvennlige hostellene i Oslo. Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter er dette et flott valg for reisende med et stramt budsjett. Anker Hostel tilbyr komfortable rom, en hyggelig atmosfære og et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. Du vil også finne et felleskjøkken, vaskeri og gratis Wi-Fi på stedet.

Oslo hostel Rønningen

Oslo hostel Rønningen - Sommeråpent hostel

Oslo Hostel Rønningen er det perfekte valget for reisende som ønsker å oppleve den rolige og grønne siden av Oslo. Dette hostellet ligger i et naturskjønt område, omgitt av parker og skogområder. Her kan gjestene nyte fred og ro, samtidig som de har enkel tilgang til byens sentrum. Oslo Hostel Rønningen tilbyr komfortable rom, en koselig atmosfære og fasiliteter som felles kjøkken, gratis Wi-Fi og utendørs sitteområder. Dette hostellet er kun åpent på sommeren. 

Hostel Oslofjord

Hostel Oslofjord - Fantastisk utsikt utenfor Oslo sentrum

Hostel Oslofjord er et ideelt valg for reisende som ønsker å oppleve den naturskjønne skjønnheten til Oslofjorden. Dette hostellet ligger ved vannet, og tilbyr fantastisk utsikt og en rolig atmosfære. Rommene er komfortable og rimelig priset, og gjestene kan nyte fasiliteter som felles kjøkken, hage og grillplass. Med god tilgang til offentlig transport, er det enkelt å utforske byen og fjordområdet.

Center city hostel Oslo

Central City Hostel - Sentral beliggenhet med rimelige priser

Central City Hostel er et sentralt beliggende hostel som tilbyr rimelige priser og en praktisk beliggenhet nær Oslos hovedattraksjoner. Dette hostellet har komfortable rom, en vennlig atmosfære og et bredt utvalg av fasiliteter. Gjestene kan nyte gratis Wi-Fi, en felles stue, en felleskjøkken og en døgnåpen resepsjon. Med sin ideelle beliggenhet er det enkelt å utforske byen til fots eller med offentlig transport.

Dette er lurt å tenke på når du overnatter på hostel

Når du overnatter på et hostel, er det noen ting du bør vurdere for å få det beste ut av opplevelsen:

  • Romtyper: Vurder hvilken type rom som passer best for deg. Sovesaler er vanligvis rimeligere, men hvis du vil ha mer personvern, kan et privat rom være et bedre valg.
  • Fellesfasiliteter: Sjekk hvilke fasiliteter hostellet tilbyr, som felleskjøkken, fellesstue, eller hage. Disse kan være flotte steder å møte andre reisende og spare penger ved å tilberede egne måltider.
  • Beliggenhet: Vurder hostellets beliggenhet i forhold til de attraksjonene og områdene du ønsker å utforske. Et sentralt beliggende hostel kan spare deg for tid og transportkostnader.
  • Anmeldelser: Les anmeldelser fra tidligere gjester for å få innsikt i opplevelsen og kvaliteten på hostellet.

Du kan spare mye på å velge hostel ovenfor hotell. Du vil bli overrasket over hvor gode fasiliteter hostel i Oslo tilbyr, samt den livlige atmosfæren med mennesker fra hele verden. Hvis du ender opp med å velge et av disse hostellene vet vi at du kommer å en minneverdig opplevelse som ikke tømmer lommeboken helt. Vi håper dette var nyttig for deg og at du er klar for å teste ut et hostel neste gang du er i Oslo. 

Andre artikler du kan finne interessante
Hoteller i Oslo du bør besøke
Hoteller i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo bør du se på denne oversikten for å finne kategoriene du er på jakt etter. Her finner du

Les mer
Beste hotellfrokost i Oslo
Beste hotellfrokost

Du får en oversikt over de beste hotellfrokostene i Oslo. Her finner du unike hoteller som virkelig fokuserer og setter hotellfrokosten i fokus.

Les mer
Overnatting i Oslo
Overnatting i Oslo

Skal du overnatte i Oslo har du mange muligheter. Vi har samlet et bredt utvalg av anbefalte hoteller, hosteller og campingplasser for deg til å

Les mer
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk

Les mer