Søk

Våre anbefalte hotellfrokoster i Oslo

Hva du kan finne her

Beste hotellfrokost i Oslo

Om frokost er dagens viktigste måltid er mye omdiskutert, og kan ofte være et kjedelig og enkelt alternativ. Det er derfor godt å kunne unne seg en hotellfrokost av og til, for å spise godt av et bredt utvalg bakst, pålegg, varmretter og fersk drikke. Hotell er mye mer enn bare soverom og alle delene er av høy prioritet. Du får derfor på flere av stedene dedikerte kokker som står for å lage maten til ditt ønske og perfeksjon, som for eksempel omelett. Er ikke frokost inkludert i hotellrommet ditt, er dette noe som er verdt å betale for og starte dagen på den beste måten. 

Hva du kan forvente av hotellfrokoster i Oslo.

Hva du kan forvente av tilgjengelighet

Hotellfrokostene har vanligvis servering mellom 07-10, hvor du kan sitte å spise lengre. Hotellene har som regel hotellfrokosten i første etasje, eller i øverste etasje med utsikt over byen. Det er mange hoteller du ikke trenger å ha rom for å kunne benytte deg av hotellfrokost. 

Hva du kan forvente av mat og drikke

På hotellfrokostene får du et bredt utvalg av mat og drikke. Du kan få varme retter som små pølser, egg, bønner, bacon og mye mer, samt kalde retter som yoghurt, pålegg til brødskiver og rundstykker, samt frukt og bær. Hotellfrokostene har ofte et stort drikkeutvalg av juice, melk, kaffe og i noen tilfeller champagne. 

Hva du kan forvente av prisen

Hvis du er gjest på hotellet kan det hende at du har hotellfrokost inkludert i rommet, hvis ikke kan du få kjøpt dette i resepsjonen eller på nett. Hvis du ikke bor på hotellet fra før av, kan det være litt dyrere for frokosten, så prisene kan variere. Du kan forvente å bruke et sted mellom 200 kr og 500 kr per person.

Anbefalte hotell å spise frokost

Hotellfrokost på Amerikalinjen

Amerikalinjen - Opplev en nydelig amerikansk frokost

Amerikalinjen er et fabelaktig hotell som ligger sentralt ved Jernbanetorget i Oslo. På innsiden av hotellet finner du blant annet Atlas Brasserie & Café, en hotellfrokost som leverer høy kvalitet. Her bestiller du fra en meny som inneholder et bredt utvalg av ferske frokost-retter som toaster, salater, smoothies og gode bagels. Du trenger ikke å være gjest på hotellet for å benytte deg av hotellfrokosten, men for gjester er dette ofte inkludert i prisen.

Thon hotel Rosenkrantz Hotelfrokost i Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz - Nydelig frokost sentralt i Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz er et unikt og vakkert designet hotell som ligger midt i Oslo med kort avstand til populære steder som  Karl Johans gate. Hotellet har en storslått frokostbuffet hvor du  kan velge kalde retter og pålegg, samt varmretter som egg og bacon. Du kan forsyne deg med et bredt drikkeutvalg av juice, melk og kaffe. Du trenger ikke å være gjest på hotellet for å bestille hotellfrokost, dette er en hotellfrokost du sent vil glemme.

Grand hotellfrokost i Oslo

Grand Hotel Oslo - Nydelig frokostservering på Grand Café

På Grand Hotel kan du få servert hotellfrokost på den populære Grand Café. Grand Café har en stor frokostbuffet som serverer ferskt brød og bakst, samt et bredt utvalg av pålegg i tillegg til varmmatsbuffet som inneholder alt du kan tenke deg til frokosten. Her kan du nyte frokosten i nydelige og moderne lokaler. Du trenger ikke å være gjest på dette hotellet for å spise på hotellfrokosten, men da er det ofte inkludert. Ellers koster denne 350 kr per person.

Thon Hotel Terminus hotellfrokost i Oslo

Thon Hotel Terminus - Et bredt utvalg i frokostbuffeten

Thon Hotel Terminus ligger sentralt i Oslo, like ved Oslo Spektrum. Dette hotellet tilbyr en fantastisk frokostbuffet. Det er vanskelig å finne noe her som du ikke liker med varm mat, pålegg, frukt og kald mat, samt ferske drikker av smoothie, juice og melk. På dette hotellet må du overnatte for å kunne spise på hotellfrokosten, men noe som absolutt er verdt å prøve en gang. Du kan også kontakte hotellet for å høre om du kan betale for frokosten. 

Hotellfrokost på Hotel Bristol i Oslo

Hotel Bristol Oslo - Storslått frokost med lokale råvarer

Hotel Bristol er et unikt og populært hotell i Oslo, hvor frokosten ikke er et unntak.  Hotel Bristol har en storslått frokostbuffet som inneholder lokale råvarer av høy kvalitet. Du får blant annet nydelig røkelaks, ulike varianter av egg, og andre varmretter som hører til frokosten. Frokosten toppes med god drikke som kommer både varmt og kaldt. Hotellfroksoten kan nytes av alle, hvor det ofte er inkludert på hotellrommet og kan betales for dem som ønsker å stikke innom på morgenkvisten.

Hotellfrokost i Ekspidisjonshallen på Sommero

Sommerro - Nydelig frokost i Ekspedisjonshallen

Sommerro er et trendy og moderne hotell som tilbyr en fantastisk hotellfrokost midt på Solli i Oslo. Her får du en nydelig frokostbuffet hvor du kan velge mellom stort og smått, med fantastiske bakevarer. Du kan også få frokosten spesiallaget fra kokken etter dine ønsker og preferanser. Har du en frokostbuffet kan du også velge en av rettene på À La Carte, som belgisk vaffel og eggs Benedict. Her kan du betale for frokosten, dersom du ikke bor på hotellet og har det inkludert i rommet.

Tips til deg som skal spise frokost på hotell

Du trenger ikke å være gjest for å spise hotellfrokost

På mange av hotellene trenger du ikke å være gjest på hotellet for å spise på hotellfrokostene. Det er mulig å betale en engangssum per person for å få tilgang til frokostbuffeten eller å bestille fra frokostmenyer. Du kan derfor enkelt starte morgenen på en god måte med en av disse hotellfrokostene. 

Kom sulten og prøv mye forskjellig

De fleste hotellfrokostene er frokostbuffet og du kan forsyne deg opptil flere ganger. Vi anbefaler derfor at du kommer sulten, da du prøve forskjellige retter og bruke god tid på å spise. Husk å spise og drikke godt, når du først er på hotellfrokost. 

Undersøk om du har hotellfrokost inkludert i rommet

De fleste hotellene har hotellfrokost inkludert i rommet, hvis du bor på hotellet. Det er derfor lurt å dobbeltsjekke om du har tilgang til hotellfrokosten. I verste fall er det alltid mulig å kjøpe og betale for dette i etterkant. Se når åpningstiden for frokosten er da du ofte må bestille et tidsrom for å spise på buffeten.

Det er mye bra med å bo på hotell, men noe av det beste er uten tvil hotellfrokosten. Det å starte morgenen på en rolig og fin måte, med et bredt utvalg av god mat og drikke, setter grunnlaget for at resten av dagen blir bra. Det kan være avslappende å bo på hotell, men hvis du kun ønsker hotellfrokosten, kan du på flere steder betale for kun frokost. Mange av hotellene tilbyr mye av det samme med tanke på frokostbuffet, og du kan ofte finne alt du kunne ønske deg til frokost. Finn ditt neste sted du skal spise og nyte en nydelig hotellfrokost.

Andre artikler du kan finne interessante
Hotellsenger i Oslo
Beste hoteller i Oslo

Finn de beste hotellene i Oslo. Vi har samlet 10 av de beste hotellene i Oslo sånn at du lettere kan finn ditt neste overnattingsted. Se hotellene her.

Les mer
Hoteller i Oslo du bør besøke
Hoteller i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo bør du se på denne oversikten for å finne kategoriene du er på jakt etter. Her finner du de beste og billige hotellene i Oslo

Les mer
hotell basseng
Hotell med badebasseng

Det kan være deilig og avslappende å bade etter en lang dag. Velg et hotell med badebasseng neste gang du skal overnatte i Oslo. Utforsk 7 hotell!

Les mer
Billige hotell i Oslo
Billige hoteller i Oslo

Det trenger ikke å være dyrt å overnatte i Oslo. Her får du 10 forslag til billige hotell i Oslo du kan bo på og andre tips for å finne billige hoteller.

Les mer
Spahotell i Oslo

Book et spahotell i Oslo og koble av med et avslappende opphold. Spahotellene i Oslo er luksuriøse og har en beroligende atmosfære.

Les mer

Oppdag Oslo med tips og råd rett i mailboksen